View Full Version : sask. atidarymas, pinigu pervedimas
danas123
12-09-2008, 14:08
Sveiki, esu naujokas taigi turiu klausimely :) uzsiregistravau treiderio kabinete, susikuriau saskaita, bet tiksliai nzn kaip pervesti pinigus y savo sask... sakykim nueinu y banka ir paduodu siuos duomenis
Gavėjas: Admiral Markets Limited
Gavėjo adresas: Akara Bldg, 24 De Castro Street, Wickhams Cay 1, Road Town, Tortola, British Virgin Islands
Bankas: AB Ūkio bankas
Banko adresas: A.Goštauto g.40, 01112, Vilnius, Lietuva
Banko kodas: 70104
Sąskaita Nr. LT107010400010603604
Valiutos kodas: LTL, USD, EUR
SWIFT kodas: UKIOLT2X
Aprašymas: MT sąskaitos numeris
MT sąskaitos numeris SUSIDEDA IS MANO SUSIKURTOS SASKAITOS 5 SKAITMENU, PVZ.: 3452*. AR TO UZTENKA PERVESTI Y SAVO SASK. PINIGUS?
ACIU :)
c.justas
15-09-2008, 09:23
CITATA(zymas @ Sep 12 2008, 03:08 PM) 13662
Sveiki, esu naujokas taigi turiu klausimely :) uzsiregistravau treiderio kabinete, susikuriau saskaita, bet tiksliai nzn kaip pervesti pinigus y savo sask... sakykim nueinu y banka ir paduodu siuos duomenis
Gavėjo adresas: Akara Bldg, 24 De Castro Street, Wickhams Cay 1, Road Town, Tortola, British Virgin Islands
MT sąskaitos numeris SUSIDEDA IS MANO SUSIKURTOS SASKAITOS 5 SKAITMENU, PVZ.: 3452*. AR TO UZTENKA PERVESTI Y SAVO SASK. PINIGUS?
ACIU :)
Labas taip mokejimo paskirty (aprasyme) uztenka nurodyti MT saskaitos numeri (5 zenklu skaiciu, kuri gavai atsidares saskaita).
dar vienas klausimas. jeigu aš atsidarau sąskaita usd ir internetu vedu is seb banko lt tai ar konvetuos i usd ir koki mokesciai bus?
ir ar neturit seb banke saskaitos?
c.justas
16-09-2008, 10:58
CITATA(vaidas @ Sep 15 2008, 03:34 PM) 13751
dar vienas klausimas. jeigu aš atsidarau sąskaita usd ir internetu vedu is seb banko lt tai ar konvetuos i usd ir koki mokesciai bus?
ir ar neturit seb banke saskaitos?
Tuomet bus konvertuota pagal tą dieną galiojantį oficialų kursą. Ne SEB sąskaitos neturime, tik Ūkio banko sąskaita.
pauliusq
26-12-2008, 11:53
Atsidariau sąskaitą, padariau pavedimą prieš 3 savaites, o balansas vis dar apvalus 0. Sąskaitos statusas - neaktyvuota. Kame problemos? Kur pinigai dingo?
CITATA(pauliusq @ Dec 26 2008, 12:53 PM) 16398"]
Atsidariau sąskaitą, padariau pavedimą prieš 3 savaites, o balansas vis dar apvalus 0. Sąskaitos statusas - neaktyvuota. Kame problemos? Kur pinigai dingo?
pries 3 savaites...?...hmm...na as vakar pavedima padariau,taipogi laukiu..
pauliusq
29-12-2008, 10:38
Čia įmanoma susisiekt su kokiais adminais, kad išspręsti iškilusias problemas?
kam tau adminai....tiesiog paskambink ir viskas..
laivavedys
18-02-2009, 16:39
Paskaicius kolkas viskas lyg ir aisku. Tik iskilo toks klausimas... O kaip padaryti deposit'a per Trader's Room ir ar tai isvis imanoma?
Kolkas, kiek supratau, tai visi kas daro depozita eina i banka arba per savo internetine bankininkystes sistema padaro pavedima i ukio banka. taip? :huh:
laivavedys
18-02-2009, 16:42
Ir dar prisiminiau :) buvo toks dalykas kaip perspejimas apie busima depozita. Ar jis vis dar egzistuoja ir kaip ji atlikti? :huh:
laivavedys
22-02-2009, 23:32
Justai! Jei tu dar cia pasirodai padek. Pasakyk ar norint padaryti depozita vis dar reikia daryti pavedima i ukio banka auksciau nurodytais duomenimis. Ar tai jau atliekama per treideriu kabineta?
sveiki. uzsiregistravau traiderio kabinete ir parsisiunciau programa realiai saskaitai, bet man rodo jog ji YRA "NEAKTYVUOTA". Ar ji aktyvuosis tik tuomet kai pervesiu pinigus i ja? o gal as ka nors ne taip darau? aciu uz atsakyma
c.justas
22-05-2009, 10:52
Justai! Jei tu dar cia pasirodai padek. Pasakyk ar norint padaryti depozita vis dar reikia daryti pavedima i ukio banka auksciau nurodytais duomenimis. Ar tai jau atliekama per treideriu kabineta?
