View Full Version : EURUSD Ellioti analüüs seisuga 5 juuni 2007
Punamytsike
06-06-2007, 05:40
EURUSD on tõenäoliselt ikka veel tegemas Elliotti kombinatsiooni “Flat” (FL) teist lainet (graafikul näidatud rohekas pruuni ja sinisega). See laine toob turu hinna tõenäoliselt 1.365 – 1.383 piirkonda kõige hiljemalt 21-ks juuniks. Selle “Flat” teine laine on D3 mis on tegemas oma kolmandat lainet (graafikul näidatud roosa ja punasega) mis jõuab 1.3582 – 1.3855 piirkonda hiljemalt 25-ks juuniks. Kuna see laine lõpetab ka pikema aja FL teise laine, siis tõenäoliselt turg liigub nende kahe laine piirkonda mis kattuvad. Praegusel juhul on see hinna piirkond 1.365 – 1.383 ja ajaliselt hiljemalt 21-ks juuniks.
“Flat” (FL) on üks sagedasemaid Elliotti kombinatsioone. See kombinatsioon koosneb kolmest lainest. Juurde lisatud graafik näitab lõpetatud esimest lainet ja pooleliolevat teist lainet
“D3” on vähem esinev Elliotti kombinatsioon. See kombinatsioon koosneb kolmest lainest kus kõik lained on konsolidatsiooni lained. Juurde lisatud graafik näitab lõpetatud esimest ja teist lainet ning pooleliolevat kolmandat lainet.
[attachmentid=575]
Tere!
Uurisin natuke teie graafikut ja katsusin aru saada mis ajaühikus see on. Tean, et erinevatel kauplemisprogrammidel võib erineda graafik. Proovisin sättida graafiku endal ka enamvähem selliseks, kuid ise näen natuke teist liikumissuunda.
Lisasin ka pildi
http://img162.imageshack.us/img162/1451/eurusdelliotcf3.th.png (http://img162.imageshack.us/my.php?image=eurusdelliotcf3.png)
Hetkel tundub nagu oleks ta juba alustanud 5nda laine moodustamisega ja arvatavasti kukub ka kuhugi sinna kus tunnelil alumine joon on ning peale seda liiguks alles üles.
Muide, mis kauplemisplatvorm see on ja huvitav kuidas need laine kestvuspiirkonnad moodustuvad ?
Tänan.
Janar
Punamytsike
07-06-2007, 01:36
Janar,
See Elliotti analüüs on tehtud 5 minuti andmete paasil. Analüüsi tegemiseks kasutan ma “Refined Elliott Trader” programmi mis on spetsiaalne analüüsi program, mitte kauplemisprogramm. “Refined Elliott Trader” programmi tegijad analüüsisid tuhandeid hinna liikumisi ja selle tulemusel tehti andmebaas mis vastavalt turu eelnevale liikumisele arvutab nii laine kestvuse kui ka hinna taseme.
Elliotti reeglid ei luba teisel ja neljandal lainel kattuda kui laine on esimene uues suunas. Siit ka Elliott analüüsis suurem tõenäosus, et euro liigub veel veidi üles, enne kui uus langus laine hakkab. Täna-homme võib turg kukkuda ja isegi madalamale kui eelmine madal tase (mai 24,25) kuid siis turg liigub eeldatud 1.3650 – 1.383 piirkonda. See on tõenäoline turu liikumine Elliotti reeglitele vastavalt.
Nagu ma kiiresti lugesin on tehtud EA-ga 12 kuu analüüs tulemustega: Average return 193% per trade. Max return: 1,215%. Max loss: 4%. Profitable: 19 out of 20 calls, mis ei tohiks olla sugugi halb.
Nii palju kui ma elliote uurinud olen ja turul ka täpselt ellioti viisi toimimas näinud olen mõelnud, et kas ellioti koos oma analüüsimis oskustega võikski nimetada siis "Holy Grailiks" ?
Huvitav kuhu turg 5 aasta pärast jõudnud on. Kui elliot isegi on Holy Grail ja seda aastate jooksul töödeltakse ja inimestele kätte saadavamaks tehakse. Mäletan Indreku lauseid koolituselt, et peaksime meeles pidama, et meie hakkame turu järgi elama. Kuid kas võib juhtuda seda, et turg hakkab meie järgi elama ? :P
Eks ta veits ulmeline ole. Tuleb kiiresti papp kokku korjata enne, kui valitsus arvutiga turul kauplemise ära keelab :D
Janar
Tsitaat</div>
Täna-homme võib turg kukkuda ja isegi madalamale kui eelmine madal tase (mai 24,25)
Nagu selgelt nägija :)