PDA

View Full Version : такси и комисионни

peter_si
10-07-2007, 12:45
Здравейте.
Преди около месец инсталирах Meta Trader и си отворих демо сметка. За сега върви :D не съмя занулил още, за това искам да се пробвам и с реална сметка. Опитах се да чета правилата на Руски но не ги разбрах. Четох въпросите и отговорите в този форум но вместо да ми се изясни нещо мненията тук породиха още въпроси. Ще се опитам да обобщя това което ме интересува, а мисля, че отговорите Ви ще бъдат интересни за всички начинаещи. Искам да Ви питам Какви са таксите и комисионните за откриване на реална сметка, предполагам, че ще трябва да си изкарам карта в някоя банка и питам в коя банка трябва да е тя и какви са таксите и комисионните за откриването, обслужването и тегленето на пари от нея. Също така и какви такси и комисионни ще ми бъдат спирани за извършване на операции с програмата. И още: До колкото разбрах аз ще трябва да внеса 200$ а ще получа 1300$ , н о не разбрах ако започна да печеля какво ще мога да изтегля - например ако спечеля 500$ колко ще мога да изтегля - 500$ или 5$ и кога, и как ще мога да ги изтегля, а също така има ли някакъв неснижаем минимум, който трябва да остане по сметката.
Въпросите станаха много и се надявам да имате отговори за всичките.

Благодаря Ви предварително.

vbanov
10-07-2007, 16:09
Здравейте,

Вие сте гледали постингите едновременно и за реална сметка и за сметки за състезанията, затова се е получило объркването.

За откриване на реална сметка:
минималната изискуема сума - 200$
с тази сума търгувате с лостов ефект (тези споменати $1300, могат да бъдат получени ако ги спечелите с търговия).
Парите се превеждат по банков път, следователно ще имате такса за превода.
Комисионни от наша страна за превод няма.
Единствените комисионни от наша страна, с които може да се сблъскате са ако търгувате със CFDs, всички останали инструменти са без комисионна.
Платформата MetaTrader е безплатна за ползване.
След като си откриете сметка парите които си спечелите са си ваши. Конкретно за вашия пример ако спечелите $500 може да ги изтеглите всичките, когато поискате.

Ако съм пропуснал някой въпрос или са се появили нови, пишете

peter_si
12-07-2007, 06:10
Явно не съм успял да задам въпросите си правилно. :) Ще ви обясня малко по-подробно. Ще взема за пример демо сметката си. Открих си демо сметка за 500$ и с така наречения лостов ефект ми дадоха право да търгувам с 5000$. Сега сметката ми е 5800$. От тези 800$ печалба, ако наистина това е печалба, колкко ще мога да изтегля? 800$ или 8$. Това беше един от въпросите ми.

vbanov
12-07-2007, 08:13
Цитат(peter_si @ Jul 12 2007, 07:10 AM) 2961

Явно не съм успял да задам въпросите си правилно. :) Ще ви обясня малко по-подробно. Ще взема за пример демо сметката си. Открих си демо сметка за 500$ и с така наречения лостов ефект ми дадоха право да търгувам с 5000$. Сега сметката ми е 5800$. От тези 800$ печалба, ако наистина това е печалба, колкко ще мога да изтегля? 800$ или 8$. Това беше един от въпросите ми.

$800

peter_si
12-07-2007, 16:07
Благодаря за отговорите.

Имам още въпроси и като се прибера в къщи след 2-3 дена ще погледна програмата и ще питам пак.

За сега - чао. :)

vbanov
12-07-2007, 16:13
ok, ще ги чакаме с нетърпение :)

dodger
16-07-2007, 21:24
..и аз имам 1-2 въпроса,предполагам няма да е проблем..
става въпрос за демо конкурса.. този месец се класирах 5-ти и видях че получавам награда!
въпроса е следния -наградата е 100$ а за откриване на сметка минимума е 200$, та трябва да доплатя до 200$ ако искам да си отворя сметка или с тези 100$ (конкурсната награда) мога да го направя?
и още нещо.. колко е минималната сума при отваряне на позиция на Real?
това което прочетох (0.1 лота) ли е или има възможност при по малките акаунти стъпката да е 0.01?
Все пак не играем покер :D

vbanov
17-07-2007, 08:34
Цитат(dodger @ Jul 16 2007, 10:24 PM) 3265

..и аз имам 1-2 въпроса,предполагам няма да е проблем..
става въпрос за демо конкурса.. този месец се класирах 5-ти и видях че получавам награда!
въпроса е следния -наградата е 100$ а за откриване на сметка минимума е 200$, та трябва да доплатя до 200$ ако искам да си отворя сметка или с тези 100$ (конкурсната награда) мога да го направя?
и още нещо.. колко е минималната сума при отваряне на позиция на Real?
това което прочетох (0.1 лота) ли е или има възможност при по малките акаунти стъпката да е 0.01?
Все пак не играем покер :D

Сметката ще Ви бъде открита с $100. Разбира се с тази сума инструментите, които може да търгувате са ограничени. Ако желаете може да внесете допълнителна сума. Минималното е 0.1 лота.

dodger
17-07-2007, 16:12
Цитат(vbanov @ Jul 17 2007, 09:34 AM) 3273

Сметката ще Ви бъде открита с $100. Разбира се с тази сума инструментите, които може да търгувате са ограничени. Ако желаете може да внесете допълнителна сума. Минималното е 0.1 лота.

Бихте ли ми написали какво трябваше да садържа въпросния e-mail?
освен номер на МТ сметка( които си направих в кабинета на трейдъра)
и каде трябваше да се разпиша :blink: :D

vbanov
17-07-2007, 16:26
Цитат(dodger @ Jul 17 2007, 05:12 PM) 3341

Бихте ли ми написали какво трябваше да садържа въпросния e-mail?
освен номер на МТ сметка( които си направих в кабинета на трейдъра)
и каде трябваше да се разпиша :blink: :D

изпратено е като лично съобщение