PDA

View Full Version : Turiu toki klausyma...

Dzhini
16-07-2007, 16:33
Laba diena, kolegos!
Turiu toki klausyma tiems, kas realiai dirba su Admiral. Kiek kainuoja pinigu ivedimas i depozita ir ishvedimas atgal? :) kiek as zhinau, Admiralas turi saskaita Vilniaus banke, o as - Hansabanke. Kiek as zhinau, toks tarpbankinis pavedimas kainuoja 1,20 Lt. Todel man idomu, ar Admiralas ima koki-nors papildoma mokesti uz toki pavedima?? Ar as galiu pervesti pinigus litais ar tik dolereis?? Jeigu as pervesiu litais, kokiu kursu jie konvertuoja?? Ir kiek man kainuos ishvedimas atgal ish depozito? Irgi tik 1,20 Lt?? ar vel gi bus kokiu papildomu mokesciu? :)

MyFakis
16-07-2007, 21:18
vava.. man taip pat butu idomu visa tai suzinoti :)

kvadrantas
17-07-2007, 20:12
man irgi :)

bmx
19-07-2007, 10:05
Kiek jie patys raso, tai isvedimas is savo saskaitos atgal i banka kainuoja priklausomai nuo to i kuri banka persivesi, suma svyruoja nuo 5-25$ ;) http://www.forextrade.lt/?p=249

Dzhini
19-07-2007, 11:22
CITATA(BMX @ Jul 19 2007, 12:05 PM) 3520

Kiek jie patys raso, tai isvedimas is savo saskaitos atgal i banka kainuoja priklausomai nuo to i kuri banka persivesi, suma svyruoja nuo 5-25$ ;) http://www.forextrade.lt/?p=249

Lietuvoje pervedimai tarp banku (pav., is Vilniaus banko i Hansa) kainuoja tik 1,20 Lt. Seip, cia butu vienintelis Admiralo privalumas. Yra daug patikimesniu ir geresniu kontoru, tesiog uzkniso pinigus pervedineti i uzsieni i atgal, o jokiu Webmoney Lietuvoje nera... Keista, kad iki shiol forume nepasirode niekas is administracijos ir ne dave konkretaus atsakymo i shi klausyma. Turbut, personalo lygis irgi yra nulinis :)

Dzhini
19-07-2007, 11:25
Va, pagaliau suradau:

Pervedimo į Jūsų sąskaitą komisiniai mokesčiai:

SEB Vilniaus bankas - 5 USD

Pavedimo trukmė -1-2 darbo dienos

HANSA Bankas - 10 USD

Pervedimo į Jūsų sąskaitą kituose Lietuvos bankuose - 25 USD

Pavedimo trukmė - 2-3 darbo dienos

Sakiciau, brangoka. Nes Vilniaus banko viduje jiems ishvis nieko ne kainuoja. Nors, ish kitos, puses, tai yra ju verslas:)

bmx
12-08-2007, 10:49
turiu toki klausima, ar kasnors turite sicia atsidare realia saskaita, man kazkodel sicia yra toks nepatikimumo jausmas, galit kas pasisakyti kaip sekas, ar perveda pinigus ?

Remis
13-08-2007, 06:11
CITATA(BMX @ Aug 12 2007, 12:49 PM) 5373

turiu toki klausima, ar kasnors turite sicia atsidare realia saskaita, man kazkodel sicia yra toks nepatikimumo jausmas, galit kas pasisakyti kaip sekas, ar perveda pinigus ?

Taip perveda.Del to problemu nera. Galima ir per WM.

Dzhini
18-08-2007, 10:40
CITATA(Natali @ Aug 13 2007, 08:11 AM) 5378

Taip perveda.Del to problemu nera. Galima ir per WM.

Labas, Natali :)
tu vilniete? :)
mane domina toks klausymas - gal zhinai, kur Lietuvoje galima gauti Webmoney?? :)
Ar turi reali saskaita Admirale? :) girdejau, kad ko kotiruotes kartais idomios buna... praslidimai visokie...
noreciau suzhinoti tavo nuomone:) jei tu, zhinoma, nesi ju darbuotoja:))
man ju vienintelis pliusas - kad Lietuvoje turi saskaita, todel siuntimas nera brangus...

Remis
20-08-2007, 07:03
CITATA(Dzhini @ Aug 18 2007, 12:40 PM) 5539

Labas, Natali :)
tu vilniete? :)
mane domina toks klausymas - gal zhinai, kur Lietuvoje galima gauti Webmoney?? :)
Ar turi reali saskaita Admirale? :) girdejau, kad ko kotiruotes kartais idomios buna... praslidimai visokie...
noreciau suzhinoti tavo nuomone:) jei tu, zhinoma, nesi ju darbuotoja:))
man ju vienintelis pliusas - kad Lietuvoje turi saskaita, todel siuntimas nera brangus...

Sveiki,
Atsiprasau uz paveluota atsakyma, nes per iseigines stengiuosi pailseti nuo kompiuterio.
1. As is Klaipedos krasto.
2. WM naudojuosi antri metai. Siuo metu vienas punktas yra Visagine ir du Vilniuje.Dabar geriausia naudotis siuo - http://BuxarExchange.com, nes WM isvedimas 0%.
3. Taip turiu.
4. Pliusas , kad yra saskaita Lietuvoje.
5. Svelniai tariant kotiruotes Admirale yra neteisingos, todel saskaita turiu Admirale. o kotiruotes imu is htpp://alpari.org
P.S . Jei kils dar klausimu, visada prasom :D

Dzhini
20-08-2007, 09:32
CITATA(Natali @ Aug 20 2007, 09:03 AM) 5555

Sveiki,
Atsiprasau uz paveluota atsakyma, nes per iseigines stengiuosi pailseti nuo kompiuterio.
2. WM naudojuosi antri metai. Siuo metu vienas punktas yra Visagine ir du Vilniuje.Dabar geriausia naudotis siuo - http://BuxarExchange.com, nes WM isvedimas 0%.
3. Taip turiu.
5. Svelniai tariant kotiruotes Admirale yra neteisingos, todel saskaita turiu Admirale. o kotiruotes imu is htpp://alpari.org

Privertei susimastyti :) Ar pradeti okitys naudotis Webmoney, ar eiti vis del to i Admirala?? :) as tikiosiu, kad Webmoney jie keicia i abi puses? :) ir litus i wm, ir wm i litus? :) tesiog niekada ne turejau reikalo...

