PDA

View Full Version : Kotiruociu uzvelinimas

algsim
24-07-2008, 11:30
Noreciau isgirsti paaiskinimus
Spekuliuoju valiutu pora eurjpi, po kurio laiko pastebiu kad admiral markets serveris man neteikia
kotiiruociu sios poros. atveriu salia kita langa su kitos poros su usdjpi - ji laksto - braizo grafika taip kaip ir turi buti.
galu gale kai reikia uzdegti 1h zvake ja mano kotiruojamso valiutos eur jpi nieko nevyksta
usd jpy uzdega ir toliau veikia smulkesni grafikai.
tuiu prt screena padares .
ir seip pasiziurejau minutinis grafikas pastoviai grybauja labai retai kad veiktu su laikrodziu is vien .
Ar cia man vienam ar cia visiem taip grybauja ???

c.justas
24-07-2008, 12:02
CITATA(Algirdas @ Jul 24 2008, 12:30 PM) 11939

Noreciau isgirsti paaiskinimus
Spekuliuoju valiutu pora eurjpi, po kurio laiko pastebiu kad admiral markets serveris man neteikia
kotiiruociu sios poros. atveriu salia kita langa su kitos poros su usdjpi - ji laksto - braizo grafika taip kaip ir turi buti.
galu gale kai reikia uzdegti 1h zvake ja mano kotiruojamso valiutos eur jpi nieko nevyksta
usd jpy uzdega ir toliau veikia smulkesni grafikai.
tuiu prt screena padares .
ir seip pasiziurejau minutinis grafikas pastoviai grybauja labai retai kad veiktu su laikrodziu is vien .
Ar cia man vienam ar cia visiem taip grybauja ???

Sveiki.
Keista situacija. Atsiuskite print screena.
Jei taip ivyksta reiktu padaryt kelis veiksmus:
Grafike paspaudus desini pelytes klavisa pasirinkti [Refresh]
Jei tai nepadeda reiktu perskanuoti serverius. Kairiam apatiniam lango kampe paspaudus kairy pelytes klavisa pasirinkti [Rescan servers]

Market Watch nebutinai turi sutapti su konkrecios valiutu poros braizomu grafiku, laikrodis atnaujinamas kai atsiranda nors viena skirtinga kaina Jusu kotiruociu sarase, tad stebint viena pora gali susidaryti vaizdas kad laikrodis veikia, o grafiaks (konkrecios poros) nejuda.