Sveiki.
Taip reikia padaryti pavedima i UKIO BANKA auksciau nurodytais rekvizitais.
c.justas
22-05-2009, 10:53
sveiki. uzsiregistravau traiderio kabinete ir parsisiunciau programa realiai saskaitai, bet man rodo jog ji YRA "NEAKTYVUOTA". Ar ji aktyvuosis tik tuomet kai pervesiu pinigus i ja? o gal as ka nors ne taip darau? aciu uz atsakyma
Sveiki. Taip, Jus teisus, padares pavedima aktyvuosite saskaita. Sekmes.
mpauliux
27-05-2009, 15:14
Esu naujokėlis, noriu išbandyti savo jėgas Forex'e. Atsidariau sąskatą admiral'uose. Noriu aktyvuoti sąskaitą... Pavedimas į nurodytą Ūkio banko sąskaitą turi būti Vietinis ar Tarptautinis?
Esu naujokėlis, noriu išbandyti savo jėgas Forex'e. Atsidariau sąskatą admiral'uose. Noriu aktyvuoti sąskaitą... Pavedimas į nurodytą Ūkio banko sąskaitą turi būti Vietinis ar Tarptautinis?
jei pervedinesi litais bus vietinis, jei kita valiuta bus tarptautinis
jei pervedinesi litais bus vietinis, jei kita valiuta bus tarptautinis
Jeigu pervedimas vykdomas iš sąskaitos, atidarytos Lietuvoje veikiančiame banke - vietinis pervedimas (http://www.forextrade.lt/trader/deposit-withdraw/) bus bet kokiu atveju, nepriklausomai nuo valiutos. Apie tai netgi yra skelbimas (http://www.forextrade.lt/custom/carousel/slides_lt/3.news_payments.jpg) pagrindiniame svetainės puslapyje :)
mpauliux, is pradziu paprekiaut demonstracinej saskaitoj :) Nes kitaip tai bus ne jegu bandymas, o pinigu nuleidimas :)
sekmingas
15-11-2009, 07:55
Ir aš laukiu, rytoj jau savaitė, kaip pervedžiau tik vis dar nulį matau. Neatitinka reklama realybės, o tai jau negeri signalai apie brokerį.
Ir aš laukiu, rytoj jau savaitė, kaip pervedžiau tik vis dar nulį matau. Neatitinka reklama realybės, o tai jau negeri signalai apie brokerį.
Prašome pranešti el. paštu info@forextrade.lt Jūsų prekybinės sąskaitos numerį, depozito sumą, banko pavadinimą ir banko sąskaitos numerį, iš kurios buvo vykdomas pervedimas.
Pasistengsime išaiškinti, kodėl pinigų užskaitymas vėluoja. Tai galėjo įvykti dėl nepriklausančių nuo mūsų priežasčių.
sekmingas
16-11-2009, 15:25
Viskas tvarkoje, pinigai sąskaitoje.
Dėkoju
O kaip del pinigu pervedimo? Galima nueit i betkoki banka ir paduot si lapeli?:
Nieko nereikia keist?
O kaip del pinigu pervedimo? Galima nueit i betkoki banka ir paduot si lapeli?:
Nieko nereikia keist?
Taip, tik aprašyme nepamirškite nurodyti Jūsų prekybinės sąskaitos numerį.
O banke nereikia turet saskaitos, t.y. banko korteles, kad galetu issiusti pinigus i MT4 saskaita?
O banke nereikia turet saskaitos, t.y. banko korteles, kad galetu issiusti pinigus i MT4 saskaita?
Nereikia, tada pervedimą tiesiog apmokėkite grynais. Tačiau atkreipkite dėmesį, kad pinigų nuėmimas iš MT sąskaitos bus vykdomas tik į kliento banko sąskaitą.
O per kiek laiko pinigau turetu atsirasti saskaitoj? Sakom padariau pavedima dabar
O per kiek laiko pinigau turetu atsirasti saskaitoj? Sakom padariau pavedima dabar
Dažniausiai per 1-3 darbo dienas, dar priklauso nuo banko.
