View Full Version : Miinimum summa kauplemisega alustamiseks.
Kas näiteks 10000 eek väärtuses usd kandes saab konto alustada ja mis on üldse miinimum.
Siin admirali lehel on väga vähe infot väljas ja samuti peaks ju kasutaja lepingud olema Eesti keeles. :(
mattu13048
06-09-2007, 17:31
Lepinguid kahjuks eesti keeles pole, sest oleme rahvusvaheline firma ja kliendileping ise sõlmitakse samuti mitte Eesti, vaid meie emafirmaga. Seega peab klient minimaalsel määral siiski inglise keelt mõistma. Vajadusel oleme alati nõus kõik lepingupunktid kliendiga läbi arutama, et valitseks vastastikune mõistmine. Kliendilepingu tõlgime kunagi kindlasti ka eesti keelde, kuid allkirjastatakse ikkagi inglisekeelne leping.
Mis puutub minimaalsesse summasse, siis see sõltub täiesti kauplemisstrateegiast. 10 000 krooni on kindlasti piisav summa. Sellisel juhul tuleks aga kaubelda mitte suuremate kui 0.1 lepingutega ehk baasvaluuta koguseks oleks siis näiteks 10 000 eur või dollarit. Meil on kliente nii 100 dollari kui ka enam kui 1 miljoni dollariga. Seega on kõik alati teretulnud meiega koos finantsturgudest osa saama. Mingeid piiranguid me ei saa. 10 000 krooniga saab tänu võimendusele kontrollida positsioone kuni 90 000 dollari ulatuses, kuna võimendus on 100-kordne. Nii suuri positsioone ei maksa aga esialgu avada, sest ühe eksimuse korral võib konto juba 0 olla.
kui forex.** on minimum deposit 1000euri kas admiral markets võimaldab alustada näiteks 100euriga ja antud juhul siis tehingud 0,01 suruses.
minimum deposit on 5-10 eur. Tehingud 0,01 suruses võite kasutada..
Mis summast saab teha 0.1 volumiga tehinguid?
mina hakkasin 200 krooniga,,aga see on väga väike summ,kui näiteks läheb natuke vale,siis sa ei saa rohkem kauplema.
Ma mõtlen et alguses aitab ka 400-500...
alixolson
31-01-2011, 07:48
Kui USA turul kauplemisega alustamiseks on vaja $25000, siis kas see on summa konto loomiseks või peab see summa pidevalt kontol olema? St kui ma avan oma $25000 konto ja võtan üsna pea $24000 välja, kas see toob mulle kaasa probleeme? Ei tahaks nagu algajana kohe täies ulatuses lahmima hakata.