View Full Version : Lietuviskas forumas.
VooDooKid
02-07-2007, 09:00
Na va ir pasirode Lietuvishkas forumas. Labai dziugi naujiena o ypac pradidantiesiems Forexe (tokiems kaip as). Seip labai idomu butu pabendrauti su patirusiais traderiais, pasisemti patirties.
Tik kazkoks mires formuas kol kas. :unsure:
Taip. Šaunu jog Lietuvos FX bendruomenė po truputį plečiasi.
O dėl forumo pasyvumo... Manau tai laiko klausimas, pradžia visuomet būna sunki.
Valerijus
05-07-2007, 11:35
Tai gi pati pradzia ... Dar ir vasara, atostogu metas. Pabandome kokia tema padiskutuoti, pvz. kokius indikatorius naudojate ir kas Jums asmeniskai geriausiai veikia.
VooDooKid
12-07-2007, 18:57
Kaip nebutu keista bet geriausias indekatorius - intuicija!
Ta prasme naudoju Fibo, Williamso kreives ar Alligatoriumi, bet vi tiek didziausia itaka sprendimams daro intuicija! :rolleyes:
Laba diena :)
Jo, forumas kol-kas daugiau mires, nei gyvas :) Ar kas-nors dirba Admirale su realia saskaita? :) Kokie ispudziai? :)
Gal organizuokime koki spekuliantu susitikima? :) prie alaus? :)
Toks jausmas kad ir patys Admiral svetaines savininkai uzmirso kad ja turi, o ypac foruma <_<
Sveiki,
Visiems geros prekybos valiutineje birzoje FOREX :D
Sveiki,
Labai keista, uzsiregistravusiu daugiau kaip 700, o forumas nedirba.
Nejaugi nera klausimu ar diskutuotinu temu?
Visiems sekmes ir daug slamanciu kiseneje.
CITATA(Natali @ Aug 13 2007, 08:19 AM) 5379
Sveiki,
Labai keista, uzsiregistravusiu daugiau kaip 700, o forumas nedirba.
Nejaugi nera klausimu ar diskutuotinu temu?
Visiems sekmes ir daug slamanciu kiseneje.
Natali, man atrodo, registruotu nariu skaiciu rodo ne tik lietuvishkame forume, bet apskritai... Admiral gi dar rusishka turi foruma, latvishka, gal net kinu foruma :) bet padiskutuoti tikrai noretusi :)
ateiks i Skype kada, mano nikas - kisasusaaa
Idomu butu suzhinoti, kaip tau sekasi dirvti su Admiralu... nes as mastau dabar, kur atidaryti realia saskaita :)
geras rusishkas forumas (jeigu domina), nepriklausomas nuo jokiu brokeriu:
http://www.onix-trade.net/forum/
CITATA(Dzhini @ Aug 18 2007, 12:45 PM) 5540
Natali, man atrodo, registruotu nariu skaiciu rodo ne tik lietuvishkame forume, bet apskritai... Admiral gi dar rusishka turi foruma, latvishka, gal net kinu foruma :) bet padiskutuoti tikrai noretusi :)
ateiks i Skype kada, mano nikas - kisasusaaa
Idomu butu suzhinoti, kaip tau sekasi dirvti su Admiralu... nes as mastau dabar, kur atidaryti realia saskaita :)
geras rusishkas forumas (jeigu domina), nepriklausomas nuo jokiu brokeriu:
http://www.onix-trade.net/forum/
Aciu uz pasiulyta foruma. Bendrauju dviejuose uzdaruose forumuose ir per ICQ.
Man pilnai to pakanka. Susisieksiu per skype. :rolleyes: Sekmes
CITATA(Natali @ Aug 20 2007, 09:12 AM) 5556
Aciu uz pasiulyta foruma. Bendrauju dviejuose uzdaruose forumuose ir per ICQ.
Man pilnai to pakanka. Susisieksiu per skype. :rolleyes: Sekmes
Uzdaras forumas? :) idomiai skamba :) Kur bendrauja uzdaras zmoniu ratas? :) kiek zhinau, bet kuriam forumui anksciau ar veliau reikia "naujo kraujo" :) kitaip jis mirshta :)
as pats tai beveik niekur dabar ne bendrauju :) jau visos temos daug kartu aptartos :) o seip malti nesamones - bla-bla-bla kazkaip neidomu :)
foreksas - tai vis del to individuali sporto shaka, kur tu atsakineji savo pinigais :)
CITATA(Dzhini @ Aug 20 2007, 11:28 AM) 5561
Uzdaras forumas? :) idomiai skamba :) Kur bendrauja uzdaras zmoniu ratas? :) kiek zhinau, bet kuriam forumui anksciau ar veliau reikia "naujo kraujo" :) kitaip jis mirshta :)
as pats tai beveik niekur dabar ne bendrauju :) jau visos temos daug kartu aptartos :) o seip malti nesamones - bla-bla-bla kazkaip neidomu :)
foreksas - tai vis del to individuali sporto shaka, kur tu atsakineji savo pinigais :)
Usdaras forumas , tai ratas zmoniu dirbanciu pagal viena sistema, dazniausiis jis yra mokamas.Pvz:. moku 36$ metini mokesti ir galiu bendrauti su keliais tukstanciais zmoniu esanciu siame forume.
