View Full Version : За начинаещи
От каде мога да сваля индикаторите trendskalp indikator и trendscalp indikator pp от 15 лекция
Цитат(perko @ Jun 29 2007, 12:41 PM) 2420
От каде мога да сваля индикаторите trendskalp indikator и trendscalp indikator pp от 15 лекция
Изпратете си вашия e-mail като лично съобщение и аз ще Ви ги изпратя.
Цитат(perko @ Jun 29 2007, 12:41 PM) 2420
Е-mail e afjzvm@abv.bg
Защо не ги качите тези индикатори.Защо всеки трябва да изпраща емайл.?
Цитат(ABEPA @ Jul 27 2007, 09:57 AM) 4137
Защо не ги качите тези индикатори.Защо всеки трябва да изпраща емайл.?
http://www.mql4.com/ru/search/TrendscalpIndic
Индикатира го има на още много места. Търсете в google.com но не копирайте директно от лекцията името на индикатора, там е написано грешно "TrendscalpIndicator" , а вярното е "TrendscalpIndic".
hAm3l3oNa
22-02-2008, 09:07
Да, така е името на индикатора
По принцип всички индикатори могат да се намерят в интернет.
Пишете в google и готово, със сигурност ще го има някъде
Здравей Адмирал Маркетс :rolleyes: . От два месеца се занимавам с Форекс търговията. Купил съм си вашата книга и наистина ми е интересно. Искам да искарам курса, но никога преди това не съм се занимавал с нещо подобно нито съм учил икономика и много неща не са ми ясни. Въпросът ми е дали има смисал да се започвам с нещо подобно като се има предвид, че започвам от самата нула.
QUOTE (Borislav @ Dec 14 2008, 09:24 PM) 16231"]
Здравей Адмирал Маркетс :rolleyes: . От два месеца се занимавам с Форекс търговията. Купил съм си вашата книга и наистина ми е интересно. Искам да искарам курса, но никога преди това не съм се занимавал с нещо подобно нито съм учил икономика и много неща не са ми ясни. Въпросът ми е дали има смисал да се започвам с нещо подобно като се има предвид, че започвам от самата нула.
Здравейте,
Не е нужно да имате познания в тази област за да дойдете на курс. В Power Course е включено всичко, което ще е необходимо за да започнете да търгувате на финансовите пазари.
Благодаря ви, при първа възможност съм при вас.
Toshko_A
30-01-2009, 18:40
Тези курсове платени ли са и ако да - каква им е цаната ?
QUOTE (Toshko_A @ Jan 30 2009, 08:40 PM) 17066"]
Тези курсове платени ли са и ако да - каква им е цаната ?
Здравейте,
Информация за таксите, структурата, търговските сметки, които се отварят и др. може да намерите на следните адреси:
За POWER курс - http://forextrade.bg/?p=power_course
За PRO курс - http://forextrade.bg/?p=pro_course
Здравейте ,
Някой може ли да ми даде информация как се работи с Perfect Money ?
QUOTE (arhonbg @ Mar 12 2009, 01:07 AM) 18152"]
Здравейте ,
Някой може ли да ми даде информация как се работи с Perfect Money ?
Здравейте,
Това е една от платежните системи, които се предлагат за офиси от други страни. По принцип за клиенти от България ние препоръчваме
банков трансфер или директно с кредитни карти. Останалите системи не са разпространени в България. Ако Ви интересува другите
платежни системи работят на следния принцип: отваряте си сметка при избраната система, захранвате я (по посочен начин) след което
чрез нея зареждате вашата МТ сметка през Кабинет на Трейдъра.