Dzhini
20-08-2007, 09:54
Nata, paziurejau tavo pasiulyta keitykla... kiek supratau, jie ten ne turi pastoviai kiek nori tu wm... :) as galvojau, tau kiek nori ten pakeis... reiketu pasidometi, kokia situacija kitose keityklose... o shitiems tikrai truksta apivartyniu leshu :)

Remis
20-08-2007, 10:06
CITATA(Dzhini @ Aug 20 2007, 11:32 AM) 5562

Privertei susimastyti :) Ar pradeti okitys naudotis Webmoney, ar eiti vis del to i Admirala?? :) as tikiosiu, kad Webmoney jie keicia i abi puses? :) ir litus i wm, ir wm i litus? :) tesiog niekada ne turejau reikalo...

I visus klausimus atsakyma rasi paciame WM puslapyje, todel smulkiau neaiskinsiu, nebent, po susipazinimo su WM sistema, kiltu kokiu dar neaiskumu.Keitimas vyksta i abi puses. Per diena Lietuvoje keityklos gali pakeisti iki 1000 vienetu be jokiu problemu. Norint pakeiti didesni kieki , pvz;. 10000, reikia uzsisakyti is anksto, uzsakymas atliekamas per 5 bankines dienas.

Remis
20-08-2007, 10:09
CITATA(Dzhini @ Aug 20 2007, 11:54 AM) 5564

Nata, paziurejau tavo pasiulyta keitykla... kiek supratau, jie ten ne turi pastoviai kiek nori tu wm... :) as galvojau, tau kiek nori ten pakeis... reiketu pasidometi, kokia situacija kitose keityklose... o shitiems tikrai truksta apivartyniu leshu :)

Atsakiau i klausimus auksciau.
Dar per meila galima jiems uzduoti klausimus ir gauti is ju issamius atsakymus.

Valerijus
20-08-2007, 14:14

Sveiki,
3. Taip turiu.

Kaip Admiral Invest darbuotojas pirmiausia noriu atsiprasyti kad isiterpiu tik dabar.
Mes tikrai turime WebMoney, visa WM funkcionaluma gaunate Treiderio Kabiniete cia: https://tc.fxservice.com/?lang=lit
Treiderio kabinietas leidzia Jums atlykti visas operacijas nuo saskaitos atidarymo, pinigu pervedimo, priejimo prie saskaitos per Web sąsaja iki pinigu nuemimo. Pirma karta reikia uzsiregistruoti ir sukurti asmenini prifili, toliau galesite priristi prie Treiderio kabinieto savo saskaita ir ja valdyti.

Tarp Admiral Invest privalumu noriu pamineti:
- greita ir nebrangu pinigu pervedyma, per SEB pervedimas vyksta keliu val. begyje (mūsų Web'e parasyta 1-2 dienas su didele atsarga :));
- spreada nuo 2 punktų (nuo rugpjūčio 1 d.);
- analitika, kuri LT puslapyje dar labai kukli, bet http://www.forextrade.ru/?p=news surasite tikrai daug;
- Admiral Club projektas apie kuri neuzilgo oficialiai paskelbsime, tai klientu lojalumo programa, prekiaujantiems bus skaiciuojami taskai ir uz juos galima bus gauti mokymus ir kitus prizus prizus;

Klauskite jei nepilnai atsakiau.

Pagarbiai,
Valerijus

bmx
24-08-2007, 20:30
CITATA(Dzhini @ Aug 18 2007, 12:40 PM) 5539

siaip sis nera vienintelis brokeris kuris turi saskaita vilniaus banke, ganetinai idomus man pasirode http://www.realtrade.lt jis taip pat turi saskaita vilniuje, na o saskaita galima atsidaryti FOREX ir mikro-forex, esminis skirtumas kad vienoje Forex minimum inasas 200$, o mikro-forx 20$, kaip pradedanciajam visai neblogai. Lotai mikro forex suskirstiti po 0.01 taigi leidzia prekiauti ganetinai mazomis sumomis 1pip=0.1$ Atrodo gad dar leidzia saskaita pasipildyti ir per e-gold, bet cia sitas nereikalingas. Tuo mane jis ir suzavejo kad leidzia labai mazomis sumomis prekiauti.

To Val

Gal cia ir ne i tema, bet del demo konkurso gal gali paaiskinti del kokiu problemu galetu neprijunkti prie jusu teikiamos saskaitos, prie kitu demo saskaitu viskas ok, bet va del konkursines saskaitos ismeta "invalid acaunt"

Dzhini
03-09-2007, 08:12
BMX, didelis ACIU uz informacija... pasidomesiu... :)
nors ir Admiralas dabar sumazhino minimalius lotus, tad galima drasiai ishbandyti su nedideleis pinigais... :)
geriau, turbut, as pats ishbandysiu Admirala ir susidarysiu nuomone apie ji...
na, jeigu nepatiks, tai bus ir atsarginis variantas :)

Titan
29-09-2007, 21:12

Sveiki,
3. Taip turiu.

