View Full Version : Reikalingas patyres forex'o prekiautojas.
laivavedys
23-07-2008, 20:11
Sveiki. Nesupraskite manes klaidingai. Neketinu jusu idarbinti ar prasyti prekiauti uz mane :D
Tiesiog turiu siokios tokios informacijos, kuria noreciau pasidalinti ir aptari. Natali gal tu i savanores? ;) Jauciu, kad tu zinai daug apie prekyba forex'e ir MT4 platforma :rolleyes:
modestas67
28-07-2008, 09:51
Vat as esu patyres, netgi labai... tiesa per pusantru metu pelno dar negavau, nu bet vis tiek patyres. :P
CITATA(Modestas67 @ Jul 28 2008, 10:51 AM) 12042
Vat as esu patyres, netgi labai... tiesa per pusantru metu pelno dar negavau, nu bet vis tiek patyres. :P
:D :lol: :D
Sveiki. Nesupraskite manes klaidingai. Neketinu jusu idarbinti ar prasyti prekiauti uz mane :D
Tiesiog turiu siokios tokios informacijos, kuria noreciau pasidalinti ir aptari. Natali gal tu i savanores? ;) Jauciu, kad tu zinai daug apie prekyba forex'e ir MT4 platforma :rolleyes:
Dar vienas eilinis atvejis, padarykit viska uz mane, o as jums nieko nepadarysiu :D
Arturas Ladyga
06-07-2009, 20:43
jo, čia geras, visi tik nori dengi in the pocket, o savo galva tai neketina mastyt, nu jo, jei idarbintu ka nors tai abiem nauda butu, tik beda kad visi taipogi nori ir už dyka :D
arvistar
29-12-2009, 19:32
Tegul paskaito čia (http://www.prekyba.ucoz.com) ir nebereikės pagalbininkų :)