PDA

View Full Version : Indikatori

Arhangel
31-07-2008, 09:30
Pozdrav svima!
Na ovom mjestu bih otvorio topic za komentiranje i postavljanje svih indikatora koje po deafultu ne sadrži MT4 (ili bilo koja druga platforma, nadam se da administrator nije ograničio forum samo na analizu baziranu na MT4 platformi ;) ), te iznošenje iskustava u primjeni istih.

@Admiral Market: Copyright

Arhangel
31-07-2008, 10:02
Za početak: Daily pivot point
Opis indikatora: Automatiziran indikator koji nam za svaki dan daje "daily pivot" izračunat na osnovu prethodnog dana, kao i točke otpora (R1, R2 i R3) i potpore (S1, S2 i S3). Kao što ih prikaže brojčano (u gornjem desnom kutu) automatski crta i 7 linija na chartu.
Pojedinačne boje i oblik linija na grafu možete sami prilagoditi (nijanse zelene i crvene su postavljene po deafult-u.)
Svakog dana u 0:00 sati (po vremenu platforme) indikator postavlja nove parametre za tekući dan. DPP funkcionira na svim timeframe-ovima, ali se mora imati u vidu da UVIJEK printa daily PP.
Prednosti: Zaboravite na izračune pivot point-a, njihovno crtanje, brisanje i ponovno crtanje iz dana u dan. Postavite jednom-koristite uvijek.
Mane: Nema ih :D

Primjer dnevnog PP-a, na valutnom paru USD/CHF na H1 timeframe-u, dat je na slici,a indikator priložen u attachmentu.

Copyright

nikica
31-07-2008, 21:17
Dodao bih uz indikatore ( inače pivot je odličan ),ako ima tko kakvih iskustava sa sistemima koji sami otvaraju i zatvaraju pozicije uz expert advisors.

Pokušavam testirati jedan ali mi nejde.( a kao "real" verzija košta 500$ - prevara ili ? ).

P.s. Molim iskusnije da otvore topic sa "prevarama" koje se vezuju uz FX i nude ljudima ogromne profite tip 13% mjesečno - a funkcioniraju kao Ponzi sheme ili ti MLM,pa dok traju uplate traju kad ne - novac je u Panami.Ističem Mat i Finanzasforex i neke druge HYIP stranice - molim iskusnije (poštene) da malo obrade tematiku.

Zahvaljujem.

Arhangel
01-08-2008, 01:40
@nikica:
Možda si pogriješio mjesto gdje ćeš da postuješ-indikatori, pa čak ni experts advisors nemaju nikakve veze sa MLM s.h.i.t.-ovima koje si naveo....a što se "experts advisors" ili robota tiče, javi se na PM i...otvori novu temu o prevarama koje se koriste FOREX-om kao oruđem za šišanje naivnih :lol:

B/R

xman
23-12-2008, 21:37
Zanima me kolege forumaši, ima li ''indicator'' Gann square of nine negdje za skinuti. Naravno za MT4.
Jednom prilikom sam vidio da je Mario-Admiral market na forum moj novac stavio analizu iz koje je vidljivo da koristi taj Gannov alat, samo što ne znam je li koristio MT4 ili neki drugi program koji ima integriran ovaj alat.

Unaprijed zahvala i veliki pozdrav!
X

MarioT
27-12-2008, 09:42
QUOTE (xman @ Dec 23 2008, 10:37 PM) 16365"]
Zanima me kolege forumaši, ima li ''indicator'' Gann square of nine negdje za skinuti. Naravno za MT4.
Jednom prilikom sam vidio da je Mario-Admiral market na forum moj novac stavio analizu iz koje je vidljivo da koristi taj Gannov alat, samo što ne znam je li koristio MT4 ili neki drugi program koji ima integriran ovaj alat.

Unaprijed zahvala i veliki pozdrav!
X

Pozdrav xman,

Drago mi je vidjeti još jednog člana ovog foruma.

Program je MT4, ali nisam
koristio nikakav Gann-ov alat, tipa indicator, na toj analizi je sve bilo nacrtano „ručno“, a i slika je malo drugačija od svih drugih SQ9.

Ukoliko imaš dodatnih pitanja....tu smo !

Pozdrav

xman
28-12-2008, 21:47
QUOTE (Mario @ Dec 27 2008, 10:42 AM) 16411"]
Pozdrav xman,

Drago mi je vidjeti još jednog člana ovog foruma.

Program je MT4, ali nisam
koristio nikakav Gann-ov alat, tipa indicator, na toj analizi je sve bilo nacrtano „ručno“, a i slika je malo drugačija od svih drugih SQ9.

Ukoliko imaš dodatnih pitanja....tu smo !

Pozdrav

Na ovo mislim...
http://www.mojnovac.net/forumi/showpost.ph...;postcount=3095 (http://www.mojnovac.net/forumi/showpost.php?p=451293&postcount=3095)

MarioT
29-12-2008, 08:06
QUOTE (xman @ Dec 28 2008, 10:47 PM) 16426"]
Na ovo mislim...
http://www.mojnovac.net/forumi/showpost.ph...;postcount=3095 (http://www.mojnovac.net/forumi/showpost.php?p=451293&postcount=3095)

Pozdrav xman

Da znam da si na to mislio, sve sam linije vukao ručno bez indikatora. Postoji sistem kako se do toga dođe, ali nije baš za public forum.

jerry_ns
22-01-2009, 22:42
Pa evo i ja da Vam pretstavim jedan indikator koji sam naso na netu.

Stochastic Oscilator with level 2 - fora je sto se postave parametri 8.3.3

Radi iskljucio za par GBP/USD, tako sam ga nasao i tako ga koristim.
Korisit se u H1, mada moze i u drugim vremesnkim intervalima, sto manji intervali to jasniji signal pa moze i skalpiranje da se radi, najbolje je da ga ucitate i proverite dan-dva, mada odma mozete prepoznati signale.

Najgore je sto nemogu da ga nadjem na kompu, pa sam ga kopirao sa platforme, ima 2 vrste oba su dobra, igrajte se ako zelite