PDA

View Full Version : Forex Strategy Builder

margus
14-12-2009, 19:32
Hämmastavalt vahva asi tasuta kasutamiseks!
Kauplemisautomaatide koostaja ilma programmeerimise vajaduseta!
Saad oma tehnilisel analüüsil põhinevat süsteemi backtestida sekunditega ja soovi korral selle ka läbi MT4 kauplema panna.
http://forexsb.com/
------------
edit 31.12
Süsteemi peenhäälestamisega võib jõuda päris müstiliste tulemusteni, näiteks aastaga konto kasv 200-kordne, mitte %-des vaid kordades !!!
Kas keegi Strategy Traderit ka pikemaajaliselt ehk ööpäevaringselt toimetada lasknud on?
------------
edit 10.01.2010
Ei jõua ära imestada, milleks see programm võimeline on. IMHO parim vaba tarkvara, mis viimasel ajal kasutajateni jõudnud on (k.a MetaTrader muidugi). Lisaks süsteemide testimisele ja automaatsele optimeerimisele suudab programm ise neid ka luua! Fantastika!

Wesipruul
29-04-2010, 00:02
Ma ei saanud FST-d käima, aga FSB on küll OK. Oled sa praktikas FST-d kasutanud?

margus
29-04-2010, 15:29
Ma ei saanud FST-d käima, aga FSB on küll OK. Oled sa praktikas FST-d kasutanud?

Demol kaupleb juba pikemat aega. Olen proovinud ka kuni 4 erinevat strateegiat erinevatel valuutapaaridel üheaegselt jooksutada - polnud probleemi. Praegu lasen 2-ga korraga. Tõrge võib tekkida vaid siis, kui MT4 või arvuti mingil põhusel ära kooleb. Peale seda tuleb MT-s F3 klahviga avada muutujate tabel ning "rippuma" jäänud read ära kustutada. Arendaja foorumis neid teemasid üksjagu lahatud ka.

Wesipruul
02-05-2010, 22:08
Kas saad demol sama tulemuse mis fsb näitab? Mina uuendan iga nädal fsb graafikuid ja võrdlen oma nädala tulemust fsb-ga.

margus
03-05-2010, 05:47
Kas saad demol sama tulemuse mis fsb näitab? Mina uuendan iga nädal fsb graafikuid ja võrdlen oma nädala tulemust fsb-ga.

pmst jah, kasutan M1 graafikuid ja optimeerin iga paari päeva tagant viimase 50 000 küünla põhjal oma strateegiaid, mistõttu väga pikaaegset võrdlust fsb-ga teha ei saa, aga päevasiseselt on küll kõik sama.
Ei saa öelda ka, et konto väga hoogsalt kasvaks, teinekord paar päeva järjest nopib vaid miinuseid ja on hävitanud pea poole kogu kasumist, aga hetkel siiski seis +63% algkontole.
Kuidas endal tulemused on?

Wesipruul
04-05-2010, 23:46
Mina kauplen kas 15M võ1 1H graafikuid. Lühematele pole mõnusaid strateegiaid lihtsalt leidnud. 15 M-i korrigeerin iga nädal, 1H üle kahe nädala. Vahel praagin mõne instrumendi välja ja vahel võtan mõne juurde. Aga et ma ftb-d käima ei saanud kauplen käsitsi, mis on ka minu tegevuse nõrgim lüli. irw. Järsku viga selles, et mul on vista? Igatahes nii 12-15% kuus tulemit, mis arvestades lollisti kaubeldud tehingute hulka on päris hea.

margus
05-05-2010, 03:14
Aga et ma ftb-d käima ei saanud kauplen käsitsi, mis on ka minu tegevuse nõrgim lüli. irw. Järsku viga selles, et mul on vista?

Ise kasutan küll XP-masinat, kuid ka Vista ei tohiks probleem olla. Kas FST ise käivitub, aga puudub koostöö MT-ga? Kui nii, siis äkki on käivitamata uus Expert Advisor vastaval graafikul? Või näitab mingit veateadet?