View Full Version : Nqmam dostyp!
Ot snoshti nqmam dostyp do vashiq serevr. Kakvo stava?
Цитат(shmorca @ May 29 2007, 09:00 AM) 1525
Ot snoshti nqmam dostyp do vashiq serevr. Kakvo stava?
Здравейте,
В момента DEMO-server изпитва трудности при работата. Причината е в големия броя потребители, тъй като този сървър обслужва над 40 държави. Предприети са мерки за отстраняването на тези трудности.
При REAL-server всичко е наред.
Извиняваме се за причиненото неудобство. Проблема ще бъде решен в най-скоро време.
Da az sam oshte s demoto.
Mersi za otgovora
taka sega i az :)
nqmam vryska :)
oba4e ima i ne6to drugo registrirah se za da igraq v konkursa s nomer 330752, oba4e kogato svalih platformata mi napravi i drug account 330753, sega ima li problem da ne me diskvalificirate ne6to ako trabva da iztriem ediniq account. Nakratko kajete kakvo da napravq, iskam da igraq v konkursa :)
Mersi!
Цитат(Zvezdomir @ May 29 2007, 05:12 PM) 1542
oba4e ima i ne6to drugo registrirah se za da igraq v konkursa s nomer 330752, oba4e kogato svalih platformata mi napravi i drug account 330753, sega ima li problem da ne me diskvalificirate ne6to ako trabva da iztriem ediniq account. Nakratko kajete kakvo da napravq, iskam da igraq v konkursa :)
Mersi!
Здравейте,
В момента имаме технически проблеми с DEMO сървърите. Получило се е много голямо претоварване на DEMO сървърите в Лондон. REAL сървърите функционират нормално.
Относно регистрацията за конкурса, ако сте я направили от банера намиращ се admiral.dnes.bg (http://admiral.dnes.bg) тя ще е валидната регистрация. Другата (предполагам, че това трябва да е 330753) е била открита чрез Метатрейдър, тя е просто демо сметка. За всеки случай ще направим проверка коя е валидната конкурсна сметка.
Това означава ли, че конкурса се проваля ? В момента съм с 40 пипса на печалба, как да затворя позициите си точно сега? :angry:
Уважаеми клиенти!
Във връзка с масирана DDOS-атака (около 2.3 Гбит\сек) лондонската хостингова компания, отговаряща за техническата поддръжка на сървъра, е била принудена да прекрати достъпа до демо сървъра. Поради което временно достъпът до демо сървъра на Адмирал Инвестмънт е бил прекратен. Поднасяме своите извинения. За да се осигури по голяма степен на стабилност и защита, сървърът беше преместен в САЩ. За предстоящи изменения в регламента на текущия демо-конкурс (предизвикани от това събитие) ще бъдете информирани своевременно. Моля следете новините на компанията.
Цитат(Zvezdomir @ May 29 2007, 05:12 PM) 1542
Mersi!
Сметката регистрирана за конкурса е 330752.
Уважаеми клиенти!!!
Бихме искали да се извиним за блокирането на демо-сървъра, причинено в следствие на хакерски атаки от 29 май. Всички участници в настоящия конкурс могат да разчитат на нашата подкрепа и съдействие.
Благодарим на всички наши клиенти за проявеното разбиране и търпение по време на възтановяването на демо сървъра. Отчитайки тези факти нашата компания реши да увеличи два пъти наградния фонд на текущия конкурс и призовите места стават десет на брой, както следва :
1. място-1200$
2. място-700$
3. място-600$
4. място-500$
5. място-400$
6. място-200$
7. място-200$
8. място-100$
9. място-100$
10. място-100$
Цитат(Zvezdomir @ May 30 2007, 12:11 PM) 1559
Mersi mnogo!!!!!!!
явно някои са много доволни
Колеги,
от вчера е спряна търговията и въпросът ми е дали при всички е така или при мен се е появил някакъв проблем.. не мога да правя никакви операции и не мога да затворя позициите си. Ако някой има представа нека даде информация! Мерси
Цитат(dany_m @ Jun 16 2007, 11:15 AM) 2067
Колеги,
от вчера е спряна търговията и въпросът ми е дали при всички е така или при мен се е появил някакъв проблем.. не мога да правя никакви операции и не мога да затворя позициите си. Ако някой има представа нека даде информация! Мерси
събота и неделя са почивни за световните финансови пазари :) не само ти неможеш да правиш поръчки и да затваряш позиции при всички е така от понеделник пак със пълна пара :)
ясно.. :) а би ли ми казал в петък в колко се затваря и в понеделник в колко се отваря достъпът ?? :D мерси :)
Цитат(dany_m @ Jun 17 2007, 07:42 PM) 2076
ясно.. :) а би ли ми казал в петък в колко се затваря и в понеделник в колко се отваря достъпът ?? :D мерси :)
ами за точния час мисля че някои от админите трябва да подскаже :)
При различните брокери времето е различно
При нас е:
петък 22.00 часа - затваря
неделя 23.00 часа - отваря