PDA

View Full Version : Erinevused klientprogrammide vahel

compu
12-04-2010, 23:33
Tere!

Kas keegi teab põhjust miks erinevate teenusepakkujate programmides on graafikud/küünlad/ostsillaatorid erinevad ?

Konkreetne näide on MT4 Build 225 (10 Jul 2009) mis on laaditud forex.com lehelt ja minu enda MT4 Build 226 (24 Mar. 2009) mis on Admiral Marketsi lehelt laaditud? Sõbraga konsulteerides avastasime juhuslikult, et AO, graafik ja küünlad on erinevad sama ajagraafiku korral, sõbral küll demokonto kuid se peaks samuti sama olema)

Millest tuleb see erinevus ? Minu loogika järgi peaks hindad algallikas olema ikka sama.

Aitäh!
T.

ikre
13-04-2010, 00:04
Tere!

Kas keegi teab põhjust miks erinevate teenusepakkujate programmides on graafikud/küünlad/ostsillaatorid erinevad ?

Konkreetne näide on MT4 Build 225 (10 Jul 2009) mis on laaditud forex.com lehelt ja minu enda MT4 Build 226 (24 Mar. 2009) mis on Admiral Marketsi lehelt laaditud? Sõbraga konsulteerides avastasime juhuslikult, et AO, graafik ja küünlad on erinevad sama ajagraafiku korral, sõbral küll demokonto kuid se peaks samuti sama olema)

Millest tuleb see erinevus ? Minu loogika järgi peaks hindad algallikas olema ikka sama.

Aitäh!
T.

Usun, et antud juhul on tegemist teenusepakkujate erinevate ajavöendi seadistusega. Suuremad erinevused küünaldes hakkavad tekkima siis alates H4 küünaldest ja ülesse.

Nt üks austraalia teenusepakkuja (oli vist GOMarkets) avab üldse oma kauplemisplatvormi pühapäev vastu esmaspäeva mingi tund varem! :|

Ma ei muretseks eriti nende erinevate küünalde pärast. Siiski ise eelistan kaubelda, nii et serveri ajavöend ühilduks londoni ajaga samas ei oma see minu jaoks väga suurt tähtsust.

Kellele meeldis selle nädala üllatus üle 100 punkti liikumine nv jooksul. ;)
http://s2.postimage.org/vN_ri.jpg (http://www.postimage.org/image.php?v=TsvN_ri)

compu
13-04-2010, 19:49
Mm, kõlab täitsa võimalikuna. Open/close hetk erinev ja se annab siis erinevad küünlad jne. Sattusin nati segadusse, nagu ikka vahel siin graafikutel juhtub :S Mina olen õnnelik, et seda selle nädala 100 punkti kaotusega ei võtnud, igalühel oma progress :P Tänud!

ikre
14-04-2010, 09:05
Mm, kõlab täitsa võimalikuna. Open/close hetk erinev ja se annab siis erinevad küünlad jne. Sattusin nati segadusse, nagu ikka vahel siin graafikutel juhtub :S Mina olen õnnelik, et seda selle nädala 100 punkti kaotusega ei võtnud, igalühel oma progress :P Tänud!

Näed siis kui optimistlik sa oled..usun, et mõni jäi sellise liikumise peale plussi ka. :D
Endal õnneks lahtiseid tellimusi ei olnud. Seda oleks küll huvitav teada, et kui kellegil SL või TP sinna nädalavahetuse "musta auku" jäi kas tellimused suleti?