PDA

View Full Version : ПОМОЩ

nqmoto
27-10-2009, 23:23
Значи, 2 години съм се занимавал с хазарт и мисълта, че още 2 години ще трябва да кисна на демо сметка с Метата за да стана надежден ме ужасява.

ТА, въпросът ми е: Aко мина 2та курса на обучение, ще мога ли да правя по 2% от акаунта всеки ден, при максимално присъстиствие на компютъра от 6 часа. Знам, че трябва време и търпение, но скапаният комар ми загуби доста време , НО пък ме научи на пълна дисциплина и според мене, ако имам знанията, психиката няма да ме предаде.Стажът ми във ФОРЕКСа е почти нулев.

Писах в този раздел, защото в другите нямаше да ми обърнете внимание.

vbanov
29-10-2009, 13:55
Здравейте,

В който и раздел да бяхте писали щяхме да Ви обърнем внимание.

Относно въпросите - ако някой Ви каже, че след един курс и 6 часа дневно, ще изкарвате по 2% месечно значи Ви лъже. Курсовете са да придобиете възможно най-много практични знания за малко време. След това от Вас зависи да продължите своето развитие и да бъдете винаги в курса на събитията.

Хазарта няма нищо общо с финансовите пазари. Ако играете по същия начин може да загубите.

Не е небходимо да играете на демо 2 години (дори и два месеца са много), най-добрия учител е real търговията.

Психиката е най-важното нещо и повярвайте ми като казвам, че преди да сте започнали real търговия не може да кажете, че психически сте готови за нея