PDA

View Full Version : Въпроси относно реален акаунт

Toshko_A
24-11-2008, 18:27
Здравейте
Интересуват ме някои подробности относно реален акаунт за търговия при Вас.

1. Доколкото разбирам минималното количество за сключване на сделки е 0.01 лота ?
2. Какво е кредитното рамо, което може да се ползва? Може ли да бъде 1:100 ?
3. В каква валута може да е реалния ми акаунт? Само USD или може и в EUR ?
4. Може ли да внасям сума и да тегля от сметката си за търговия на каса в офисите Ви или това може да стане само по банков път ? Първоначалната вноска мога ли да я направя в офиса Ви ?
5. Интересува ме също при реалния акаунт пак ли ще имам няколко дейтацентъра като при демото и ако да - те същите ли са като на демото ?

Благодаря Ви за вниманието.

vbanov
25-11-2008, 11:40
QUOTE (Toshko_A @ Nov 24 2008, 07:27 PM) 15927"]
Здравейте
Интересуват ме някои подробности относно реален акаунт за търговия при Вас.

1. Доколкото разбирам минималното количество за сключване на сделки е 0.01 лота ?
2. Какво е кредитното рамо, което може да се ползва? Може ли да бъде 1:100 ?
3. В каква валута може да е реалния ми акаунт? Само USD или може и в EUR ?
4. Може ли да внасям сума и да тегля от сметката си за търговия на каса в офисите Ви или това може да стане само по банков път ? Първоначалната вноска мога ли да я направя в офиса Ви ?
5. Интересува ме също при реалния акаунт пак ли ще имам няколко дейтацентъра като при демото и ако да - те същите ли са като на демото ?

Благодаря Ви за вниманието.

Здравейте,

Отговарям на въпросите по ред
1. Да, 0.01 лота
2. за сметки до $15000 може да е 1:100 или 1:200 (по желание). За по-големи сметки 1:100. За над $100000 - 1:50 и ... Това е при търговия с валути!
3. Може и в евро, по желание
4. За момента се предлага само банков трансфер, съответно за внасяне и за теглене. За внасяне на суми над $700, ние поемаме таксите на банките кореспонденти
5. Дейтацетровете ще бъде различни при реалната сметка

Toshko_A
25-11-2008, 17:24
Цитат(vbanov @ Nov 25 2008, 12:40 PM) 15947"]
Здравейте,

Отговарям на въпросите по ред
1. Да, 0.01 лота
2. за сметки до $15000 може да е 1:100 или 1:200 (по желание). За по-големи сметки 1:100. За над $100000 - 1:50 и ... Това е при търговия с валути!
3. Може и в евро, по желание
4. За момента се предлага само банков трансфер, съответно за внасяне и за теглене. За внасяне на суми над $700, ние поемаме таксите на банките кореспонденти
5. Дейтацетровете ще бъде различни при реалната сметка

Оk, благодаря за бързия отговор. Интересува ме още нещо : колко време след сключване на договора получавам реалния акаунт как ме известявате за него ? Предполагам по e-mail ? След това доколкото разбирам мога да направя превод към този акаунт.

vbanov
26-11-2008, 09:06
QUOTE (Toshko_A @ Nov 25 2008, 06:24 PM) 15960"]
Оk, благодаря за бързия отговор. Интересува ме още нещо : колко време след сключване на договора получавам реалния акаунт как ме известявате за него ? Предполагам по e-mail ? След това доколкото разбирам мога да направя превод към този акаунт.

Веднага получавате номер на сметка при нас в офиса или по e-mail. Акаунта се активира след като са преведени парите

Toshko_A
26-11-2008, 17:00
Цитат(vbanov @ Nov 26 2008, 10:06 AM) 15966"]
Веднага получавате номер на сметка при нас в офиса или по e-mail. Акаунта се активира след като са преведени парите

Ок, разбрах. Благодаря за помощта.

Успех !

Toshko_A
27-11-2008, 21:39
Всъщност възникна още един въпрос, изнивявам се ... Опитах се да разбера какви са таксите при теглене и внасяне на пари по сметката и не можах да намеря никъде тарифа за таксите и комисионните на Адмирал Маркетс. Може и да не съм търсил както трябва, не знам. Бихте ли ми посочили къде в сайта Ви мога да открия въпросната тарифа или друг подобен документ, в който са регламентирани тея неща ?
Благодаря предварително.

vbanov
02-02-2009, 08:54
QUOTE (Toshko_A @ Nov 27 2008, 10:39 PM) 16004"]
Всъщност възникна още един въпрос, изнивявам се ... Опитах се да разбера какви са таксите при теглене и внасяне на пари по сметката и не можах да намеря никъде тарифа за таксите и комисионните на Адмирал Маркетс. Може и да не съм търсил както трябва, не знам. Бихте ли ми посочили къде в сайта Ви мога да открия въпросната тарифа или друг подобен документ, в който са регламентирани тея неща ?
Благодаря предварително.

Адмирал Маркетс не взима никакви такси от клиените си за внасяне или теглене на средства. Всички такси са свързани с банковите трансфери.
За съжаление банките нямат единна тарифа и при преводи от различни банки може да има разлика в таксите. По принцип в Кабинет на Трейдъра и във всяка форма за теглене на средства са описани таксите за теглене на пари по банков път и те са фиксирани на $25. Това са разходи за банков трансфер. Компанията не взима допълнителни такси. Бих могъл да добавя, че ние поемаме банковите такси ако превода е на стойност по-голяма от $700.
Сега пуснахме в обръщение и възможност за плащане с кредитни карти, което прави зареждането на сметки с под $700 с много малка такса.