PDA

View Full Version : Concursurile Admiral Markets pentru traderi

Nicu
03-10-2009, 13:31
Buna ziua.Numele meu este Nicu si sunt nou in piata forex.Am dat peste acest site,si am vazut ca sunt si concursuri pe el.Mai este valabil acel cont demo deschis si cu punctele acumulate sa castigi?Astept raspuns.Va multumesc

Moderator
06-10-2009, 13:30
Contul demo ramane valabil chiar si după finalizarea concursului, însă cu el nu puteţi participa la alte etape ale concursului. La o următoare etapă veţi avea posibilitatea să vă deschideţi un cont nou de concurs din Biroul Traderului. Între timp puteţi să practicaţi pe un cont demonstrativ sau sa continuaţi practica pe contul de concurs.

merlyn
20-05-2010, 14:55
Contul demo ramane valabil chiar si după finalizarea concursului, însă cu el nu puteţi participa la alte etape ale concursului. La o următoare etapă veţi avea posibilitatea să vă deschideţi un cont nou de concurs din Biroul Traderului. Între timp puteţi să practicaţi pe un cont demonstrativ sau sa continuaţi practica pe contul de concurs.

Eu am o problema. De cateva zile vreau sa ma inregistrez pentru etapa a doua a concursului Forex Ball si nu reusesc deloc . Ma duc in Biroul traderului si incerc sa fac o inregistrare si primesc "error" aceasta adreasa de mail este deja folosita.
Eu acum ce fac concret ? Am pus aceasta intrebare de mai multe ori dar nu m-a lamurit nimeni . Cum fac practic sa am un cont curat pregatit pt concurs ?
M-au tot trimis sa schimb nu stiu ce parola la un link . Nu am inteles la ce foloseste .

Multumesc!
Probabil ca m-am inregistrat la prima etapa insa eu in acest moment nu am nici un login si nici o parola .

Moderator
28-05-2010, 13:52
Va rog sa ne da-ti mai multe detalii pentru a identifica problema Dvs.
Adresa de mail, Nume, Numar de telefon
Trimiteti informatiile la veaceslav.croitoru@admiralmarkets.ro

merlyn
28-05-2010, 13:57
Va rog sa ne da-ti mai multe detalii pentru a identifica problema Dvs.
Adresa de mail, Nume, Numar de telefon
Trimiteti informatiile la veaceslav.croitoru@admiralmarkets.ro
Multumesc ! Nu mai este nevoie . Am reusit sa ma inregistrez, am participat la concurs cateva zile pana intr-o zi cand m-am pomenit pe contul meu cu o tranzactie fictiva pe GPB/ZAR (nici n-am auzit de perechea asta exotica) , si care mi-a ras pur si simplu 90% din cont. Atunci mi-am dat seama ca e o smecherie ordinara tot acest concurs.