Norint ka nors patarti kur ir kaip prekiauti. reiketu arciau susipazinti . Siulyciau visgi pabendrauti per Skype.
CITATA(Natali @ Aug 20 2007, 12:19 PM) 5570
Usdaras forumas , tai ratas zmoniu dirbanciu pagal viena sistema, dazniausiis jis yra mokamas.Pvz:. moku 36$ metini mokesti ir galiu bendrauti su keliais tukstanciais zmoniu esanciu siame forume.
Norint ka nors patarti kur ir kaip prekiauti. reiketu arciau susipazinti . Siulyciau visgi pabendrauti per Skype.
Aisku kad tu mokaisi pas Masterforeksa, man labai taves gaila, kadangi man teko ten dalyvauti nuo pirmuju dienu. Galiu tau pasakyti kad tai aiskus sukcius, pats niekada neprekiaves rinkoje, idejas ima is tu paciu zmoniu kuriuos jis moko. Praeis pora metu , duok dieve greiciau ir pati suprasi kad tai veltui sugaistas laikas.
Linkiu tau sekmes :ph34r:
CITATA(Arvis @ Aug 26 2007, 10:43 AM) 5641
Aisku kad tu mokaisi pas Masterforeksa, man labai taves gaila, kadangi man teko ten dalyvauti nuo pirmuju dienu. Galiu tau pasakyti kad tai aiskus sukcius, pats niekada neprekiaves rinkoje, idejas ima is tu paciu zmoniu kuriuos jis moko. Praeis pora metu , duok dieve greiciau ir pati suprasi kad tai veltui sugaistas laikas.
Linkiu tau sekmes :ph34r:
To Arvis
Jeigu nuo pat pradziu teko dalyvauti, Masterforekse, tai turetumet zinoti,kad ten dalyvauja labai daug zmoniu su ivairiausiom idejom ir prekybos sistemomis. Kiekvienas, norintis sekmingai prekiauti Forekse,turi rasti ta vieninteli kelia, padedanti susigaudyti Forekso dziunglese. atmesdamas tai, kas jam netinka pagal jo buda ir charakterio savybes.
Apie pati sio forumo seimininka nieko gero ar blogo negaliu pasakyti, nes jo idejos ir prekyba man visiskai netiko ir nepatiko. Nuo praeitu metu rudens cia savo prekybos sistema ir idejas atvirai pradejo propaguoti BATIA, jo sukurtame fonde sukasi apie 1 mln..Dabartiniu metu jo pasekejai yra susirinke i konferencija Ukrainoje.
P.S. Mano prekybos sistema pagrista grafiko technine analize, t. y. jokiu kanalu, lygiu ar dar kazkokiu skaiciu.
Sekmes prekyboje.
Natali, Masterforeksas - tai veltui ishmesti pinigai ir laikas :) cia net ne mano nuomone... anksciau ar veliau suprasi, kad tai sukciu gauja... bet psihologishkai jie ten neblogai zmones apdirbineja... vos ne zombuoja...:)
kiek apie ju girdejau - visi spjaudasi... bet kur paskaityk... bet ka paklausk...
CITATA(Dzhini @ Sep 3 2007, 10:16 AM) 5743
Natali, Masterforeksas - tai veltui ishmesti pinigai ir laikas :) cia net ne mano nuomone... anksciau ar veliau suprasi, kad tai sukciu gauja... bet psihologishkai jie ten neblogai zmones apdirbineja... vos ne zombuoja...:)
kiek apie ju girdejau - visi spjaudasi... bet kur paskaityk... bet ka paklausk...
Jau atsakiau poste auksciau.
P.S. Kiekvienas mokomes is savo klaidu.Man asmeniskai sis forumas daug padejo, o kas ka raso mane nelabai domina.
c.justas
05-09-2007, 15:24
Kiekvienam savaip. Mokymosi šaltiniu FX tematika yra begalės. Skirtingi tikslai, skirtingos ir priemonės.
Tačiau manau visai smagu būtų turėti aktyvią Lietuvos FX bendruomenę. Tad su Jūsų pagalba su laiku tikiuosi jog šis forumas virs aktyvių rinkos dalyvių diskusijų vieta.
CITATA(c.justas @ Sep 5 2007, 04:24 PM) 5848
Kiekvienam savaip. Mokymosi šaltiniu FX tematika yra begalės. Skirtingi tikslai, skirtingos ir priemonės.
Tačiau manau visai smagu būtų turėti aktyvią Lietuvos FX bendruomenę. Tad su Jūsų pagalba su laiku tikiuosi jog šis forumas virs aktyvių rinkos dalyvių diskusijų vieta.
