View Full Version : problemos su MT4
danas123
01-10-2008, 10:08
Pasakykite kodel jusu sistema veluoja y jusu nauda.... testavau savo interneto linija 12mb/s, jei as padarau pavedima parduot ta kaina, tai kodel tai ivyksta po keliu sekundziu arba kaina pasikeicia 5kartus? Cia jusu pazadai :angry: :unsure:
Prekybinės operacijos atliekamos momentaliai (naudojama technologija Instant Execution). Garantuojamas atidėtų prekybinių pavedimų (orderių) įvykdymas be praslydimo, tiksliai pagal Jūsų nurodytą kainą. Orderių nustatymo lygiai pastovūs ir lygūs spredui, nepriklausomai nuo rinkos situacijos.
Prasau paaiskinti neissisukinejant nuo klausimo...
c.justas
02-10-2008, 09:32
Sveiki.
Kaina patvirtinama klientui tuo atveju jei ji nesikeicia per visa laika kol uzklausa keliavo nuo kliento iki borkerio, tai gali trukti iki 2-3 sekundziu. Jei kaina pasikeite i bet kuria pusia (ne tik "i musu nauda"), tuomet klientas yra apie tai informuojamas ir jam pasiuloma nauja kaina (requote).
kodel neveikia nafta? negalima prekiauti?
QUOTE (Remis @ Oct 20 2008, 10:24 PM) 15184"]
kodel neveikia nafta? negalima prekiauti?
Tai gal kas nors atsakys i mano klausima, siandie kol kas vel tas pats, nafta stovi vietoje?
aureshka
21-10-2008, 22:45
sita pastebejau ir as.
jei uzdarineji pozicija, tai visada veluoja ir dazniausiai ne vienu ir ne dviem pipsais.
jei kursas eina ne tavo naudai, tai visada uzdarys su didziausiu minusu, kad ir ne iskarto leidzia uzdaryti.
taciau jei eina pliusas, tai uzdaro su paciu maziausiu.
niekada nebuna atvirksciai.
tas man begalo nepatinka.
nes demo versijoje, kazkada zaidziau, tai tikslumas neispasakytas.
ir tikrai noretusi saziningo atsakymo!
kodel USDSEK pora pas jus visai nejuda, uzstrige jau kelias valandas?
CITATA(aureshka @ Oct 21 2008, 10:45 PM) 15246"]
sita pastebejau ir as.
jei uzdarineji pozicija, tai visada veluoja ir dazniausiai ne vienu ir ne dviem pipsais.
jei kursas eina ne tavo naudai, tai visada uzdarys su didziausiu minusu, kad ir ne iskarto leidzia uzdaryti.
taciau jei eina pliusas, tai uzdaro su paciu maziausiu.
niekada nebuna atvirksciai.
tas man begalo nepatinka.
nes demo versijoje, kazkada zaidziau, tai tikslumas neispasakytas.
ir tikrai noretusi saziningo atsakymo!
Sutinku, vis dažniau pastebiu tokius atvejus!!! Nepagailėjau pinigų ir atlikau porą eksperimentų Real saskaitoj - gavosi: Jei kaina eina prieš poziją kartais net po 5-6 kartus perklausia ("ar tikrai jūs to norite???"!!) o kai juda į man "palankia" pūsę - tai nesvarbu kaip greitai juda valiuta! Užtenka vos puses sekundės uždaryti poziciją!!!
Sukciu sukciai, Admiral, tik tiek galiu pasakyti, man tokia kompanija pasitikejimo nebekelia, issigryninau pinigus ir palieku sita brokeri. Patariu ir Jums tai padaryti, kol nevelu. Zinau, kad moderatorius gali itrinti sia mano zinute, bet jei istrins, tik dar pateisins savo nekokia reputacija!!!!!