Natali ar galėtumėt pakomentuoti jūsų rašytą 5 punktą.

Ta prasme jūs prekiaujat per Admiral'o sąskaitą o grafikus analizuojat iš "alpari"? Aš čia kažkaip ne iki galo suprantu.

Dėkoju

Remis
30-09-2007, 22:46
CITATA(Titan @ Sep 29 2007, 11:12 PM) 6143

Natali ar galėtumėt pakomentuoti jūsų rašytą 5 punktą.

Ta prasme jūs prekiaujat per Admiral'o sąskaitą o grafikus analizuojat iš "alpari"? Aš čia kažkaip ne iki galo suprantu.

Dėkoju

Sveiki,
Visiškai teisingai supratote.
Mano prekybos sistema pagrįsta tik grafiko analize. Todėl MAN yra labai svarbu tikslus kotiruočių pateikimas MT terminale. Kiek man žinoma toks yra Alpari MT terminale( tai ne vien tik mano nuomonė). Todėl analizę darau Alpari ( dar svarbu, turi būti real, nes demo taip pat skiriasi). Dar pridursiu, realią sąskaitą galima atsidaryti ir be pinigų, naudojiesi tik tos sąskaitos terminalu.
Kaip pavyzdį galiu paminėti:Admiralo terminale rodomi sekmadienių barai ar žvakės mano sistemai visiškai netinka ir iškraipo tikrąjį vaizdą(tai tik mano asmeninė nuomonė, gal kitiems tai visiškai netrukdo).
Aplamai , jeigu nori rimtai prekiauti, turi būti pasiruošęs visokiems netikėtumams, t. y.:
- turėti du kompiuterius-vieną nešiojamą, kitą stacionarų
- turėti du skirtingus el. energijos šaltinius(kurį turi nešiojamas arba kišeninis kompiuteris)
- turėti du internetus(man praeitą savaitę "dingo" Balticum internetas, pasirodo remontavo Girulių bokštą,persijungiau į Omni Connect)
-kompiuteryje turėti parsisiuntus iš skirtingų brokerių kelis terminalus (vėl gi praeitą savaitę kelias valandas neveikė Admiralo terminalas, aš galėjau stebėti prekybą kito brokerio terminale)
-ekstremaliam atvejui turėti po ranka telefoną, kad galėtum paskambinti savo brokeriui ir uždaryti ar atidaryti orderį.
Kiekviena klaida, neapsižiūrėjimas ar paprasčiiusias žioplumas pirmiausia skaudžiai kerta per kišenę.
Sėkmės prekyboje ir daug šlamančių kišenėje. :rolleyes:

Titan
01-10-2007, 05:35
2 Natali

kaip čia paklaust, kad kuo mandagiau išeitų.

O kam tada išvys prekiaut su "Admiral". Kai jis tokia paslaugų kokybę turi? Gal iškart geriau su "alpari"?

Aš irgi bandžiau "alpari" - ir man labai patiko. Ruošiuosi atsidaryti realą ir galvoju ar vertą susidėt su admiral'u dėl to kad jo filialas lietuvoje ar neverta. Nes visdelto per Webmoney ir "alpari" yra gana lengvai pasiekiamas.

Remis
01-10-2007, 09:09
CITATA(Titan @ Oct 1 2007, 07:35 AM) 6149

2 Natali

kaip čia paklaust, kad kuo mandagiau išeitų.

O kam tada išvys prekiaut su "Admiral". Kai jis tokia paslaugų kokybę turi? Gal iškart geriau su "alpari"?

Aš irgi bandžiau "alpari" - ir man labai patiko. Ruošiuosi atsidaryti realą ir galvoju ar vertą susidėt su admiral'u dėl to kad jo filialas lietuvoje ar neverta. Nes visdelto per Webmoney ir "alpari" yra gana lengvai pasiekiamas.

Sveiki,
Neparagavęs obuolio, nežinosi koks jo skonis :)
Taip ir renkantis brokerį turi pats savo kailiu patirti to ar kito brokerio teikiamus privalumus ir trūkumus.
Brokerio pasirinkimas priklauso ir nuo treiderio depozito. Turint iki 1000 dolerių depozitą galima dirbti su bet kuriuo brokeriu, aišku jeigu tai yra nevienadienė "virtuvė"
Aš paminėjau tik vieną Admiralo trūkumą, bet yra ir privalumų, kurie man taip pat yra svarbūs:
-orderio atidarymas trunka 3-4 sekundes
-nėra taip vadinamų praslydimų
-labai reti terminalo sutrikimai(man per metus buvo 3-4 sutrikimai, o tai nėra daug)
-pinigus galima nuimti į Vilniaus , o nuo 2007. 09.24 ir į Hansa banką tik už 5$ ( WM netenkina, nes jiems reikia atseikėti daugiau pinigų, negu per banką)
-pradedantiems jau yra mikrolotai
-pakankamas valiutinių porų pasirinkimas
-pastoviai mažinami spredai.
O kaip išgyriau Admiralą-ar ne perdaug jiems reklamos? ;)
Reikėtų įberti žiupsnelį druskos. B)
Sveikintinas lietuviško forumo sukūrimas, bet nereikėtų užmigti ant laurų. Atsibudome ir kelkimės.
Ei forumo administratoriai, jau seniai laikas atsakyti į užduotus klausimus. :unsure:
Vėliau parašyk kaip sekasi dirbti su tuo ar kitu brokeriu, manau kitiems būtų įdomu sužinoti.
Sėkmės prekyboje.