Sveiki,Justai
Labai noretusi, kad tokia graži pradžia turėtų savo testinumą, pvz:. skyrelis "Pradedantiesiems" arba literatūros apie FX sąrašas lietuvių kalba. Rusų kalba literatūros labirintuose lengva pasiklysti ir sunku susigaudyti, tiek jos daug yra, tuo tarpu lietuviškos dar neteko skaityti. :(
Sėkmės visiems prekyboje ir daugiau aktyvumo :)
c.justas
06-09-2007, 10:28
Labas Natali.
Na testinumas proporcingas aktyvumui šiuo atveju. Tad būkim aktyvūs! :)
Knygos lietuvių kalba forex tematika... Turbūt užtektu vienos rankos pirštų (ir tai dar liktų :) ) suskaičiuoti knygas lietuvių kalba kurios paliečia forex tematika. Gaila bet tik paliečia, o ne išsamiai aprašo ir gilinasi.
Tikėkimės su laiku situacija keisis.
Šiuo metu viena iš informatyviausių FX atžvilgiu knygų lietuvių kalba MANO manynu yra Gitano Kancerevyčiaus "Finansai ir investicijos" (http://www.slknygos.lt/knyga.php?id=249) tačiau iš 880 psl. forex`ui TIESIOGIAI pritaikomos informacijos yra šiek tiek daugiau nei šimtas puslapių.
CITATA(c.justas @ Sep 6 2007, 11:28 AM) 5860
Labas Natali.
Na testinumas proporcingas aktyvumui šiuo atveju. Tad būkim aktyvūs! :)
Knygos lietuvių kalba forex tematika... Turbūt užtektu vienos rankos pirštų (ir tai dar liktų :) ) suskaičiuoti knygas lietuvių kalba kurios paliečia forex tematika. Gaila bet tik paliečia, o ne išsamiai aprašo ir gilinasi.
Tikėkimės su laiku situacija keisis.
Šiuo metu viena iš informatyviausių FX atžvilgiu knygų lietuvių kalba MANO manynu yra Gitano Kancerevyčiaus "Finansai ir investicijos" (http://www.slknygos.lt/knyga.php?id=249) tačiau iš 880 psl. forex`ui TIESIOGIAI pritaikomos informacijos yra šiek tiek daugiau nei šimtas puslapių.
Sveiki,
Tuomet reikėtų patiems užsiimti vertimu prieinamos literatūros apie FX.Laisvalaikiu pabandysiu tai padaryti.
O admninistracijos visgi paprašyčiau tęsti pradėtą skyrelį-"Pradedantiesiems".
Sėkmės prekyboje. :rolleyes:
Na, ka... pasiunciau shianden 200 doleriu pabandymui... atidariau saskaita Admirale :)
ziuresim, kas ish to gausis :)
CITATA(Dzhini @ Sep 10 2007, 09:08 AM) 5908
Na, ka... pasiunciau shianden 200 doleriu pabandymui... atidariau saskaita Admirale :)
Sėkmės ir daug šlamančių kišennėje :D
CITATA(Natali @ Sep 10 2007, 09:22 AM) 5910
Sėkmės ir daug šlamančių kišennėje :D
Aciu, Nata!
Tau irgi sekmes:) Ir kuo daugiau teigiamu emociju:)
CITATA(Dzhini @ Sep 10 2007, 12:06 PM) 5919
Aciu, Nata!
Tau irgi sekmes:) Ir kuo daugiau teigiamu emociju:)
Šiandien Forekso pyrago gabaliuką jau atsikandau :D .Šiai dienai užteks., o tai godulys viską gali suryti :(
Einu miegoti. :rolleyes:
CITATA(Dzhini @ Sep 10 2007, 09:08 AM) 5908
Na ir kaip sekasi ? Idomu kazkaip pasidare :)
CITATA(BMX @ Sep 16 2007, 11:43 AM) 5997
Na ir kaip sekasi ? Idomu kazkaip pasidare :)
kol-kas beveik ne prekiauju :) ir laiko truksta (darbo daug), ir abejoniu yra del rinkos... stebiu tik... bet cia gi mano toli grazhu ne pirmas depozitas... Admirale tik pirmas :) skubejimas markete iki gero niekada ne daveda... kartais daug naudingiau stebeti ir laukti tinkamo momento... ka ash ir bandau daryti :)
Rasiau moderatoriui i emaila , bet Justas neatraso :angry:
Tai kai darai pavedima saskaitai atidaryti- kokia valiuta reikia pravesti ???
litais ? doleriais ? ????????????????/ kas atsakys ? forma kuria gavau i emaila tai traso LTL :unsure:
kazkaip keista viskas cia
CITATA(Algirdas @ Oct 10 2007, 11:24 AM) 6423
Rasiau moderatoriui i emaila , bet Justas neatraso :angry:
Tai kai darai pavedima saskaitai atidaryti- kokia valiuta reikia pravesti ???
litais ? doleriais ? ????????????????/ kas atsakys ? forma kuria gavau i emaila tai traso LTL :unsure:
kazkaip keista viskas cia
Algirdai pavedimą gali daryti litais.
