PDA

View Full Version : Toata stima pentru Compania Admiral Markets

fxvienna
09-06-2010, 13:51
Nu sunt un mare fan al forumurilor insa consider necesar si de interes general sa relatez experienta placuta de care m-am bucurat participand la concursul ForexBall 2010 si incep prin a mentiona ca inainte de aceasta runda singura legatura pe care o aveam cu Admiral Markets era doar tranzactionarea cu conturi demo. Pentru cei sceptici sau care se grabesc sa traga concluzii privind motivatia acestui post le spun ca si eu personal sunt o persoana suficient de sceptica, lucru datorat situatiei generale in care ne aflam in Romania.

Sunt castigatorul locului II al celei de-a doua runde a concursului ForexBall si pe toata durata desfasurarii concursului nu am intampinat nici un fel de dificultati tehnice sau de orice alta natura cu platforma de tranzactionare, toate ordinele de tranzactionare executandu-se instant, de asemenea inregistrarea in concurs si aplicatia Biroului Traderului au functionat impecabil.

Pentru cei care nu au castigat inca dar o vor face am sa descriu etapele simple si foarte rapide prin care am trecut de la deschiderea unui cont real pana la retragerea si primirea unei mici parti din premiu pentru a sarbatori cu prietenii, restul pastrand-o in contul real.
Astfel dupa finalizarea concursului in maxim 48 de ore, desi Duminica (06.06.2010) am primit email de felicitare si confirmare ca fiind unul dintre castigatori precum si instructiuni utile ulterior necesare. In data de 07.06.2010 am trimis prin email conform regulamentului copie dupa buletin ce a fost imediat urmat de un raspuns cu noi felicitari si noi indicatii simple necesare pentru intrarea in posesia premiului. In aceeasi zi seara am trimis prin email si o copie dupa contract in vederea deschiderii unui cont real. A doua zi dimineata in aproximativ 2 ore deja contul real imi fusese creat si din nou am primit email de confirmare dand din nou dovada de o buna comunicare cu clientii si transparenta. Am trimis la adresa de concurs numarul contului real si in aproximativ 2 minute suma castigata mi-a fost depozitata in contul real, primind de asemenea confirmare prin email. Nu pot sa nu mentionez ca am fost felicitat si telefonic de echipa Admiral Markets, acest lucru reprezentand un gest de profesionalism si seriozitate iar pentru mine a insemnat un bonus cel putin din punct de vedere psihologic. In data de 09.06.2010 utilizand aplicatia Biroul Traderului pe care o consider extraordinar de rapida si eficienta am retras prin transfer bancar o mica parte din premiu pentru a face cinste si a sarbatori cu prietenii, primind inca o data confirmare prin email ca operatiunea a fost executata cu succes cat si in platforma Metatrader suma fiind scazuta instant . De asemenea am ramas uimit din nou, fiind probabil cel mai rapid transfer bancar durand aproximativ 3 ore prin intermediul Raiffeisein Bank in conditiile in care pe site apare ca durata obisnuita a unui astfel de transfer ar dura cateva zile.

Nu am experienta cu alte companii de profil dar consider ca nici una nu se ridica la acest nivel si nici nu este cazul sa fac comparatie cu alte servicii financiare din Romania care se pretind a fi serioase si transparente, de exemplu BRD, unde niciodata nu stii ce comision platesti de fapt.
Felicit ceilalti castigatori romani atat din runda a doua dar cat si din prima runda si imi doresc ca in urmatoarele clasamente sa ocupam toate cele 5 locuri premiate.

Multumesc si felicit in mod sincer echipa Admiral Markets pentru profesionalismul de care au dat dovada!

vladvah77
11-03-2011, 11:32
Si continui sa tranzactionezi live prin Admiral Markets?As avea citeva intrebari in acest caz.