Jei saskaitoj yra 4.5$ ir svertas 1:200, norint pirkti E/U pora, raso, kad ''not enough money''. Kaip sita suprast?
Jei saskaitoj yra 4.5$ ir svertas 1:200, norint pirkti E/U pora, raso, kad ''not enough money''. Kaip sita suprast?
Kad galėtumėte nupirkti 0.01 loto EURUSD su svertu 1:200, sąskaitos likutis turėtų būti maždaug 7.5 USD.
Galite, pavyzdžiui, atidaryti 0.01 NZDUSD poziciją (užteks ~3.6 USD).
O dar yra kokiu poziciju be NZDUSD?
O dar yra kokiu poziciju be NZDUSD?
Prekybos instrumentai: http://www.forextrade.lt/trader/cspecs/
Prekybos parametrų aprašymas: http://www.forextrade.lt/trader/abouttable/
Treiderio skaičiuotuvas: http://www.forextrade.lt/trader/calc/
Mantas912
06-12-2009, 20:53
Sveiki nezinau ar tai normalu bet pabandziau nusiimt pinigeliu nuo saskaitos tai jau 10 dienu laukiu ir negaunu, tai nedidele suma tik dvizenkle bet kaip tokiai sumai perves manau laiko per daug. jei greitu laiku negagausiu pinigu pradesiu abejot Admiralo veiksmingumu. Gal kas galit papasakot apie savo atsiskaitymus. Man tisiog keista kad nedidele suma klajoja tiek ilgai
Sveiki nezinau ar tai normalu bet pabandziau nusiimt pinigeliu nuo saskaitos tai jau 10 dienu laukiu ir negaunu, tai nedidele suma tik dvizenkle bet kaip tokiai sumai perves manau laiko per daug. jei greitu laiku negagausiu pinigu pradesiu abejot Admiralo veiksmingumu. Gal kas galit papasakot apie savo atsiskaitymus. Man tisiog keista kad nedidele suma klajoja tiek ilgai
Prašome pranešti el. paštu info@forextrade.lt Jūsų prekybinės sąskaitos numerį, nuėmimo sumą, banko pavadinimą ir banko sąskaitos numerį.
Pasistengsime išaiškinti, kodėl pinigų pervedimas vėluoja. Tai galėjo įvykti dėl nepriklausančių nuo mūsų priežasčių.
Sveiki. Pabandziau pasipildyt savo MT saskaita, bet jau visa savaite laukiu kol pinigus perves, bet nk nevyksta vis dar rodo kad saskaita neaktyvuota. jau pradejau abejot del admiral markets patikimumo. Parasiau email, bet irgi nieko, nesiteikia net atsakyt. Kame problemos?
Sveiki. Pabandziau pasipildyt savo MT saskaita, bet jau visa savaite laukiu kol pinigus perves, bet nk nevyksta vis dar rodo kad saskaita neaktyvuota. jau pradejau abejot del admiral markets patikimumo. Parasiau email, bet irgi nieko, nesiteikia net atsakyt. Kame problemos?
Sveiki,
Praneškite man į priv. žinutes (http://forums.forextrade.lt/private.php?do=newpm&u=1) Jūsų prekybinės sąskaitos numerį, depozito sumą, banko pavadinimą ir banko sąskaitos numerį.
Pasistengsime išaiškinti, kodėl pinigų pervedimas vėluoja. Tai galėjo įvykti dėl nepriklausančių nuo mūsų priežasčių.
Trupinux
01-03-2010, 17:41
Labas , noreciau pasiteirauti. Del komisiniu mokesciu kokie jie ? kaip jie taikomi , juos nuskaiciuos banke ar tik pervedus pinigus ? Ir dar ar skiriasi komisiniai mokesciau ei daryciau pavedima per internetine bankinikyste ir darant pavedima grynais ? Aciu .
Labas , noreciau pasiteirauti. Del komisiniu mokesciu kokie jie ? kaip jie taikomi , juos nuskaiciuos banke ar tik pervedus pinigus ? Ir dar ar skiriasi komisiniai mokesciau ei daryciau pavedima per internetine bankinikyste ir darant pavedima grynais ? Aciu .
Sveiki,
Prašome susipažinti su svetainės skyriumi Sąskaitos papildymas ir pinigų nuėmimas (http://www.forextrade.lt/trader/deposit-withdraw/).
Komisinius už pinigų pervedimą į prekybinę sąskaitą ima Jūsų bankas. Internetinės bankininkystės komisiniai turėtų būti mažesni.