View Full Version : НОВАШКИ ВЪПРОСИ
Имам лако аматьорски въпрос относно някои термини и правила....
Значи хвърлих един поглед на договора за откриване на реална сметка и не са ми ясни някои работи....... това за покритието от 50%..... за това ще задам вапроса така както го разбирам...
фкарам 200 лв. по реална сметка ..... ще играяна пазара с 20000 ......
ако печеля ..... какав %?
ако загубя всичко.... дали далжа нещо освен 200лв. които съм фкарал
или трябва да покрия сумата 20000...
извинявам се за тъпия въпрос....... :blink:
Цитат(ivan @ May 21 2007, 01:33 AM) 1445
Имам лако аматьорски въпрос относно някои термини и правила....
Значи хвърлих един поглед на договора за откриване на реална сметка и не са ми ясни някои работи....... това за покритието от 50%..... за това ще задам вапроса така както го разбирам...
фкарам 200 лв. по реална сметка ..... ще играяна пазара с 20000 ......
ако печеля ..... какав %?
ако загубя всичко.... дали далжа нещо освен 200лв. които съм фкарал
или трябва да покрия сумата 20000...
извинявам се за тъпия въпрос....... :blink:
Минималната сума за откриване на сметка е $200. За форекс кредитното рамо е 1%.
Пример: при 0.1 лота (10000 единици) на EUR/USD, изискуемата гранционна сума ще е приблизително $135, а Вие ще търгувате с $10000. Печелите курсовата разлика: купувате 0.1 лота на 1.35 и продавате на 1.36, печалбата ще е $100. Същото важи и за загубата. За загубата отговаряте само с гаранционната сума (само $135), не дължите цялата сума от $10000
Ima li golqmo zabavqne, kogato otkrivash poziciq pri realna smetka?
Цитат(shmorca @ May 21 2007, 10:09 AM) 1448
Ima li golqmo zabavqne, kogato otkrivash poziciq pri realna smetka?
Obiknovenno pri normalni pazarni usloviq(pri lipsa na fors majorni obstoiatelstva), otkrivaneto na poziciq se osy6testvqva vednaga.
Бих искал да попитам каква е комисионната такса
Цитат(Cvetan @ May 23 2007, 11:21 AM) 1484
Бих искал да попитам каква е комисионната такса
Адмирал удържа комисионна единствено при CFD търговията, която е 0.15% от сумата на сделките, при всички останали инструменти не се удържат никакви комисионни.Ако желаете можете да се запознаете по подробно с тази информация на този линк : http://www.forextrade.bg/?p=brokers
Как да търгувам CFDs?Мога да отварям chart-ове само с валутни двойки.
Цитат(Cvetan @ May 27 2007, 06:54 PM) 1513
Как да търгувам CFDs?Мога да отварям chart-ове само с валутни двойки.
В прозореца с котировките натиснете с дясното копче и от появилото се меню изберете "Покажи всички символи".
Цитат(vbanov @ May 28 2007, 09:15 AM) 1515
В прозореца с котировките натиснете с дясното копче и от появилото се меню изберете "Покажи всички символи".
Мерси!Вече ги виждам,но когато се опитам да отворя нова позиция ми се изписва trade disabled.
Цитат(Cvetan @ May 31 2007, 12:45 PM) 1582
Мерси!Вече ги виждам,но когато се опитам да отворя нова позиция ми се изписва trade disabled.
CFDs могат да се търгуват само през работното време на съответната борса, на която са емитирани ценните книжа на дадената компания.
Здравейте!
Искам да попитам: ако си открия реална сметка с минимума $200 и първата ми и по-нататъшните сделки излезат на загуба, т.е. падна под $200 ще ми се закрие ли сметката?
Благодаря Ви предварително.
Цитат(zhulkov @ Jun 5 2007, 01:57 PM) 1727
Здравейте!
Искам да попитам: ако си открия реална сметка с минимума $200 и първата ми и по-нататъшните сделки излезат на загуба, т.е. падна под $200 ще ми се закрие ли сметката?
Благодаря Ви предварително.
Сметката няма да бъде закрита, но няма да имате пари в нея и няма да можете да търгувате.
MaJestic
07-06-2007, 09:33
V lekciite ima indikatori koito v platformata ne moga da otkriq primerno trendscalp i supersignals. Trqbva li da gi dr1pna ot nqkade ili ne6to izpuskam.
Blagodarq.
Цитат(Stoyan @ Jun 7 2007, 10:33 AM) 1774
V lekciite ima indikatori koito v platformata ne moga da otkriq primerno trendscalp i supersignals. Trqbva li da gi dr1pna ot nqkade ili ne6to izpuskam.
Blagodarq.
Индикаторите за които питате ги няма в Метатрейдъра ,но ако желаете бихме могли да Ви ги изпратим на пощата.
MaJestic
07-06-2007, 15:06
Цитат</div>
Индикаторите за които питате ги няма в Метатрейдъра ,но ако желаете бихме могли да Ви ги изпратим на пощата.
da dobre 6te e.
s16to ako mojete osven tezi 2ta mi pratete kolkoto mojete trend indikatora na bastuna23@yahoo.com
Blagodarq otnovo
Цитат(Stoyan @ Jun 7 2007, 04:06 PM) 1788
da dobre 6te e.
s16to ako mojete osven tezi 2ta mi pratete kolkoto mojete trend indikatora na bastuna23@yahoo.com
Blagodarq otnovo
Изпратил съм Ви някои добри индикатори .Считам ,че ще Ви харесат.
dragan yordanov
13-06-2007, 08:23
Здравейте на всички!
Чудя се дали някой във форума е бил на обучението на фирмата и ако може да сподели мнение по въпроса! Благодаря предварително :)
dragan yordanov
13-06-2007, 08:24
Здравейте на всички!
Чудя се дали някой във форума е бил на обучението на фирмата и ако може да сподели мнение по въпроса! Благодаря предварително :)
за да не пускам нова тема :) някой ще може ли да сподели дали може да се слагат стоп на поръчката например ако поръчката направи 10 пипса печалба тя сама да се затвори :) ще съм благодарен на някой ако сподели как дали има такава опция :)
Цитат(A1vErSOn @ Jun 19 2007, 01:20 PM) 2129
за да не пускам нова тема :) някой ще може ли да сподели дали може да се слагат стоп на поръчката например ако поръчката направи 10 пипса печалба тя сама да се затвори :) ще съм благодарен на някой ако сподели как дали има такава опция :)
Moje. Samo che ne se slaga Stop ami Limit. Slagash limita da e na +10 pipsa.