PDA

View Full Version : Platforma MT4

MarioT
09-07-2008, 16:09
Ovdje je otvorena tema za sve što je vezano za platformu MetaTrader4 , upotreba različitih alata na platformi, upotreba indikatora, dodavanje novih indikatora i dr.
Svi dobronamjerni komentari, prijedlozi i sugestije su dobrodošle

nikica
20-08-2008, 20:37
Ima li tko iskustava sa "matrixNN",koji se integrira u MT4 platformu.Potpuno automatiziran program....sam otvara i zatvara pozicije?

:unsure:

Arhangel
20-08-2008, 22:47
(nikica @ Aug 20 2008, 08:37 PM) 12707

Ima li tko iskustava sa "matrixNN",koji se integrira u MT4 platformu.Potpuno automatiziran program....sam otvara i zatvara pozicije?

:unsure:

Imam ga već 2 mjeseca (na jednom malom live accountu). Radi, ali ništa spektakularno... ;)

nikica
22-08-2008, 17:58
(Arhangel @ Aug 20 2008, 10:47 PM) 12708

Imam ga već 2 mjeseca (na jednom malom live accountu). Radi, ali ništa spektakularno... ;)

Znao sam,što svi hvale - ne radi :lol:

Thanks!

miljenko
24-12-2008, 15:00
QUOTE (Mario @ Jul 9 2008, 03:09 PM) 10353"]
Ovdje je otvorena tema za sve što je vezano za platformu MetaTrader4 , upotreba različitih alata na platformi, upotreba indikatora, dodavanje novih indikatora i dr.
Svi dobronamjerni komentari, prijedlozi i sugestije su dobrodošle

poštovani skinuo sam platformu MT4 i interesira me dali mogu demonstrativno na njoj viježbati u realnom vremenu ili sa odgodom nije važno a ako nemogu šta treba napraviti da bi se moglo demonstrativno viježbati
hvala

AdmiralMarkets
29-12-2008, 08:32
QUOTE (miljenko @ Dec 24 2008, 03:00 PM) 16385"]
poštovani skinuo sam platformu MT4 i interesira me dali mogu demonstrativno na njoj viježbati u realnom vremenu ili sa odgodom nije važno a ako nemogu šta treba napraviti da bi se moglo demonstrativno viježbati
hvala

Poštovani,

možete vježbati na Demo računu MT4. Demo račun ćete otvoriti tako da upalite MT4 i odete na tipku File i Open an account. Potrebno je popuniti polja i na kraju staviti kvačicu u polje˝I agree to….˝. Sve to potvrdite na tipku Next i odaberete Admiral Demo i potvrdite na Next te Finish. Nakon toga će Vam se otvoriti Demo račun sa virtualnim novcima, a u stvarnom vremenu. U Mailboxu platforme MT4 zaprimit ćete mail sa login-om i passwordom tog Demo računa.

limeni
25-02-2009, 02:38
Poštovani!
Zanima me zašto je baš MT4 platforma toliko preporučljiva i šta je čini specifičnom u odnosu na druge?

AdmiralMarkets
26-02-2009, 14:11
Poštovani,

želimo Vam dobordošlicu na forum.

Platforma MT4 nudi indikatore, skripte te testiranje strategija i Expert Advisors. Zamišljena je kao otvorena platforma tako da je korisnici mogu prilagođavati svojim željama. Korisnici koji imaju znanje i želju mogu sami izraditi indikatore, skripte ili strategije u MQL4 jeziku.

Trader
23-05-2009, 09:53
Na site-u admiral markets-a navodi se da ce se preko platforme MT moci trgovati nafta i plin. Zanima me od kada ce to biti dostupno?

Ivan G.
25-05-2009, 13:32
Na site-u admiral markets-a navodi se da ce se preko platforme MT moci trgovati nafta i plin. Zanima me od kada ce to biti dostupno?

Poštovani,

Na platformi MetaTrader 4 već je duže vrijeme dostupno trgovanje naftom i plinom na demo računima. Potrebno je samo da u prozoru Market Watch kliknete desnom tipkom miša i odaberete opciju Show all, nakon čega će se pri dnu popisa dostupnih instrumenata pojaviti nafta i plin.

Lijep pozdrav

MatrixMenager
01-12-2011, 21:59
Ima par dana od kas sam otvorio Demo račun i preuzeo sam MetaTrader 4 platformu, međutim više vremena provodim na platformi s kojom treniram a ona se nalazi na službenim stranicama - https://trader.admiralmarkets.com/
Razliku vidim iako sam početnik ali vas molim da mi kažete može li se na obe trgovati kad otvorim Live račun?