O kai treiderio kabinete pildai "pervedimo ispejimo" formą reikia pasirinkti kokia valiuta turi būti tau užskaityta jau pačioj MetaTrader platformoj. (Eur arba USD).
Jei darai pavedimą per SEB iki 17:00, tai pinigai matosi MetaTrader platformoj jau po 30 min.
Šiaip kol kas (kiek aš čia bandau) tai viskas yra normaliai.
O dėl keistumo, tai ir man yra pora neatsakytų klausimų bet tai neesminiai klausimai.
:) aciu Titan
o ka reikia irasineti pinigu pervedimo perspejimo skiltije - eiluteje --> pavedimo numeris ???
CITATA(Algirdas @ Oct 10 2007, 12:54 PM) 6427
:) aciu Titan
o ka reikia irasineti pinigu pervedimo perspejimo skiltije - eiluteje --> pavedimo numeris ???
čia irgi vienas iš tų klausimų :D
Aš kai pildžiau, įrašiau mokėjimo nurodymo numerį. Čia kai atspausdini ataskaitą apie vietinio mokėjimo nurodymą (SEB), tai atrodo antroj eilutėj rašoma.
Man atrodo, kad tas numeris didelės esmės neturi. Svarbiausia kad mokėjimo paskirtyje būtų pažymėta kurį MetaTrader account'a pildai. (ta prasme accounto nr.:)
Sveiki,
Nejaugi niekam niekas neįdomu :(
Visi matyt bendrauja rusiškuose forumuose :wub:
Visą dieną nieko nerašiau-nė vienos žinutės.
Išeinu į užtarnautą poilsį :)
Labas Natali :)
:) viskas cia gerai ziuriu labai patogus brokeris sitas :) , greitai viskas prasiveda , siandien dar dasimeciau i depozita , tai pavedimas atejo per kokias 3 minutes :)
CITATA(Algirdas @ Oct 12 2007, 05:47 PM) 6498
Labas Natali :)
:) viskas cia gerai ziuriu labai patogus brokeris sitas :) , greitai viskas prasiveda , siandien dar dasimeciau i depozita , tai pavedimas atejo per kokias 3 minutes :)
Sveikas,
Nepradink ir rašyk, kas Tave domina , kuo "kvepuoji" ir t.t.
Reiškia Admiralas tobulėja. Pradžioje mano pinigai atsirasdavo tik po kelių dienų..... B)
Žodžiu-estai. Ta proga tikras atsitikimas-ne anekdotas.
Skambinu į Taliną.
Ar galite duoti mašiną nuvežti krovinį iš Vengrijos į Estiją.
Atsakymas-aš dabar negaliu galfoti, nes išvažiuoju. kai grįšiu pradėsiu galfoti :D
Gerai, kad tualetas buvo netoliese.
CITATA(Natali @ Oct 12 2007, 06:26 PM) 6499
Sveikas,
Nepradink ir rašyk, kas Tave domina , kuo "kvepuoji" ir t.t.
Reiškia Admiralas tobulėja. Pradžioje mano pinigai atsirasdavo tik po kelių dienų..... B)
Žodžiu-estai. Ta proga tikras atsitikimas-ne anekdotas.
Skambinu į Taliną.
Ar galite duoti mašiną nuvežti krovinį iš Vengrijos į Estiją.
Atsakymas-aš dabar negaliu galfoti, nes išvažiuoju. kai grįšiu pradėsiu galfoti :D
Gerai, kad tualetas buvo netoliese.
:D :D :D :D :D
O tu kuom dirbi jei nepaslaptis? Ne ekspeditorė kartais?
CITATA(Titan @ Oct 10 2007, 11:47 AM) 6424
Algirdai pavedimą gali daryti litais.
O kai treiderio kabinete pildai "pervedimo ispejimo" formą reikia pasirinkti kokia valiuta turi būti tau užskaityta jau pačioj MetaTrader platformoj. (Eur arba USD).
Jei darai pavedimą per SEB iki 17:00, tai pinigai matosi MetaTrader platformoj jau po 30 min.
Šiaip kol kas (kiek aš čia bandau) tai viskas yra normaliai.
O dėl keistumo, tai ir man yra pora neatsakytų klausimų bet tai neesminiai klausimai.
As ne supratau. Ka, imanomas variantas tureti depozita eurais?? Labaaai noreciau :) arba kaip suprasti, kad "bus iskaityta eurais"? :)
c.justas
15-10-2007, 08:48
Dzhini good to see you back. :) Ne. Doleris yra vienintele valiuta kuria gali būti dengta sąskaita.
CITATA(c.justas @ Oct 15 2007, 09:48 AM) 6507
Dzhini good to see you back. :) Ne. Doleris yra vienintele valiuta kuria gali būti dengta sąskaita.