Titan
01-10-2007, 09:23
2 Natali or admin :rolleyes:

Biški paskaičiau čia forumo temas bei įvairių dalyvių pasisakymus/klausimus ir supratau, kad jeigu nori kažko paklaust apie "Admiral - LT" tai reikia klausti ne administratorių o Natali. Nes ji greičiausiai atsilieps! Net susidaro toks jausmas kad Natali žino daugiau apie Admiral'a negu pati administracija :D .

Tik nei už ką nepriimkit tai už įžeidimą. Tiesiog labai norėtųsi kad administracija operatyviau dirbtu.

Tai aš tada pabandau paklausti. Ir pažiūrim kas gi pirmas atsakys :)

Klausimas toks:

Kodėl Admiral-demo versijoj aš negaliu paleisti savo eksperto?? Eksperto darbo principas - TrailingStop pagal EMA su tam tikru periodu.

Kitur MQ4 platformose (pvz. alpari) šis ekspertas funkcionuoja idealiai. O Admirale neveikia. Gal aš kokia taisyklę praleidau?

Iš anksto dėkoju už atsakimą.

p.s.: dėmesio administratoriai nuo to kaip išsispres šis klausimas priklauso tapsiu aš jūsų realiu klientu ar ne.

Su pagarba.

Remis
01-10-2007, 09:40
CITATA(Titan @ Oct 1 2007, 11:23 AM) 6157

Biški paskaičiau čia forumo temas bei įvairių dalyvių pasisakymus/klausimus ir supratau, kad jeigu nori kažko paklaust apie "Admiral - LT" tai reikia klausti ne administratorių o Natali. Nes ji greičiausiai atsilieps! Net susidaro toks jausmas kad Natali žino daugiau apie Admiral'a negu pati administracija :D .

Tik nei už ką nepriimkit tai už įžeidimą. Tiesiog labai norėtųsi kad administracija operatyviau dirbtu.

Klausimas toks:

Kodėl Admiral-demo versijoj aš negaliu paleisti savo eksperto?? Eksperto darbo principas - TrailingStop pagal EMA su tam tikru periodu.

Kitur MQ4 platformose (pvz. alpari) šis ekspertas funkcionuoja idealiai. O Admirale neveikia. Gal aš kokia taisyklę praleidau?

p.s.: dėmesio administratoriai nuo to kaip išsispres šis klausimas priklauso tapsiu aš jūsų realiu klientu ar ne.
Su pagarba.

Remis
01-10-2007, 09:42
CITATA(Titan @ Oct 1 2007, 11:23 AM) 6157

Klausimas toks:

Su pagarba.

Kiek žinau, Valerijus komandiruotėje, o Justas matyt užmigo žiemos miegu :D

Titan
01-10-2007, 09:47
2 Natali

O kokiu telefonu galima kreiptis su tokiais klausimais?

Ar išvys galima? :)

Remis
01-10-2007, 10:01
CITATA(Titan @ Oct 1 2007, 11:47 AM) 6160

2 Natali

O kokiu telefonu galima kreiptis su tokiais klausimais?

Ar išvys galima? :)

Aišku, kad galima ir būtina.
Taline tel.+372 521 74 54(GB arba Rus)
Visada atsako paštu renatas: renat@forextrade.ru

Titan
01-10-2007, 12:48
Natali man iškart kyla klausimas.
O Lietuvoje nėra žmonių galinčių man padėti?

Ir kaskart norint išsprest rimtesni klausimą reikės su Talinu susisiekt?

Remis
01-10-2007, 12:59
CITATA(Titan @ Oct 1 2007, 02:48 PM) 6166

Natali man iškart kyla klausimas.
O Lietuvoje nėra žmonių galinčių man padėti?

Ir kaskart norint išsprest rimtesni klausimą reikės su Talinu susisiekt?

Galima. Ką tik kalbėjau.
Techniniais klausimais- Justas , tel. 8 654 14182
Sekretorės 8-52 104841
Organizaciniais, finansiniais- Valerijus 8-699 74407

Titan
01-10-2007, 13:06
Dėkui!

Natali man atrodo, kad Admiral-LT administracija turėtų paliuosot savo forumo administratorius ir vietoj jų paimti jus! :D

Remis
01-10-2007, 13:13
CITATA(Titan @ Oct 1 2007, 03:06 PM) 6168

Dėkui!

Natali man atrodo, kad Admiral-LT administracija turėtų paliuosot savo forumo administratorius ir vietoj jų paimti jus! :D

Tai tik laiko klausimas :D

Valerijus
01-10-2007, 13:32
CITATA(Natali @ Oct 1 2007, 03:13 PM) 6169

Tai tik laiko klausimas :D

Aciu Natali už pagalba !!! Tikrai ne visada spejame laiku atsakyti, bandisime pasitaisyti !

Titan
01-10-2007, 13:39
Val > gal jūs galėtumėt man atsakyti?

Kodėl man nepasiledžia Admiral-Demo saskaitoj patarėjas?

Būčiau dėkingas

c.justas
01-10-2007, 13:46
Sveiki. Atleiskit už neatsakytas žinutes. Pastarasias kelias dienas turėjau nepastovų priėjima prie interneto.
Titan, dėl nekorektiško EA veikimo, būtų gerai kad pažiūrėtum Terminal lange Experts skiltyje. Ten tuėtų būti surašytos visos problemos susijusios su EA. Gal tiesiog menka klaida kode ir tiek...tai turėtų paaiškėti po klaidos įvardinimo.

Titan
01-10-2007, 13:53
CITATA(c.justas @ Oct 1 2007, 03:46 PM) 6173

Sveiki. Atleiskit už neatsakytas žinutes. Pastarasias kelias dienas turėjau nepastovų priėjima prie interneto.
Titan, dėl nekorektiško EA veikimo, būtų gerai kad pažiūrėtum Terminal lange Experts skiltyje. Ten tuėtų būti surašytos visos problemos susijusios su EA. Gal tiesiog menka klaida kode ir tiek...tai turėtų paaiškėti po klaidos įvardinimo.

