View Full Version : Admiral Markets poklanja poseban račun s 50$ !!
Otvaranjem Real računa od 50 USD koji Vam daruje Admiral Markets moći ćete zaraditi dodatnih 50 USD.
Trgovanje je s pravim novcem, a ako se desi da taj poklonjeni novac izgubite, ne snosite nikakvu odgovornost!
Dakle trgujete s 50 $ a ne morate uplatiti 50 $
Ukoliko dođete do profita u iznosu od maksimalno 50 USD taj novac ćemo Vam prebaciti na vaš novi trgovački račun, te ćete moći dalje nesmetano nastaviti raditi i zarađivati, odnosno možete nastaviti sa trgovinom bez ograničenja, dopuniti iznos ili ga podići.
Taj poseban račun od 50$ od trenutka kad se otvori traje 60 dana i nije neophodno napraviti maksimalni mogući profit od 100% nego će Vam biti dodijeljen iznos profita koji bude ostvaren po isteku 60 dana.
Svi zainteresirani neka pošalju svoje podatke na e-mail : info@admiralmarkets.hr (http://forums.admiralmarkets.hr/info@admiralmarkets.hr)
ili se možete obratiti putem telefona 01/4573-620;
Potrebni podaci:
1. Ime i prezime
2. Adresa( iz dokumenta koji je pod brojem 5)
3. Broj telefona
4. E-mail
5. Skeniranu putovnicu ili osobnu iskaznicu.
mkrajaci
02-02-2010, 13:43
Na kojoj platformi se otvara račun i kod kojeg brokera? Da vidimo kako ćemo poslje podizati lovu van. Može li malo više informacija? :confused:
Na kojoj platformi se otvara račun i kod kojeg brokera? Da vidimo kako ćemo poslje podizati lovu van. Može li malo više informacija? :confused:
Račun se otvara na Meta Trader 4 platformi kod Admiral Markets-a.
Zarađeni novac se povlači putem WR-a
više informacija ovdje:
http://www.admiralmarkets.hr/company_news/admiral-markets-poklanja-ra-un-od-50
djoni_gitara
12-11-2010, 15:19
Pozdrav!!
Evo ovako, na forexu sam vec godinu dana na demo acc, i vidim ovu jako privlačnu ponudu. Zainteresiran sam i zelim se prijavit, pa me zanima kako? Ako ima koja dobra duša da objasni. Ja cu reci kako sam ja skuzio:
-Znači šaljem mail sa podatcima ovim koji se traže. Samo mi nije jasno koji je to dokument 5.
-Admiral mi šalje kući neki papir koji moram popunit. Ja vraćam nazad i kroz kojih par dana to valjda sijeda na račun. A mene zanima koji? da li ja moram napravit Real acc, i koji (micro standard, zatim neznam ni koja poluga)? ili ce mi biti otvoren taj sa 50$ automatski? Hm.
- I na kraju zarada. Da li mogu zaradit samo maksimalno 50$ koliko ce mi biti isplaceno odnosno ostati na racunu, ili mogu i vise. A ako je samo 50$ da li moram cekat 60 dana da se to isplati ili moze odma nakon sto ih zaradim?
I zadnje najmanje vezano uz prijavu, ovo: kako Admiral isplacuje zaradjeni novac? Planirao sam uskoro preci na real acc jel mi ovaj demo ide jako dobro, pa tako reci novi sam u tome i jos mi nije sve baš bistro... :-)
Isprike na mozda zbunjujucem postu, ako mi netko moze malo pojasniti bio bih jako zahvalan !!
Pozdrav!!
Evo ovako, na forexu sam vec godinu dana na demo acc, i vidim ovu jako privlačnu ponudu. Zainteresiran sam i zelim se prijavit, pa me zanima kako? Ako ima koja dobra duša da objasni. Ja cu reci kako sam ja skuzio:
-Znači šaljem mail sa podatcima ovim koji se traže. Samo mi nije jasno koji je to dokument 5.
-Admiral mi šalje kući neki papir koji moram popunit. Ja vraćam nazad i kroz kojih par dana to valjda sijeda na račun. A mene zanima koji? da li ja moram napravit Real acc, i koji (micro standard, zatim neznam ni koja poluga)? ili ce mi biti otvoren taj sa 50$ automatski? Hm.
- I na kraju zarada. Da li mogu zaradit samo maksimalno 50$ koliko ce mi biti isplaceno odnosno ostati na racunu, ili mogu i vise. A ako je samo 50$ da li moram cekat 60 dana da se to isplati ili moze odma nakon sto ih zaradim?
I zadnje najmanje vezano uz prijavu, ovo: kako Admiral isplacuje zaradjeni novac? Planirao sam uskoro preci na real acc jel mi ovaj demo ide jako dobro, pa tako reci novi sam u tome i jos mi nije sve baš bistro... :-)
Isprike na mozda zbunjujucem postu, ako mi netko moze malo pojasniti bio bih jako zahvalan !!
Pozdrav,
Evo da odgovorim na tvoje pitanje, sa malo zakašnjenja.
Pošalješ mail na office@admiralmarkets.hr i zatražiš Magic Token račun. Nazad ćeš dobiti formular koji ispuniš i skeniraš, te ga pošalješ nazad.
Dva su uvijeta za dobivanje Magic Token računa, a to je:
1. Da ga već nisi dobio
2. Da imaš otvoren Real live račun, na koji ti se isplačuje zarada
i to je to.
Za otvaranje Real računa, upute možeš pogledati na videu na prvoj stranici www.admiralmarkets.hr (http://www.admiralmarkets.hr) .