O būtų visai šaunu, gauti 1,4 karto daugiau B) . Gaila :(
CITATA(Natali @ Oct 15 2007, 12:14 PM) 6520
O būtų visai šaunu, gauti 1,4 karto daugiau B) . Gaila :(
Galima, galima tureti depozitus eurose. Man Renatas pasake. As uzpildziau oficialia paraishka, kad mano depozita pakeistu i eurini :) tai greit turesiu :) gal net shianden :) as supratau viena dalika: jeigu nori ka konkreciai suzhinoti - reikia kreiptys pas Renata :) atsakymas bus tikslus ir aishkus :)
CITATA(Dzhini @ Oct 15 2007, 12:23 PM) 6522
Galima, galima tureti depozitus eurose. Man Renatas pasake. As uzpildziau oficialia paraishka, kad mano depozita pakeistu i eurini :) tai greit turesiu :) gal net shianden :) as supratau viena dalika: jeigu nori ka konkreciai suzhinoti - reikia kreiptys pas Renata :) atsakymas bus tikslus ir aishkus :)
Mačiau Renatas pastoviai "sėdi" rusiškam forume.
Paaiškink plačiau. nelabai suprantu, kaip tas procesas vyks? :huh:
CITATA(Natali @ Oct 15 2007, 12:35 PM) 6525
Mačiau Renatas pastoviai "sėdi" rusiškam forume.
Paaiškink plačiau. nelabai suprantu, kaip tas procesas vyks? :huh:
Reikia parashyti oficialu prashyma, kad tavo depozita pakeistu i eurini, ir perskaiciotu visas leshas i euro. Reikia nurodyti saskaitos numeri, ta prashyma ishsiusti ish elektroninio pashto, ish kurio tu registravai savo saskaita. Ishsiusti reikia ir i Estija, ir i Lietuva. As taip ir padariau. Dabar laukiu, kas bus toliau :)
Dar, langelyje "Market Watch" visada turi buti rodoma pora eur-usd, jeigu depozitas eurinis. Lig tai viskas :)
CITATA(Dzhini @ Oct 15 2007, 12:40 PM) 6527
Reikia parashyti oficialu prashyma, kad tavo depozita pakeistu i eurini, ir perskaiciotu visas leshas i euro. Reikia nurodyti saskaitos numeri, ta prashyma ishsiusti ish elektroninio pashto, ish kurio tu registravai savo saskaita. Ishsiusti reikia ir i Estija, ir i Lietuva. As taip ir padariau. Dabar laukiu, kas bus toliau :)
Dar, langelyje "Market Watch" visada turi buti rodoma pora eur-usd, jeigu depozitas eurinis. Lig tai viskas :)
Dar vienas klausimas.
Tuomet terminalo langelyje profit-rodys sumą eurais-taip?
Kai turėsi eurinę sąskaitą. dar bus klausimų :)
CITATA(Natali @ Oct 15 2007, 12:49 PM) 6528
Dar vienas klausimas.
Tuomet terminalo langelyje profit-rodys sumą eurais-taip?
Kai turėsi eurinę sąskaitą. dar bus klausimų :)
Tai as dar pats ne turiu :) bet, manau, butent taip ir turi buti... ir profita, ir loss, ir saskaitos balansa turi rodyti eurais :) as tik parashiau laishkus, kad man pakeistu depozito valiuta i eurus, bet dar ne pakeite :) paciam idomu, kaip ten bus ir kas :)
bet, ziuriu, forumas vistosi, zhmones rasho... malonu :) o Skype man visada rodo, kad taves nera :(
kokius ten idomius indikatorius norejei i foruma ideti?? :)
c.justas
15-10-2007, 12:09
CITATA(c.justas @ Oct 15 2007, 09:48 AM) 6507
Ne. Doleris yra vienintele valiuta kuria gali būti dengta sąskaita.
Atleiskite suklydau... :unsure:
CITATA(c.justas @ Oct 15 2007, 01:09 PM) 6531
Atleiskite suklydau... :unsure:
nieko tokio... as irgi buvau tikras, kad doleris - vienintele imanoma valiuta :) paklausiau taip, "del viso pikto" :) o Renatui parashiau suzhinoti del ateities, ar yra tokiu planu nors jau :) pasirodo, jau ir dabar galyma :D maloni staigmena :)
c.justas
15-10-2007, 12:17
Tiesiog tokia nuostata buvo nuo senovės, tad nedvejodamas atsakiau. Po to paklausiau taip pat Renato...ir deja teko pripažint klydus.
