mkrajaci
22-03-2010, 13:42
Eto počelo je počelo.
Tko je unutra i kojoj veličinom trgujete?
Ja sam za probu otvorio jedan nalog sa veličinom 0.01, ali vidim da ću ga povećati. :D
Počelo je.....a današnja statistika kaže da je jedan hrvat na drugom mjestu....čestitam i samo tako
stefan840
25-03-2010, 01:35
ja sam peti xD ali ubice me ovi rumuni, cccc
Gle ovak cu vam samo rec, forex je zakon samo tako, i najbolji posao na svijetu...
Dignes se kad hoces, ides na gosisnji kad hoces, i ostanes kolko hoces, radis kad hoces, kolko hoces, nema sefova, nema rokova, nema gluposti, kak si napravis tak ce ti i bit. Znaci u ovom poslu sve zapravo samo ovisi o tebi, i koliko si spreman upoznati sam sebe, i promjenit stvari da postanes bolja osoba kao u poslovnom aspektu, tako i u svakom aspektu svog zivota. To je ono zapravo sto je ljudima najteze, promjeniti sami sebe na bolje, i zato ima samo 5% uspjesnih u ovom poslu... Uglavnom ja se bavim forexom 2 godine, a prije toga nikad cuo za takvo nesto. Danas je to jedini posao koji radim, i to sam za sebe i uredno dnevno dignem u prosjeku 2% glavnice, sto znaci 10% tjedno, sto znaci 40% mjesecno, pa ti racunaj dalje... Imam svoju skype grupu sa nekoliko tradera, koji radimo na isti nacin, i konstanto imamo "live calls" nasih trejdova. Znaci kad netko od nas ude u neki trejd to je naglaseno u tom trenutku u realnom vremenu, nema gluposti tipa, tu sam zaradio ovoliko i tamo ovoliko, zato jer imamo live trejdove uzivo, i sve kratkorocne od kojih svaki traje do max 20minuta, i u jednom danu skupimo izmedu 10-30 trejda, a postatak pravilnih pogodaka nam je 95% tocna, zbog strategije koju koristimo... Za sada je to sve besplatno, i tko zeli vidjet akciju i trejdanje uzivo neka mi se javi na xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (ninjatraderfx@gmail.com) pa cu vas ukljucit u svoju skype grupu, i naucit vas kako mi to radimo uspjesno, tako da i vi sami mozete postati uspjesni, bez da dajete svoj novac bilo kome, i da zaradujete sami... Uostalom dodjite se uvjerit i sami, jer cete vidjet nase rezultate iz "live calls", a ne neki tamo backtest, kako je bilo jucer ili tako nesto, to su gluposti... a nama to nije problem stavljat, jer smo sigurni u nasu strategiju i plan po kojem ulazimo i izlazimo u trejdove... Ako zelite naucit kako biti uspjesni sami, posaljite mi email jer nemate bas nista za izgubit, a puno toga za vidjet...
Ninja