PDA

View Full Version : Два монитора

Jochy45
09-06-2008, 17:33
Здравейте,
Имам един въпрос-Искам да сложа още един монитор за да мога да наблюдавам две валутни двоики едновременно. Пробвах обаче не става,вапреки че съм го правил по рано със други програми. Може ли това да се направи със МТ4 или не?Имам Win XP Professional

Някакъв съвет?
Благодаря предварително!

vbanov
11-06-2008, 11:07
Цитат(Jochy45 @ Jun 9 2008, 06:33 PM) 9747

Здравейте,
Имам един въпрос-Искам да сложа още един монитор за да мога да наблюдавам две валутни двоики едновременно. Пробвах обаче не става,вапреки че съм го правил по рано със други програми. Може ли това да се направи със МТ4 или не?Имам Win XP Professional

Някакъв съвет?
Благодаря предварително!

Здравейте,

Това, което може да се направи е в случай, че мониторите са вързани като общ екран да се стартират два метатрейдъра, които да се позиционират на двата екрана.

Jochy45
13-06-2008, 18:44
Цитат(vbanov @ Jun 11 2008, 05:07 AM) 9796

Здравейте,

Това, което може да се направи е в случай, че мониторите са вързани като общ екран да се стартират два метатрейдъра, които да се позиционират на двата екрана.

Благодаря за съвета.И аз мислех нещо подобно.Имам само един въпрос-трябва ли да отворя още един акаунт,и от него да изтегля другият МТ4.

vbanov
16-06-2008, 08:24
Цитат(Jochy45 @ Jun 13 2008, 07:44 PM) 9826

Благодаря за съвета.И аз мислех нещо подобно.Имам само един въпрос-трябва ли да отворя още един акаунт,и от него да изтегля другият МТ4.

По принцип и двете МТ могат да работят с един акаунт, но за да се избегнат възможни обърквания (главно при търговия) Ви съветвам да си отворите още една сметка, за да търгувате само от едната МТ платформа.