CITATA(Dzhini @ Oct 15 2007, 12:55 PM) 6529
Tai as dar pats ne turiu :) bet, manau, butent taip ir turi buti... ir profita, ir loss, ir saskaitos balansa turi rodyti eurais :) as tik parashiau laishkus, kad man pakeistu depozito valiuta i eurus, bet dar ne pakeite :) paciam idomu, kaip ten bus ir kas :)
bet, ziuriu, forumas vistosi, zhmones rasho... malonu :) o Skype man visada rodo, kad taves nera :(
kokius ten idomius indikatorius norejei i foruma ideti?? :)
Norėjau įdėti skrptą, kuris skaičiuoja žvakės, baro ilgį per tam tikrą laiko tarpą(mėnesio, savaitės, dienos ir t.t.( Justas žadėjo pasidomėti, kodėl negaliu to padaryti)
Tarp kitko, man iki shiol saskaitoje dolerius i eurus ne pakeite... man kaip ir nepatogu vel Renata trukdyti... visas jo instrukcijas as padariau... laishkus ishsiunciau... kada galyma tyketis saskaitos eurais?? :)
gal ir Lietuvoje kas-nors gali suregulioti shi klausyma, nebutinai ishkart rashyti i rusishka foruma? :)
c.justas
16-10-2007, 09:26
CITATA(Dzhini @ Oct 16 2007, 10:08 AM) 6545
Tarp kitko, man iki shiol saskaitoje dolerius i eurus ne pakeite... man kaip ir nepatogu vel Renata trukdyti... visas jo instrukcijas as padariau... laishkus ishsiunciau... kada galyma tyketis saskaitos eurais?? :)
gal ir Lietuvoje kas-nors gali suregulioti shi klausyma, nebutinai ishkart rashyti i rusishka foruma? :)
Pasistengsiu pasidomėti.
CITATA(c.justas @ Oct 16 2007, 10:26 AM) 6548
Pasistengsiu pasidomėti.
Aciu. Lauksiu. Nes kol-kas ash net ne prekiauju... noriu jau su eurais pabandyti :) tuo labiau, butu gal sudetingiau apskaicioti, jei butu atidarytu poziciju :) o man kol-kas vis dar rodo suma dolereis :)
c.justas
16-10-2007, 10:08
Dzhini. Kalbėjau su žmonėmis atsakingais už šį reikalą, sakė kad dienos bėgyje tavo sąskaita jau bus dengta EURais :) Truputėlį kantrybės.
Visi norintys pasikeisti savo sąskaitos bazinę valiutą turėtų išsiųsti prašymą į info@forextrade.lt 2 dienų laikotarpyje sąskaita turėtu būti konvertuota.
CITATA(c.justas @ Oct 16 2007, 11:08 AM) 6552
Dzhini. Kalbėjau su žmonėmis atsakingais už šį reikalą, sakė kad dienos bėgyje tavo sąskaita jau bus dengta EURais :) Truputėlį kantrybės.
Visi norintys pasikeisti savo sąskaitos bazinę valiutą turėtų išsiųsti prašymą į info@forextrade.lt 2 dienų laikotarpyje sąskaita turėtu būti konvertuota.
Aciu! Jau matau saskaitoje kita suma, sumazejusi :) nors niekur ne parashyta, kad tai euro :) tikiosiu, nors ne i baltarusijos "zuikius" konvertavo :D
Buvau uzejes i Treiderio kabineta - vel gi, balansas yra, bet kaip suprasti, kad tai butent euro? :)
Seip atrodo viskas lygiai taip pat, kaip buvo dolereis, bet treiderio kabinete, atrodo, buvo parashyta "usd" :) o dabar tik skaiciai... bet vis-tiek smagu :) turiu euro-saskaita forekse, super!!!
sorry, Metatreideryje radau nuoruoda... kur "account history", kad usd - eur operacija atlikta :) ka gi, prekiaujam toliau :) ACIU!
c.justas
16-10-2007, 11:17
:) Sėkmės prekyboje su Eurine sąskaita :) Informuok kokie pojučiai gal visai kitas prekiavimas huh? :)
:) Justai
as ten uzpildziau ta lentele del admiral klubo narystes bet jokiu patvirtinimu ar panasiai negavau :angry:
Kaip ten vyksta tas visas procesas ? zinau kaupiami taskai nuo suprekaiutu lotu kiekio ir po to galima pasiimti kazkoki tai daikta ? gal galima placiau apie tai ? kaip ten kuo greiciau istoti kad uzskaitytu mano suprekiautus taskus :rolleyes:
CITATA(Algirdas @ Oct 16 2007, 01:31 PM) 6559
:) Justai
as ten uzpildziau ta lentele del admiral klubo narystes bet jokiu patvirtinimu ar panasiai negavau :angry:
Kaip ten vyksta tas visas procesas ? zinau kaupiami taskai nuo suprekaiutu lotu kiekio ir po to galima pasiimti kazkoki tai daikta ? gal galima placiau apie tai ? kaip ten kuo greiciau istoti kad uzskaitytu mano suprekiautus taskus :rolleyes:
Reikės palaukti, kol gaus Tavo kortelės duomenis (man užtruko savaitę). Tuomet el. paštu praneš kortelės Nr. ir PIN kodą, kad galėtum aktyvuoti kortelę ir rinkti taškus. Pačią kortelę gausi Tavo nurodytu adresu paštu.