Tai kad tame ir problema, kad jokių klaidų nemeta.

Tuo labiau kad pvz. "alpari" kompanijos demo saskaitoj veikia be problemų! Štai ką tik dar kartą patikrinau.

c.justas
01-10-2007, 13:58
taip pat reiktų patikrinti globalius nustatymus Expert Advisor`iams:
Tool -> Option -> Expert Advisors

http://www.talpink.lt/images/images/82033EAsetup.JPG (http://www.talpink.lt/images/v.php?id=82033EAsetup.JPG)

Tai agresyviausi EA nustatymai. T.y. EA prekiaus be jokiu užklausų ir dialogų su vartotoju. (tai turėtų išspresti problemą)

Taip pat, kas be ko, turėtu būti leista prekiauti EA:

http://www.talpink.lt/images/images/35907enableEA.JPG (http://www.talpink.lt/images/v.php?id=35907enableEA.JPG)

Sėkmės.

Titan
01-10-2007, 14:23
Atrodo dabar viską pajungiau :lol: Dėkui už pagalba!!!
Testuojam toliau.

Dabar dar vienas klausimėlis: ten kažkur (neprisimenu) skaičiau "Admiral" rengiamų konkursų taisykles ir perskaičiau kad Konkurso dalyviams naudotis Expert Advisers draudžiama. Čia kas turima omeny? Būtent šitie MQ4 ekspertai draudžiami???

c.justas
01-10-2007, 14:51
Taip Expert Advisor`iai konkursinėse sąskaitose yra uždrausti. Taip, tai yra MQL4, EX4 (neskaitant indikatorių, oscilatorių) failiukai. Konkursas skirtas įvertinti žmonių prekiavimo gabumus, beto EA gali būti ir ne tavo, tad tai būtų šioks toks nesažiningumas kitų dalyvių atžvilgiu.
Galiu Jums pasiūlyt iš EA pasidaryti Alert system. T.y. Jei turi .mq4 failą (t.y išeities kodą, jei Tu jo autorius, turi turėti) tuomet paprasčiausiai vietoj orderių vykdymo pasidaryti kokį nors garsinį signalą (pvz: PlaySound("alert.wav");), ar signalą elektorniniu paštu, (SMS`u?) :) Tuomet bus pusiau automatizuotas prekiavimas ir taisyklem nebusi nusižengęs... :)
Sėkmės (jei reikia tolimesnės pagalbos EA klausimais, jų programavimu ar tvarkymu - su malonumu padėsiu)

Titan
01-10-2007, 15:10
CITATA(c.justas @ Oct 1 2007, 04:51 PM) 6182

Taip Expert Advisor`iai konkursinėse sąskaitose yra uždrausti. Taip, tai yra MQL4, EX4 (neskaitant indikatorių, oscilatorių) failiukai. Konkursas skirtas įvertinti žmonių prekiavimo gabumus, beto EA gali būti ir ne tavo, tad tai būtų šioks toks nesažiningumas kitų dalyvių atžvilgiu.
Galiu Jums pasiūlyt iš EA pasidaryti Alert system. T.y. Jei turi .mq4 failą (t.y išeities kodą, jei Tu jo autorius, turi turėti) tuomet paprasčiausiai vietoj orderių vykdymo pasidaryti kokį nors garsinį signalą (pvz: PlaySound("alert.wav");), ar signalą elektorniniu paštu, (SMS`u?) :) Tuomet bus pusiau automatizuotas prekiavimas ir taisyklem nebusi nusižengęs... :)
Sėkmės (jei reikia tolimesnės pagalbos EA klausimais, jų programavimu ar tvarkymu - su malonumu padėsiu)

Dar mažas pasitikslinimas jei galima.

Paskaitęs "real" konkurso taisykles tokio draudimo neradau.

Tikslinu klausimą: ar "real" konkursuose irgi negalima naudotis Expert Adviser'iais?

Dėkui

c.justas
01-10-2007, 15:56
REAL konkursuose galima naudotis EA ir visais kitais treideriui suteikiamais įrankiais (nenusižengiant Terms of Business (http://www.fxservice.com/docs/TermsOfBusinessEn.pdf)). Visgi tai realus pingiai, treiderio nuosavybė. Tad šių pinigų valdymas, jau treiderio sąžinei.

Beje gal turi labai gera, pelningą EA, kad šitaip domiesi jo realizavimu? (tik smalsauju) :)
Smagu, jog pelningų EA gretos didėja!

Titan
01-10-2007, 16:35
CITATA(c.justas @ Oct 1 2007, 05:56 PM) 6195

REAL konkursuose galima naudotis EA ir visais kitais treideriui suteikiamais įrankiais (nenusižengiant Terms of Business (http://www.fxservice.com/docs/TermsOfBusinessEn.pdf)). Visgi tai realus pingiai, treiderio nuosavybė. Tad šių pinigų valdymas, jau treiderio sąžinei.

Beje gal turi labai gera, pelningą EA, kad šitaip domiesi jo realizavimu? (tik smalsauju) :)
Smagu, jog pelningų EA gretos didėja!

Mielai pasidaslinsiu!! :D

Aš nežinau ar jis toks geras ir pelningas tas EA, nes tu pats žinai, kad tai priklauso nuo kiekvieno forex "treiderio" atskirai. Bet kol aš jį testuoju tai pavedė jis mane tik kartą, tiksliau ne ekspertas pavedė o mano nepasitikėjimas juo (kaip tai visada ir būna).

