PDA

View Full Version : проблем с езика в MT4

stefannikolov
21-11-2010, 22:02
здравейте имам проблем с езика в МТ4 значи когато ми е на български положината работи са на джигитайски-отдолу лентата дето е поща цялата е така и почти всичко....наи горната лента с бутоните си е наред.........Мнения как се оправяя....?

AdmiralSupport
22-11-2010, 09:30
Здравейте,

Опитайте със смяна на езиците от Изглед->Languages->English, след което да смените отново по същия начин на български. Проблемът може да се оправи с преинсталиране на МТ4. Друг възможен проблем е свързан с кирилизацията на Вашата операционна система.

stefannikolov
23-11-2010, 19:52
даа мерсии от опер.система беше- оправи се,но имам друг въпрос и по друга тема де но ако ми разясните ще съм благодарен....

въпрос по индикатора DI или ADX значи неразбирам правилото е Купувай когато +DI пробие отдолу нагоре -DI!Продавай когато -DI пробие отгоре надолу +DI... И въпросите са ми 3...
1. как да разберем кой DI е пробил другия (първи) смисъл те са успоредни линий 1 на друга и примеро ако видим че +DI пробива отдолу нагоре можем да кажем и че -DI пробива отгоре надолу.......

2.И какво става ако +DI пробие отгоре надолу..
2.И какво става ако -DI пробие отдолу нагоре....

AdmiralSupport
24-11-2010, 16:24
Здравейте

Според този индикатор сигнал за дълга позиция е когато
+DI пресича -DI отдолу нагоре (-DI пресече +DI отгоре надолу)

къса позиция е обратното: -DI пресича +DI отдолу нагоре (+DI пресича -DI отгоре надолу)

Тези линии не са успоредни

http://prikachi.com/images/185/2696185O.gif