Aš irgi kortelės dar negavau.
c.justas
16-10-2007, 18:58
Savaitę užtruko dėl to, kad tavo paraiška buvo kažkur pasiklydus Natali. Algirdai rytoj paklausiu žmogaus kuris atsakingas už Admiral Club, kaip su tavo paraiška reikalai, tikiuosi mes ją gavome. Kortelės bus veliau, kodai el. paštu.
:) dekui .
Palauksiu :rolleyes: , niekur neskubu - svarbu, kad vyksta kazkas :)
Kaz-kaip ne isheina gera pliusa padaryti realioje saskaitoje :) nors tu ka :) psihologija....
demo be problemu... o vat su realeis pinigais - sunku...
ir specialiai mazhai padejau, kad ne baisu butu rizikuoti, bet... vis-tiek sukausi aplink nuli.... :)
jeigu taip ir toliau eis - persikvalifikuosiu i Gerbalaifa :D :D
c.justas
25-10-2007, 11:14
Na Dzhini kaip sekasi su eurine sąskaita? Nesunku priprasti? Tiesa kas tas Gerbalaifa?
Sveiki visi! Pasiskaitinejau jusu foruma, susidomejau ir prisiregistravau. Jau lygiai savaite, kaip pradejau dometis Forexu. Patiko. pirmadieni bandysiu atsidaryti tikra saskaita Admirale su tikrais pinigais. Bandysim prekiauti. Kaip seksis papasakosiu veliau :)
Noriu pasiklausti, kokia valiuta geriau tureti saskaita? Eurais ar baksais? nes startuojant norisi padaryti viska kuo geriau, kad paskui nereiketu taisyti klaidu.
Sekmes visiems prekyboje!
Tikiuosi bus cia smagu ;)
c.justas
28-10-2007, 10:06
Sveikas. Savaitė labai ir labai menkas laiko tarpas žinioms įgyt, įsisavint pagrindus. Na bet jei jau jautiesi patogiai su savu žinių bagažu - pirmyn! :) Pradžioj atsidaryk USD sąskaita mažiau painiavos bus, visi tutorialai pagal nutylėjimą aprašomi su USD sąskaitom, tad.... Dabar tavo tikslas turėtu būti ne uždirbti o išmokti.
CITATA(subject @ Oct 27 2007, 12:14 PM) 6736
Sveiki visi! Pasiskaitinejau jusu foruma, susidomejau ir prisiregistravau. Jau lygiai savaite, kaip pradejau dometis Forexu. Patiko. pirmadieni bandysiu atsidaryti tikra saskaita Admirale su tikrais pinigais. Bandysim prekiauti. Kaip seksis papasakosiu veliau :)
Noriu pasiklausti, kokia valiuta geriau tureti saskaita? Eurais ar baksais? nes startuojant norisi padaryti viska kuo geriau, kad paskui nereiketu taisyti klaidu.
Sekmes visiems prekyboje!
Tikiuosi bus cia smagu ;)
Cia tikrai ne esme, kokia sakaita turesi: eurais ar baksais. Pradziai tikslas turi buti: NE UZSIDIRBTI, O ISHMOKTI. Foreksas - tikrai sunkus verslas :) nors naujokams dazhnai sekasi:) kuo ir tau nuoshirdziai linkiu :))
CITATA(c.justas @ Oct 25 2007, 11:14 AM) 6710
Na Dzhini kaip sekasi su eurine sąskaita? Nesunku priprasti? Tiesa kas tas Gerbalaifa?
Labas :)
Prie euro saskaitos jokio pripratimo ne reikia :) ish esmes viskas viksta lygiai taip pat:) man tesiog del saves PATOGIAU tureti saskaita eurais. seip ishvis kol-kas komfortishkai man prekiaujasi, del prekybos jokiu nusiskundimu ne turiu :) bet mano ir depozitas visai maziukas :) gal su dideliu depozitu ir kiti ishpudziai butu :)
Del Gerbalaifo as pajuokavau:) siulo man dabar sudalivauti viename projekte, bet tikrai ne megstu zhmoniu agituoti... kiekvienas pats sau sheimininkas ir moka savarankishkai priimtio sprendimus :) tad ne eisiu as i jokias Gerbalaifus, ir taip laiko truksta pastoviai...
c.justas
27-01-2008, 16:08
http://forums.forextrade.lt/index.php?s=&a...post&p=7836 (http://forums.forextrade.lt/index.php?s=&showtopic=1003&view=findpost&p=7836)
c.justas
28-01-2008, 12:44
CITATA(mukaz @ Jan 27 2008, 06:11 PM) 7838
visos virgin salose iregistruotos imones ira nepatikimos.. kitaip sakant ofsorai..
Netiesa. Ofšoras - kompanija registruota kitoje šalyje.
CITATA(mukaz @ Jan 28 2008, 03:34 PM) 7855
tai kodel registruota ne paciam londone o kazkokioj salojj.. esu tikras kad ten ju pagrindines bustines tikrai nera.. gal net tokio adreso..
