View Full Version : индикатори
Купих си Вашата книга "100% forex..." - случайно от книжарница на Сиби и съм очарована. Не съм я прочела още цялата, но - ПОЗДРАВЛЕНИЯ!
Въпросът ми е: разгледах Ви лекциите, (които са много полезни и адекватно написани), но например иникаторите, за които пишете в лекция 21 (напр.Pattern Recognition) - "от къде да ги взема", след като не ги намирам в МТ4? Благодаря предварително!
P.S. От години мой приятел ме навива да се занимавам с FOREX, но Вашата книга е нещото, което го направи!
Цитат(Konstantina @ Jun 15 2008, 01:07 AM) 9830
Купих си Вашата книга "100% forex..." - случайно от книжарница на Сиби и съм очарована. Не съм я прочела още цялата, но - ПОЗДРАВЛЕНИЯ!
Въпросът ми е: разгледах Ви лекциите, (които са много полезни и адекватно написани), но например иникаторите, за които пишете в лекция 21 (напр.Pattern Recognition) - "от къде да ги взема", след като не ги намирам в МТ4? Благодаря предварително!
P.S. От години мой приятел ме навива да се занимавам с FOREX, но Вашата книга е нещото, което го направи!
Здравейте,
Благодарим Ви за похвалите!
Повечето индикатори ги има в архива на МетаТрейдър. За да влезете там е необходимо да направите следното: МетаТрейдър -> Инструменти - > MetaQuotes редактор -> от MetaQuotes редактор избирате View -> Toolbox -> появява се едно ново прозорче, в което отивате на Online Library -> Indicators
след това търсите този индикатор, който Ви трябва.
Ако Ви трябва индикатор, който го няма в архива, пишете ми и ще Ви го пратя.
Здравейте,г-н Банов.аз също не намирам редица индикатори в базата данни незнам защо.ще помоля за няколко индикатора,todey trend;zigzag Fibo-beta;zup 39.и искам да задам 1 въпрос за моделът "пеперуда".във всичките форми които са отбелязани т.А е по-ниска от т.С при мечи пазар и по -восока при бичи.ако т.А и по -висока от С при мечи пазар валидна ли ще е фигурата?
Благодаря предварително:
e-mail:whisky@gbg.bg
Здравейте,
Изпратих индикаторите. За ZUP съм изпратил един архив за v64 и v81.
stefannikolov
23-11-2010, 00:01
Здрвейте... аз имам въпрос по индикатора DI или ADX значи неразбирам правилото е Купувай когато +DI пробие отдолу нагоре -DI!Продавай когато -DI пробие отгоре надолу +DI... И въпросите са ми 3...
1. как да разберем кой DI е пробил другия (първи) смисъл те са успоредни линий 1 на друга и примеро ако видим че +DI пробива отдолу нагоре можем да кажем и че -DI пробива отгоре надолу.......:confused:
2.И какво става ако +DI пробие отгоре надолу..
2.И какво става ако -DI пробие отдолу нагоре....