O ekspertas nelabai jau toks ir ypatingas. Iš esmės tai yra strategija gerai suderinta iš 6-ių indikatorių bei osciliatorių (gerai vienas kitam pritariančių: Williams Aligator + AO + AS + MFI, ir TTM-trend + TTM Squeeze), plius Elioto Bangų analizė (globali), plius ekspertas (TrailingByMA - būtent jį aš mėginau pajungt, dar kartą ačiū Justui už pagalbą B) ). Strategija praėjo laiko išbandymą. O taip pat šį "ratą" turėtų idealiai papildyti Justai tavo ruošiamas TakeProfitEA ekspertas.

Taigi išanalizavus ir supratus šiuos indikatorius. Galima perprasti strategiją, kuri tinka absoliučiai viskam (visiems grafikams ta prasme), ir kuri leidžia suteikti kiekvieno grafiko analizei apie 10 min per dieną ir taip gauti optimalų pelną su minimaliomis laiko sąnaudomis.

Tik va vienintelis minusas kad platforma turi būti visą laiką įjungta. O tai padidina tikimybę, kad kas nors ateis ir nieko nesuprasdamas primaigys jūsų klaviatūros mygtukus ir apsipirks nereikalinga valiuta visai netinkamu momentu! :) Arba jums būnant toli nuo kompo kas nors jam atsitiks (pvz. į jį trenks žaibas :D )

Štai ir išdaviau savo prekiavimo būdą.

Sėkmės kolegos!!!

p.s.: turbūt biški ne į "topicą" pasisakiau, bet jau čia moderatoriams spręsti. :)

c.justas
01-10-2007, 17:29
Šaunu! Gan nestandartiniai įrankiai. Smagu kad radai (išradai) veikiančią sistemą! Nesu įsigilinęs į tavo išvardintus indikatorius...bet reikia įtarti, kad kiekvienas iš jų apžvelgia skirtingus rinkos veiksnius. Šaunu kad į šį sėkmingą prekiavimą įsilieja ir EA (as esu jų šalininkas).
Na čia ne trūkumas, pastoviai įjungta platforma... tiesiog sudėtingiau įgivendinama salyga. Norint prekiauti visą laika, "manual", reikia kad būtų įjungtas tiek kompiuteris tiek ir žmogus visuomet valdytų prekiavimą. Taigi šiuo atveju "įjungtas" kompiuteris ir zmogus. Kitu (EA atveju) visi rutininiai veiksmai patikimi kompiuteriui (jis visuomet įjungtas), o žmogus atleika galutinį sprendima, tačiau jo veiksmai reikalingi tik periodiškai.
Tad, mano akimis, esi labai geram kely! Taip ir toliau.

Dėl OFFTOPIC moderatoriai pasitarė ir nusprendė taves neskriausti :) Ši tema jau tapo įvairių klausimų namais. Būtų patogiau tiek skaitovams tiek atsakovams :) jog atskiras klausimas turėtų atskirą temą... bet svarbu aktyvumas :rolleyes: ir aiškumas o tvarka.... tebunie tokia kokia yra.

Viso. Sėkmės.

Valerijus
01-10-2007, 19:32
Sveiki,
Neparagavęs obuolio, nežinosi koks jo skonis :)
Taip ir renkantis brokerį turi pats savo kailiu patirti to ar kito brokerio teikiamus privalumus ir trūkumus.
Brokerio pasirinkimas priklauso ir nuo treiderio depozito. Turint iki 1000 dolerių depozitą galima dirbti su bet kuriuo brokeriu, aišku jeigu tai yra nevienadienė "virtuvė"
Aš paminėjau tik vieną Admiralo trūkumą, bet yra ir privalumų, kurie man taip pat yra svarbūs:
-orderio atidarymas trunka 3-4 sekundes
-nėra taip vadinamų praslydimų
-labai reti terminalo sutrikimai(man per metus buvo 3-4 sutrikimai, o tai nėra daug)
-pinigus galima nuimti į Vilniaus , o nuo 2007. 09.24 ir į Hansa banką tik už 5$ ( WM netenkina, nes jiems reikia atseikėti daugiau pinigų, negu per banką)
-pradedantiems jau yra mikrolotai
-pakankamas valiutinių porų pasirinkimas
-pastoviai mažinami spredai.
O kaip išgyriau Admiralą-ar ne perdaug jiems reklamos? ;)
Reikėtų įberti žiupsnelį druskos. B)
Sveikintinas lietuviško forumo sukūrimas, bet nereikėtų užmigti ant laurų. Atsibudome ir kelkimės.
Ei forumo administratoriai, jau seniai laikas atsakyti į užduotus klausimus. :unsure:
Vėliau parašyk kaip sekasi dirbti su tuo ar kitu brokeriu, manau kitiems būtų įdomu sužinoti.
Sėkmės prekyboje.
[/quote]

Noriu papildyti dar kelis mūsų privalumus:
- Mes vieninteliai is Lietuvos brokeriu turime Klietu lojalumo programa: Admiral Club, detaliau cia: http://www.forextrade.lt/?p=admiralclub
- Klientui pageidaujant svertas gali buti padidintas iki 1:200;
- Valiutų porų GBPUSD, USDCAD, GBPCHF, CHFJPY spredai nuo spalio 1 dienos: GBPUSD – nuo 3 iki 2 punktų; USDCAD - nuo 4 iki 3 punktų; GBPCHF - nuo 8 iki 7 punktų; CHFJPY - nuo 7 iki 6 punktų.

Sekmes prekyboje !

