PDA

View Full Version : Проблем със Профит

Jochy45
09-09-2008, 19:05
Здравейте,
имам следният проблем-днес 9.10.08 във 14.42(време на сървъра) отворих къса позиция eurusd със минимален Т/Р-около 4 пипса-просто да видя дали правилно съм избрал момента за влизане.След няколко минути позициата се затвори със печалба + 4 пипса. На Аccount Hystori във графата Т/Р цените бяха оцветени във зелено а във графата Профит стоиностите бяха със знак минус(-).Помислих че аз съм направил някаква грешка и след няколко минути повторих същата операция пак но със друга валутна двойка eurjpy.Резултата беше същия. Цените са оцветени във зелено а резултата е минусов.Не вярвам да съм допуснал грешка-проверих няколко пъти резултатите.Аз имам отворен демо акаунт от доста време във Адмирал Маркет но такъв проблем имам за първи път.
Имам и един такъв въпрос-Какво е мнението на брокерите от Адмирал маркет по отношение скалпирането на пазара.Чел съм че някои фирми и по специално брокерите им не са съгласни със този начин на търгуване.Между другото и аз не съм привърженик на това.Питам защото си помислих че причината за днешният проблем може би беше точно това-скалпиране във рамките на няколко минути
Благодаря предварително!

vbanov
10-09-2008, 11:28
Здравейте,

Бихте ли ми изпратили номера на сметката и номерата на сделките като лично съобщение и веднага ще направим проверка.