PDA

View Full Version : forex_broker_AM

jorjo
25-02-2009, 19:42
4. Гледах как играе на пазара моят приятел и ми направи впечатление следното – при демо версията поръчките се изпълняват почти веднага – в рамките на 1-3 сек.. При реал сметката се получава следното – при директна поръчка на екран се получава съобщение „Поръчката е приета”, след което „Поръчката ви се обработва” като времето за т.нар. „обработка” е доста дълго – понякога от30-45 сек. Защо се получава така? Тук не става въпрос за бавна нет връзка или за поръчки по време на данни! Естествено, след подобно забавяне следва „рекотиране” от ваша странаи „упражнението” почва отначало.

vbanov
27-02-2009, 11:28
Здравейте,

Повечето въпроси са вече многократно обсъждани във форума.
В момента тече регистрацията на Адмирал Маркетс като инвестиционен посредник.

Сметките могат да бъдат в евро и в долари. Това забавяне, попитайте този ваш приятел за номера на сметката и номер на поръчката, при която се е получило забавянето. За да можем да проверим и да кажа с точност каква е била вероятната причина

jorjo
28-02-2009, 18:15
Цитат(vbanov @ Feb 27 2009, 12:28 PM) 17859"]
Здравейте,

Повечето въпроси са вече многократно обсъждани във форума.
В момента тече регистрацията на Адмирал Маркетс като инвестиционен посредник.

Сметките могат да бъдат в евро и в долари. Това забавяне, попитайте този ваш приятел за номера на сметката и номер на поръчката, при която се е получило забавянето. За да можем да проверим и да кажа с точност каква е била вероятната причина

Zdraveyte vbanov i molq da me izvinite za latinicata!
Blagodarq za otgowora!
Wqrno e,4e nqkoi ot waprosite mi sa obsajdani, no wyw waprosa imah ne dali prewodite mogat da bydat w EUR ili USD, a dali poddyrvate smetki w poso4enite ot men waluti.
6to se otnasq do "zabawqneto", ne moga da Wi dam to4nite pora4ki, a i ne e w towa problema - stawa wypros za principa - za6to pri real smetkite ima "pora4kata se obrabotwa" sled "pora4kata e prieta". Zabawqneto wyw wsiki slu4ai, koito widqh e sredno 20-25 sek. sys wsiki posledstwiq ot towa!
Sto se otnasq do drugite mi waprosi, na tqh ne ste mi otgoworili, koeto za men e neseriozno!
Blagodarq Wi i weseli praznici!

vbanov
02-03-2009, 10:27
QUOTE (jorjo @ Feb 28 2009, 07:15 PM) 17882"]
Zdraveyte vbanov i molq da me izvinite za latinicata!
Blagodarq za otgowora!
Wqrno e,4e nqkoi ot waprosite mi sa obsajdani, no wyw waprosa imah ne dali prewodite mogat da bydat w EUR ili USD, a dali poddyrvate smetki w poso4enite ot men waluti.
6to se otnasq do "zabawqneto", ne moga da Wi dam to4nite pora4ki, a i ne e w towa problema - stawa wypros za principa - za6to pri real smetkite ima "pora4kata se obrabotwa" sled "pora4kata e prieta". Zabawqneto wyw wsiki slu4ai, koito widqh e sredno 20-25 sek. sys wsiki posledstwiq ot towa!
Sto se otnasq do drugite mi waprosi, na tqh ne ste mi otgoworili, koeto za men e neseriozno!
Blagodarq Wi i weseli praznici!

Здравейте,

Не става въпрос за несериозност! Просто повечето Ви въпроси са вече многократно обсъждани по други теми. Писал съм аз и други колеги, има и официални становища на фирмата по някои въпроси. Написаното обяснява всичко подробно. Предлагам Ви, ако нещо не Ви е ясно от обясненията във форума, да дойдете в някой от офисите ни в страната и ще бъде отговорено на всички Ваши въпроси. Това, което Ви написах беше най-новото, касаещо зададените от Вас въпроси, че в момента тече лицензирането на фирмата като инвестиционен посредник.

Относно търговските въпроси, аз имах предвид, че МТ сметките могат да се поддържат евро и в долари (не става въпрос за превода).
"Забавянето" не трябва да е толкова голямо, нямаме други подобни оплаквания.
Вие говорите за "забавяне" на сметката на Ваш приятел, странното в случая е, че този Ваш приятел не ни е уведомил за това!
За да можем да направим разследване ще са ни необходими номер на сметка и на поръчката, която е била "забавена". Тогава ще можем да кажем какъв е бил проблема.

Весели Празници и на Вас!