Titan
02-10-2007, 14:43
Turėsiu dar vieną klausimą. Atsakimą turbūt ne man vienam būtų įdomu sužinoti !! (kaip tik aptarinėjam Armiral pliusus- minusus :) )

Mes jau išvardijom čia ir keletą trukumų ir privalumų, o labai norėtųsi sužinoti kokias perspektyvas žada "Admiral-LT"???

Iš anksto dėkoju už atsakimą!

Titan
04-10-2007, 08:17
Atsirado dar vienas klausimas:

Pagal lojalumo programą už 1 pilną lotą - 100 taškų, už 0,1 loto - 10 taškų. Tai o už neseniai atsiradusi mikrolotą 0,01 kiek taškų? Vienas taškas ar 0,1 taško.

Iš anksto dėkoju.

Remis
04-10-2007, 08:48
Sveiki,
Užsiregistravau dar praeitą savaitę, kaip aktyvuoti klubo kortelę? Kaip suprantu turėčiau gauti PIN kodą el.ar vidiniu paštu.
Administracija-nupirkit Justui delninuką, kad jis pastoviai turėtų priėjimą prie interneto, nes vėl kažkur dingo(ieško priėjimo) :D :D :D

Titan
04-10-2007, 11:14
CITATA(Natali @ Oct 4 2007, 10:48 AM) 6257

Sveiki,
Užsiregistravau dar praeitą savaitę, kaip aktyvuoti klubo kortelę? Kaip suprantu turėčiau gauti PIN kodą el.ar vidiniu paštu.
Administracija-nupirkit Justui delninuką, kad jis pastoviai turėtų priėjimą prie interneto, nes vėl kažkur dingo(ieško priėjimo) :D :D :D

Natali žinok jam delninukas nepadės! :lol:

Kiek aš supratau tai jam reikia išaugint dar 2 papildomas rankas ir įsigyti antrą kompą !! :D :D
Kad jis galėtų daryti iškarto du darbus ir greičiau susitvarkyti su dideliu darbo krūviu!

c.justas
04-10-2007, 14:12
Niekur niekas nedingo. Prašome nevažiuot ant administracijos ypač kai žinote (Titan), kad esu užsiėmes ir darau kai kam paslaugą/paslaugas. Ačiū. Delninuko nereikia, tik gal forumo kultūros: mažiau dejuojam, daugiau kuriam naujas temas atskiriems klausimam... nes "Turiu tokį klausima..." labai jau bendra tema, tad sužiūrėti nuosekliai sunku. Ačiū. O noras už kelių minučių gaut atsakymą... na šiek tiek perdėtas, bet dėl taves Natali pasistengsiu atsakinėsiu.
Dabar prie reikalo ("turiu toki klausima...") taip Natali, Tu jau turėjai gauti el. paštą su PIN. Su juo galėsi aktyvuoti savo narystę per Treiderio kabinetą.

Titan. Rankų daugiau man nereikia.. pamatysi ir su dviem gerai EA parašysiu... Taip už micro lotą vienas taškas.

Sėkmės.

Remis
04-10-2007, 15:14
CITATA(c.justas @ Oct 4 2007, 04:12 PM) 6283

Niekur niekas nedingo. Prašome nevažiuot ant administracijos ypač kai žinote (Titan), kad esu užsiėmes ir darau kai kam paslaugą/paslaugas. Ačiū. Delninuko nereikia, tik gal forumo kultūros: mažiau dejuojam, daugiau kuriam naujas temas atskiriems klausimam... nes "Turiu tokį klausima..." labai jau bendra tema, tad sužiūrėti nuosekliai sunku. Ačiū. O noras už kelių minučių gaut atsakymą... na šiek tiek perdėtas, bet dėl taves Natali pasistengsiu atsakinėsiu.
Dabar prie reikalo ("turiu toki klausima...") taip Natali, Tu jau turėjai gauti el. paštą su PIN. Su juo galėsi aktyvuoti savo narystę per Treiderio kabinetą.

Titan. Rankų daugiau man nereikia.. pamatysi ir su dviem gerai EA parašysiu... Taip už micro lotą vienas taškas.

Sėkmės.

Sveiki,Justai
Mes čia dar labai švelniai "špilkuojam" adminitraciją B)
O jeigu rimtai , tai tik dviese ir užduodam klausimus, nes Dzini kažkur dingo(manau "ganosi" rusiškam forume)ir tų klausimų nėra daug. Kas bus kai klausimus užduos bent 10 žmonių?
Mano klausimas dėl mokesčių dar neatsakytas nuo vakar. Aš suprantu, kad iškart į jį ir negalima atsakyti, tačiau manau tai aktualu visiems realiai prekiaujantiems Forekse.
Be to norisi pritraukti kuo daugiau žmonių į šį forumą, nes Lietuvoje dar yra akmens amžius (Forekso atžvilgiu) O gal aš klystu? Gal jau yra brokeriai, atstovaujantys užsienio bankams Lietuvoje ir turintys serverius Lietuvoje? Ką veikia bankų menedžeriai atsakingi už investicijas? Investuoja į fondus , gaudami menkus procentus. Nejaugi Lietuvoje nėra bankininkystės specialistų, suprantančių kokią naudą gali atnešti Foreksas tam pačiam bankui.Jau nukrypau į lankas. Tam kartui užteks.
Sėkmės

Titan
04-10-2007, 16:05
Nu va, Justas mane ne taip suprato. Butent ta ir norejau pasakyti, kad Justas siuo metu yra labai uzimtas.

Nors dabar dar karta perskaiciau savo praeita pasisakyma, ir turiu pripazint kad susijaudinimo/susinervavimo busenoj irgi ne taip suprasciau! ;)

Taigi is to kad pastaruoju metu aktyviai dalyvauja (uzduoda klausimus) tik du zmones, o Justas nesusitvarko - galima padaryti isvada - Justas yra vienintelis forumo moderatorius. O be forumo jam yra dar kruva darbu uz kuriuos atsakingas tik jis.

