View Full Version : privatna edukacija
smikasin
12-05-2009, 22:48
Dobar dan,
zainteresiran sam za privatnu edukaciju obzirom da živim 50tak km od Zagreba pa je to jedina opcija. Zanima me koliko sati traje, da li je moguće dogovoriti neke termine izvan ovih koje ste naveli na stranici? Da li study acount znači da se radi o pravim $ ? Koliko ranije je potrebno najaviti se za individualnu edukaciju. Interesantan mi je termin negdje u srpnju.
Pozdrav,
S.
KatHruAUl
18-05-2009, 16:58
Dobar dan,
zainteresiran sam za privatnu edukaciju obzirom da živim 50tak km od Zagreba pa je to jedina opcija. Zanima me koliko sati traje, da li je moguće dogovoriti neke termine izvan ovih koje ste naveli na stranici? Da li study acount znači da se radi o pravim $ ? Koliko ranije je potrebno najaviti se za individualnu edukaciju. Interesantan mi je termin negdje u srpnju.
Pozdrav,
S.
Poštovani,
Tvrtka Admiral Ulaganja nudi profesionalne grupne i individualne edukacije. Edukacija traje tri tjedna od ponedjeljka do petka. Grupna edukacija (maksimalno 12 polaznika) je u terminu od 17:00 do 19:15 sa malom pauzom od 10 minuta. Individualna edukacija je prema dogovoru sa klijentom uglavnom od 10:00, 12:00 ili 14:00 sati. Edukacija počinje sa uvodom u Forex, radom na platformi MT4, te se nastavlja sa tehničkom analizom (Fibonacci, Eliott, Pivot točke Money Management…..) i radom sa trgovačkim strategijama.
Dodatne informacije se nalaze na http://www.admiralmarkets.hr/?p=study kao i link za prijave. Svaki polaznik dobiva skriptu te cd sa dodatnim indikatorima i Study.
Ostale informacije možete dobiti putem telefona na br. 01/4573-620.
Srdačan pozdrav,
AdmiralMarkets