View Full Version : Reali saskaita MT4
Sveiki,
turiu tokia problema. Pasikeiciau operacine sistema is windows XP i 7. Bet ant naujos operacines sistemos MT4 platformoje realioje saskaitoje grafikuose kaina nesvyruoja, o yra tiesioje linijoje (prisegu paveiksliuka). Taciau ant demo versijos viskas gerai. Nemanau kad cia kalta nauja operacine sistema, tiesiogsi problema atsirado butent po naujos OS instaliavimo. Su windows XP tokiu problemu nebuvo.
Kaip isspresti sia problema, kad ir realioje saskaitoje kaina normaliai judetu?
Iš naujo parsisiųskite MetaTrader 4 iš mūsų svetainės ir suinstaliuokite terminalą į kitą (naują) direktoriją kietajame diske.
Iš naujo parsisiųskite MetaTrader 4 iš mūsų svetainės ir suinstaliuokite terminalą į kitą (naują) direktoriją kietajame diske.
Dekui, problema issisprende. :)
Trupinux
05-03-2010, 17:41
Labas, gal ne cia kur reikia rasau bet... Kodel negalima pasidaryti sverto 1:500 ? mano acountas micro.
Labas, gal ne cia kur reikia rasau bet... Kodel negalima pasidaryti sverto 1:500 ? mano acountas micro.
Jūsų sąskaitos svertas pakeistas į 1:500.
Trupinux
09-03-2010, 10:59
Kodel nebeina prisijungti nei i treiderio kabineta nei MT progrmaoje ???
Kodel nebeina prisijungti nei i treiderio kabineta nei MT progrmaoje ???
Klaidingai įvedate sąskaitos slaptažodį.
Trupinux
23-03-2010, 08:51
Admin gali padaryti sverta 1:500 nes man neleidzia .
Admin gali padaryti sverta 1:500 nes man neleidzia .
Kokiai sąskaitai?
Trupinux
23-03-2010, 12:48
102360
Trupinux
23-03-2010, 13:31
Saskaitos tipas micro.
Laba diena,
kad naujos temos nekurti paklausiu cia. Turiu realia saskaita ilga laika nenaudojau ir dabar bandant pasijungti rodo invalid account nor treiderio kabinete pasitikrinau viska psw ir id atitinka. Manau cia kazkas bs blogai su paciu prisijungimo protais. gal kas galit patart kaip tai sutvarkyti?
Laba diena,
kad naujos temos nekurti paklausiu cia. Turiu realia saskaita ilga laika nenaudojau ir dabar bandant pasijungti rodo invalid account nor treiderio kabinete pasitikrinau viska psw ir id atitinka. Manau cia kazkas bs blogai su paciu prisijungimo protais. gal kas galit patart kaip tai sutvarkyti?
Jums turėtų padėti informacija iš šio puslapio: http://www.forextrade.lt/trader/docs/ ("Admiral Markets Ltd. kompanijos klientams"). Jeigu vis tiek negalite prisijungti, praneškite sąskaitos numerį.