Pritariu Natali - norint kad forumas greiciau ispopuliaretu, I klausimus reiketu atsakineti operatyviau. Tuo labiau kad forexo atzvilgiu Lietuvoje is tikruju ''akmens amzius'''. Taigi pagrinde I foruma uzklys pradedantieji turintys labai daug klausimu! Ir jei I juos bus atsakinejama tokiu tempu tai tie pradedantieji pabegs is forumo (i kita) labai greitai!!

Ir visa tai yra beprasmis malimas liezuviu jei nebutu pasiulymu.

Pasiulymas:

Justai gal kartais moderavimo pagalbos reikia? (as rimtai).

Visiems sekmingos prekybos!
O taip pat linkiu visiems nesinervuoti, nes tokia pakaitinta busena labai kenkia prekybai.

p.s.: atsiprasau uz ''nelietuviska'' srifta. Tiesiog dar nesuspejau lietuvisku raidziu I delninuka idiegt.

p.s.s.: Justai, atsizvelgiant I tai kad siame mano ''pasisakyme'' pagrinde aptariamos ''seimines forumo problemos'' sutinku kad sis ''pasisakymas'' butu istrintas. Nors jei tu noretum ji istrint tai turbut manes tikrai neklaustum.

c.justas
04-10-2007, 16:34
:) Bankai sakai.... :)
Pagalbos dar pakolkas nereikia... Jei reiks žinosiu i ką kreiptis. Dėkui. Tempai buvo blogi atsakinėjant į pirmuosius klausimus. Atsiprašiau, paaiškinau ir t.t. Dabartiniai tempai yra NORMALŪS. Dienos bėgyje atsakyti į klausimą - sveikas tempas. Visgi ne telefonas forumas.. :) gerai baigiam šitą "Turiu klausima..." temą. Ir jau jei susigalvos klausimas kitas su nesikartojančia tema, kuriam naują tema. taip bus patogiau VISIEMS.

Titan
08-10-2007, 17:20
CITATA(c.justas @ Oct 4 2007, 06:34 PM) 6293

:) Bankai sakai.... :)
Pagalbos dar pakolkas nereikia... Jei reiks žinosiu i ką kreiptis. Dėkui. Tempai buvo blogi atsakinėjant į pirmuosius klausimus. Atsiprašiau, paaiškinau ir t.t. Dabartiniai tempai yra NORMALŪS. Dienos bėgyje atsakyti į klausimą - sveikas tempas. Visgi ne telefonas forumas.. :) gerai baigiam šitą "Turiu klausima..." temą. Ir jau jei susigalvos klausimas kitas su nesikartojančia tema, kuriam naują tema. taip bus patogiau VISIEMS.

Justai nežinojau prie kurios temos priskirti šį klausimą ir netyčia suradau mūsų seną "Turiu tokį klausimą..." :)

Turiu tokius klausimėlius:

1. Real konkurso sąskaita kai užsiregistruoji automatiškai priskiriama prie esamos mano real sąskaitos, ar reikės atskiroj prekiaut?

2. Nenoriu būti įkyrus (žinau kad šiandien primadienis :) ), bet gal nors yra prognozės kada aš turėčiau gauti e-mail'ų AdmiraClub kortelės numerį? Jau kažkaip norėtųsi ir tuos taškus pradėti rinkti :rolleyes:

3. Metatrader4 programoj kur rodo balansą. Ar galima kažkaip nustatyti, kad rodytu kiek procentaliai liko pinigų sąskaitoj esant atidarytai pozicijai?

Ačiū

c.justas
08-10-2007, 19:28
1. Iš esmes taip. Traders contest skiltyje turetų būti tavo MT account number su kuriuo tu ir dalyvausi. Jei prie jo, konkursui prasidejus, bus žalia varnelė. Tuomet tu ir prekiausi su tuo acc. Niekas naujo nekurs.
2. Rytoj būtinai pasidomesiu Tavo Admiral Club naryste, pranešiu kai tik galėsiu.
3. Kiek man yra žinoma, to padaryti nelabai išeis. Gali padaryti kad dabartini tavo profitą/lossą rodytų pipais. Terminal lange Trade skiltyje spausk dešinį pelytės klavišą ir profit as points. tačiau tai nėra tai ko Tu ieškai.

Titan
09-10-2007, 12:52
CITATA(c.justas @ Oct 8 2007, 09:28 PM) 6392

1. Iš esmes taip. Traders contest skiltyje turetų būti tavo MT account number su kuriuo tu ir dalyvausi. Jei prie jo, konkursui prasidejus, bus žalia varnelė. Tuomet tu ir prekiausi su tuo acc. Niekas naujo nekurs.
2. Rytoj būtinai pasidomesiu Tavo Admiral Club naryste, pranešiu kai tik galėsiu.
3. Kiek man yra žinoma, to padaryti nelabai išeis. Gali padaryti kad dabartini tavo profitą/lossą rodytų pipais. Terminal lange Trade skiltyje spausk dešinį pelytės klavišą ir profit as points. tačiau tai nėra tai ko Tu ieškai.

Justai, o ką rodo ta procentinė reikšmė balanso juostoj? Vadinasi Lygis (uroven rusiškai)

Titan
18-10-2007, 16:37
Ar kas nors jau buvo išėmęs pinigus iš savo terminalo į SEB?
Jei taip, tai per kiek dienų atėjo? Ačiū

Gal Administracija pasakytų per kiek dienų turėtų pinigai ateiti?

c.justas
18-10-2007, 17:58
Dienos bėgyje.