View Full Version : MT4 - Проблем
Здравейте,
От скоре съм регистриран и си открих Демо - по време на търговията обаче ми се получи следният проблем (платформа мт4):
имах открита дълга позиция и съответно поставен стоп;когато позицията излезе на +няколко пипа пожелаях да я затворя (пазарът тогава беше доста волатилен)и на опита ми се появи събощение "%s" акспертът съществува (аз не ползвам никакви експерти) ???
Какво означава това и защо се е получило?
В крайна сметка пазара се обърна и ми обра стопа (-15 пипа)?!?
Ще съм благодарен за навременен отговор
QUOTE (JaY_Z @ Jan 30 2009, 11:37 AM) 17040"]
Здравейте,
От скоре съм регистриран и си открих Демо - по време на търговията обаче ми се получи следният проблем (платформа мт4):
имах открита дълга позиция и съответно поставен стоп;когато позицията излезе на +няколко пипа пожелаях да я затворя (пазарът тогава беше доста волатилен)и на опита ми се появи събощение "%s" акспертът съществува (аз не ползвам никакви експерти) ???
Какво означава това и защо се е получило?
В крайна сметка пазара се обърна и ми обра стопа (-15 пипа)?!?
Ще съм благодарен за навременен отговор
Здравейте,
Бихте ли ни казали номера на сметката за да проверим
немога да ви кажа номер - занулих я
Здравейте! На мен ми се случи нещо още по-интересно :blink: Бях отворил няколко позиции. На следващия ден ги проверих и на всичките позиции беше активиран стопът т.е. позициите бяха затворени на загуба( проверих го в история на акаунта) без реално цената на пазара да е достигала тези стойности(на стопа). Защо се получава това? Тъй като акаунта е демо няма кой знае какъв проблем, но кой може да ми гарантира, че при евентуално откриване на реална сметка при Вас и подобен бъг на платформата ще бъда компенсиран или ще ми бъдат въстановени средствата в сметката?
QUOTE (forexbb @ Feb 17 2009, 04:13 PM) 17490"]
Здравейте! На мен ми се случи нещо още по-интересно :blink: Бях отворил няколко позиции. На следващия ден ги проверих и на всичките позиции беше активиран стопът т.е. позициите бяха затворени на загуба( проверих го в история на акаунта) без реално цената на пазара да е достигала тези стойности(на стопа). Защо се получава това? Тъй като акаунта е демо няма кой знае какъв проблем, но кой може да ми гарантира, че при евентуално откриване на реална сметка при Вас и подобен бъг на платформата ще бъда компенсиран или ще ми бъдат въстановени средствата в сметката?
Здравейте,
Няма значение, че е демо сметка кажете номера, за да проверим.
При реална търговия практиката на компанията е да компенсира клиентите при подобни ситуации. Със сигурност ще бъдете компенсиран с размера на загубата, породена от грешката.
Изпратете ми номера на демо сметката като ЛС или тук в темата.
Здравейте отново! Благодаря Ви за бързия отговор. Не съм сигурен какъв точно е номера на акаунта тъй като отворих нов понеже във въпросния акаунт бяха останали прекалено малко средства и не можех повече да търгувам с него, но номера би трябвало да е един от тези два: 600525 и 569041. Ще Ви бъда благодарен ако ги проверите.
QUOTE (forexbb @ Feb 18 2009, 01:32 PM) 17533"]
Здравейте отново! Благодаря Ви за бързия отговор. Не съм сигурен какъв точно е номера на акаунта тъй като отворих нов понеже във въпросния акаунт бяха останали прекалено малко средства и не можех повече да търгувам с него, но номера би трябвало да е един от тези два: 600525 и 569041. Ще Ви бъда благодарен ако ги проверите.
Здравейте,
Сигурен ли сте, че тези сметки са на нашия сървър?
Всъщност не съм сигурен, но платформата ми е Метатрейдър 4. Колко сървъра има?
QUOTE (forexbb @ Feb 22 2009, 04:34 PM) 17675"]
Всъщност не съм сигурен, но платформата ми е Метатрейдър 4. Колко сървъра има?
Като изберете от Tools-> Options, ако сметката е при нас в полето server трябва да пише Admiral-Demo - Admiral Markets Ltd.
Здравейте отново пиша по повод проблем с платформата на метатрейдър - искам да си открия демо сметка, а сървърът не ми позволява
QUOTE (JaY_Z @ Feb 26 2009, 09:18 AM) 17805"]
Здравейте отново пиша по повод проблем с платформата на метатрейдър - искам да си открия демо сметка, а сървърът не ми позволява
Здравейте,
аз малко се забавих с отговора. Предполагам, че вече всичко е наред със вашата демо сметка
Здравейте отново! Мисля, че демо сметката не е била на Вашият сървър. Извинете за грешката