PDA

View Full Version : Pinigu suvaiksciojimas

mantasu5
10-04-2008, 19:38
Sweiki, noriu suzinot nuo ko priklauso kaip greit pervestus pinigus matau savo saskaitoje Admirale. Pries valanda padariau du pavedimus, vienas is karto uzsiskaite, o kito dar iki siol nematau.

c.justas
11-04-2008, 10:30
Sveiki.

Pinigų užskaitymas priklauso nuo banko iš kurio darote depositą. Jei tai SEB, tuomet pinigai bus užskaityti dienos bėgyje, jei tai kitas bankas, tai gali užtrukti iki kitos dienos.

magnat
22-04-2008, 23:12
O kaip su uzdirbtu pinigu parsisiuntimu?
Ar yra kam teke parsisiusti?

Remis
24-04-2008, 09:45
CITATA(magnat @ Apr 23 2008, 12:12 AM) 9102

O kaip su uzdirbtu pinigu parsisiuntimu?
Ar yra kam teke parsisiusti?

Taip pat. Jei į SEB banką -gauni ta pačią dieną, jei į kitą banką-sekančią dieną.

laivavedys
22-07-2008, 18:02
Stai as jau cia. Klausimas vel c.justui. Manau si tema yra tinkama ir tai bus idomu zinoti daugeliui kas dar nezino :)
Taigi justai mane domina toks dalykas:
Tarkim as padariau depozita ir sekmingai prekiauju. Po kazkiek laiko uzdirbau atitinkama suma pinigu ir noriu si ta pirkti. Man reikai persivesti uzdirbtus pinigus i savo banko sask. O kiek as galiu persivesti vienu kartu? Ta prasme ar yra ribojama suma kuria as galiu persivesti is Admiral i savo sask. banke. Ir kaip su pervedimo mokesciu? Jis islieka toks pat betkuriai mano pervedamai sumai?

c.justas
23-07-2008, 10:38
CITATA(Begemotas @ Jul 22 2008, 07:02 PM) 11865

Stai as jau cia. Klausimas vel c.justui. Manau si tema yra tinkama ir tai bus idomu zinoti daugeliui kas dar nezino :)
Taigi justai mane domina toks dalykas:
Tarkim as padariau depozita ir sekmingai prekiauju. Po kazkiek laiko uzdirbau atitinkama suma pinigu ir noriu si ta pirkti. Man reikai persivesti uzdirbtus pinigus i savo banko sask. O kiek as galiu persivesti vienu kartu? Ta prasme ar yra ribojama suma kuria as galiu persivesti is Admiral i savo sask. banke. Ir kaip su pervedimo mokesciu? Jis islieka toks pat betkuriai mano pervedamai sumai?

Sveikas.
Jokių apribojimų išsiimamai pinigų sumai nėra, tad gali imti kiek nori (kiek leidžia sąskaita :) ), taip išsiimant mokesčiai nepriklauso nuo išimamos sumos.