Mukaz>
Noriu tavęs paprašyti - išvardink man nors vieną brokerį, kuris neturi ofshorinės registracijos (ir kiek iš tų "neofšorinių" borkerių turi savo atstovybę Lietuvoje)!
Aš kažkaip negaliu suprasti Mukai - koks tau skirtumas kur ta AM registruota ??? Jei tau nepatinka Admiral Markets - eik pas kokį nors kitą brokerį !!! Juk tavęs niekas neverčia patikėti savo pinigus Admiral Markets! O jei tu esi professionalus treideris, tai pabandyk laimėti Admiral Markets DEMO konkursą - laimesi ir patikrinsi patikimas AM ar ne, atiduoda pinigus ar ne!!!
Justai >
Man iš esmės tas jokių klausimų nekelia. Esu asmeniškai įsitikinęs, kad su jumis dirbti galima, ir man atrodo bet kuris jūsų senesnis klientas (arba daugmaž patyres prekiautojas) į tai nekreips dėmesio!!
Kita vertus - Lietuvoje "Forex verslas" dar nelabai smarkiai įsibėgėjo ir perspektyvų dar yra! O Lietuvos žmonės jau gana smarkiai nukentėjo nuo visokiausių "finansinių sukčių", tad manau kad nepriekaištinga reputacija šioj vystimosi stadijoj yra labai svarbu!!!
Tad linkiu jums kuo greičiau išspręsti šį reikalą.
p.s.: kas gi galėjo taip jūs įskusti??? :huh:
c.justas
29-01-2008, 10:43
Titan labai dėkui už protingas mintis. Viskas ka pasakei yra tiesa. Lietuvoje nėra nei vieno brokerio registruoto Lietuvoje (prašau pataisyti jei klystu). Tad registracijos vieta neturėtų būti kertinis patikimumo aspektas.
Manau mūsų niekas neišskundė (bent jau tikiuosi, nieko mes gi nepadarėm kad skųsti reiktų), natūralu jog esame labiausiai matomi šioje sferoje tad...tokia įvykių eiga suprantama.
Tad gyvenkime draugiškai! :)
Sveiki
ar galima butu atvyklus i jusu ofisa vienu kartu atsidaryti saskaita inesant pinigus ir gauti nario kortele su visais patvirtinimais , kad galeciau iskarto prisedes prie kompo uzsiimti prekyba? ar visa tai reikia daryti internetu ir laukti patvirtinimu ir t.t ? Aciu.
O kodel saskaita dabar Ukio banke? :) Kodel su SEBu susipikote? SEBas vis-tiek daug rimtesnis... ir saite apie tai jokios informacijos... as tik laishka gavau... gal tai ishvis.... netikra informacija???
c.justas
17-06-2008, 10:41
CITATA(Dzhini @ Jun 16 2008, 05:08 PM) 9849
O kodel saskaita dabar Ukio banke? :) Kodel su SEBu susipikote? SEBas vis-tiek daug rimtesnis... ir saite apie tai jokios informacijos... as tik laishka gavau... gal tai ishvis.... netikra informacija???
Sveiki.
Pakeitėme banką dėl geresnių salygų.
http://www.forextrade.lt/?p=news_archive&id=99584 informacija puslaypje.
CITATA(c.justas @ Jun 17 2008, 11:41 AM) 9860
Sveiki.
Pakeitėme banką dėl geresnių salygų.
http://www.forextrade.lt/?p=news_archive&id=99584 informacija puslaypje.
Maciau, pasikeite pinigu nuemimo salygos i Ukio banka. Todel noreciau patikslinti, kokios dabar salygos, nuimant pinigus i Hansabanka? :) Nes man paskutini karta nueme 5 eurus, bet nesinori, kad padidetu nuemimo mokestis... :)
c.justas
30-06-2008, 08:32
Į hansa banką nuėmimo mokestis nepasikeitė t.y. yra 5 JAV doleriai.
laivavedys
05-02-2009, 18:00
Sveiki :rolleyes:
Ilga laika ir as nebuvau siame forume. O jei dar tiksliau tai net nebuvau Lietuvoje ir nelabai buvo galimybiu sedeti prie interneto :(
Na, bet kadangi dabar jau esu gryzes tai viskas keisis. Planuoju atsidaryti realia sask., o tai dabartine Lietuvos darbo pasiula neteikai jokiu vilciu :unsure:
Sekmes prekiaujantiems :rolleyes:
arvistar
29-12-2009, 19:27
Dar viena nauja lietuviška svetainė Forex'o tema : www.prekyba.ucoz.com (http://www.prekyba.ucoz.com)
arvistar
04-11-2010, 18:50
Dar viena nauja lietuviška svetainė Forex'o tema : www.prekyba.ucoz.com (http://www.prekyba.ucoz.com)
Automatinių forex signalų tiekimo birža (http://www.fxup.org/index.php?invite=1866) - jūsų paslaugoms. Ten galite gauti signalus savai prekybai. Gana patogus būdas pelningai prekiauti.