View Full Version : lahtine tellimus
risto123
09-03-2010, 14:04
Ma ise ei ole eriti lahtiste orderitega tegelenud, aga toimus selline asi, et ei avanud tehingut kui hind läks buylimit'ist läbi.
Kas pöhjus vöib olla, et demo kontoga ei pruugi asi 100 protsenti töödata?
Lisasin ka pildi, kus on näha, et hind läks läbi buylimiti.
Minu teada eile õhtul äkitsi tuli filtreerimata vigane noteering USD/CAD ja EUR/USD graafikutele, mis erines viimasest hinnast ca. 40 punkti võrra. Viimase kahe aasta jooksul ma nägin sellist asja juba kolm või neli korda. Tean täpselt, et selline asi mõjutab juba avatud positsioone reaalkontodel kuid edasilükatud ordereid sel juhul vist üldse ei täideta. (Kuna tekib gap ja olemasolevaid ordereid suletatakse esimese saadava hinnaga, kuid edasilükatud ordereid, mis jäävad Gap'i sisse ei täideta) Üldiselt AM administratsioon peale seda kui selline hind läbi filtrite graafikule satub ikka taastab kauplejate kõik esialgsed positsioonid reaalkontodel.
Aga muidu minu demo ja reaalkontol kõik toimib nii nagu peab. :)
mitte kunagi ei tohi teha tellimust ilma stopp lossita kui teed siis võid palju kaotada ;jah ma tean mis on õige mul on tunne //emotsioon ma pean nüüd avama ( vau nüüd pappi tuleb<aga ei tulnud); Ja nüüd vaatad mis börsil toimub appi nii ilusti liigub >
risto123
15-07-2010, 15:35
mitte kunagi ei tohi teha tellimust ilma stopp lossita kui teed siis võid palju kaotada ;jah ma tean mis on õige mul on tunne //emotsioon ma pean nüüd avama ( vau nüüd pappi tuleb<aga ei tulnud); Ja nüüd vaatad mis börsil toimub appi nii ilusti liigub >
Saab ka ilma stop lossita kaubelda.
Siiamaani pole mul veel sellepärast konto margin calli läinud.
Valulävi on mul -200 pipsi, siis on köik lootused kadunud, et tehing +5 pipsiga kinni panna, :p Niikaugele julgeks isegi mehaanilise stoplossi panna.
risto123
11-08-2010, 13:09
Saab ka ilma stop lossita kaubelda.
Siiamaani pole mul veel sellepärast konto margin calli läinud.
Valulävi on mul -200 pipsi, siis on köik lootused kadunud, et tehing +5 pipsiga kinni panna, :p Niikaugele julgeks isegi mehaanilise stoplossi panna.
Tegelikult on nii, et enne tehingu sooritamist tuleks ikka stop lossi koht välja möelda iseasi kas panna mehaaniline vöi siis isiklikult jälgid hinda iga mingi aja tagant.