View Full Version : Dvi Platformos Vienu Metu su viena sąskaita ?
Sveiki,
ir iškart prie klausimo:
ar galima kad vienu metu būtų įjungtas ant dviejų skirtingų kompiuteriu MetaTraderis su ta pačia sąskaita?
Paaiškinsiu
Pvz. Aš įjungiu terminalą namuose ir kur nors išeinu, o su savim paimu delninuką, kuriame irgi pajungiu MetaTraiderį su ta pačia sąskaita. Ar gali būti kokios nors tokio naudojimasi neigiamos pasekmės ?
Ačiū
CITATA(Titan @ Oct 2 2007, 07:49 PM) 6225
Sveiki,
ir iškart prie klausimo:
ar galima kad vienu metu būtų įjungtas ant dviejų skirtingų kompiuteriu MetaTraderis su ta pačia sąskaita?
Paaiškinsiu
Pvz. Aš įjungiu terminalą namuose ir kur nors išeinu, o su savim paimu delninuką, kuriame irgi pajungiu MetaTraiderį su ta pačia sąskaita. Ar gali būti kokios nors tokio naudojimasi neigiamos pasekmės ?
Ačiū
Sveiki,
Galima.Jokių problemų. :)
Pastoviai su savimi tampausi nešiojamą kompą(aišku kišeninis arba kaip švelniai pavadinai-delninukas, būtų geriau ir patogiau), o namuose lieka įjungtas stacionarus.
Neapsisprendžiu koks delninukas būtų geriau. Gal kas galėtų patarti? :unsure:
CITATA(Natali @ Oct 2 2007, 10:16 PM) 6226
Sveiki,
Galima.Jokių problemų. :)
Pastoviai su savimi tampausi nešiojamą kompą(aišku kišeninis arba kaip švelniai pavadinai-delninukas, būtų geriau ir patogiau), o namuose lieka įjungtas stacionarus.
Neapsisprendžiu koks delninukas būtų geriau. Gal kas galėtų patarti? :unsure:
Buvo laikas kai man irgi labai smarkiai rūpėjo šis klausimas, bet jau kai pasirinkau iš visų siūlomų tai ir likau patenkintas.
Aš įsigijau sau HTC TyTN.
Kol kas negaliu nei vieno minuso išvardinti.
Man atrodo kad Omnitel'yje galima įsigyti už litą pasirašius sutartį 2 metams su neribotu 3G internetu. (kas yra labai gerai).
Taigi patariu pirkti HTC TyTN
CITATA(Titan @ Oct 3 2007, 09:11 AM) 6233
Man atrodo kad Omnitel'yje galima įsigyti už litą pasirašius sutartį 2 metams su neribotu 3G internetu. (kas yra labai gerai).
Taigi patariu pirkti HTC TyTN
Sveiki,
Aš buvau Omnitelyje. labai patiko Nokia E90, bet pasitaikė"žalias"menedžeris. :( Negalėjo atsakyti į beveik visus mano klausimus).
Kokiu spinduliu nuo miesto, pavyzdžiui nuo Klaipėdos . veikia 3G internetas.Informacijoje rašo, kad Lietuvoje veikia 130 miestų ir miestelių. Man reikėtų konkrečiau.
Apie"NonStop" planą neko nežinojo.
Ar šiuo komunikatoriumi aš galėsiu naudotis kaip ir nešiojamu kompiuteriu, t. y parsisiųsti MT terminalą ir t.t.
(buvau nusivežusi nešiojamą kompą ir rodžiau kas tai yra MT terminalas)
Kieno gamybos yra HTC TyTN?
Kur internete galima būtų gauti informacijos apie šį delninuką?
Iš anksto dėkoju už atsakymą :)
2 Natali
Kas dėl 3G interneto, tai problemų tikrai nėra (bent jau pas mane). Pvz. va sėdžiu aš dabar tarp
Lietuvos ir Baltarusijos sienų eilėje, net radijas blogai traukia! O aš naršau internete ir rašau šią žinute. Ir su ryšiu viskas kuo puikiausiai!!! B) Ogi reikalas tame, kad kai 3G netraukia, komunikatorius automatiškai persijungia prie GPRS! O GPRS, pasirodo, traukia kartais netgi ten kur RADIJAS netraukia!!! :lol: Tad dėl šito tikrai gali nesijaudint!
Turiu komunikatorių gal jau kokį pusmetį. Darbas verčia važinėti po visą Lietuvą ir kol kas problemų su ryšium neturėjau! Nebent tik Lietuvos "gilumose" greičiau akumuliatorius nusėda.
"NonStop" - jei tai reiškia "neribotas internetas", tai jis tikrai Omnitelyje yra! Aš gi turiu! :huh:
Informacija apie ši delninuką tinklapyje http://www.europe.htc.com/products/htctytn.html
O taip pat gali per Google.lt įvest "HTC TyTN" ir paskaityti Lietuvių nuomones forumuose.
Kiek aš žinau, kolkas jis yra geriausias iš tų delninukų kurie turi galimybę prisijungti prie Mobiliojo Ryšio (ta prasme ir mobiliakas ir kompiuteris viename). Nebent jau kas nors krutesnio atsirado(nebeseku).
Ar šiuo komunikatoriumi tu galėsi naudotis kaip ir nešiojamuoju kompiuteriu? Atsakau: NE! B)
Kodėl:
Nešiojamas kompas yra DAUG didesnis! O delninukas į ranką telpa! Pvz. kai tu stovi kamštyje (mašinoj), jei nori pažiūrėt kaip sekasi Forex'e, nereikia ant keleivio sėdinės "bazuoti" tokios bandūros kaip laptopas. Vienu žodžiu delninukas yra mažas ir tuo yra viskas pasakyta!
Dėl funkcijų:
Kaip atrodys MetaTraderis4 gali pažiūrėti čia (http://forums.forextrade.lt/index.php?showtopic=746).
Mažas toks niuansas kuris ne į naudą: galima stebėti rinką, galima "spekuliuoti", yra daugelis tų pačių indikatorių kaip ir ant stacionaraus kompo. BET įdiegti tik populiariausi indikatoriai <_< ! Jei norėsi kad būtų koks nors išskirtinis (kaip pvz. aš norėčiau) teks susitaikyti - jo ten nebus! Nebent MetaQuotes per sekantį programos atnaujinimą įdės viską kas įmanoma! Be to per delninuką neįmanoma paleisti eksperto! Nebent aš nemoku (jei kas žino kaip - būčiau dėkingas jei paaiškintumėt).
Šiaip Word, Exel, Powerpoint ir t.t. - jame yra viskas ko reikia! O ko nėra gali parsisiusti iš interneto ir užinstaliuot!
Jautrus ekranas (touchscreen)! Tiktai kartais norėtųsi kad pats ekranas būtų didesnis (bet tai smulkmena).
Dėl Nokia E90 nieko negaliu pasakyti. Svarbu tik kad būtų "kompiuteriukas su telefono funkcija", o ne "telefonas su kompiuterio" funkcija! Tai yra labai svarbu! Be to jautrusis ekranas yra labai didelis privalumas (patogumas)! Nors tai truputi kelia aparato kainą, bet dėl to verta paaukot daugiau lėšų!
Oho kaip išreklamavau! :) NETYČIA :)
CITATA(Titan @ Oct 3 2007, 05:25 PM) 6241
2 Natali
"NonStop" - jei tai reiškia "neribotas internetas", tai jis tikrai Omnitelyje yra! Aš gi turiu! :huh:
Mažas toks niuansas kuris ne į naudą: galima stebėti rinką, galima "spekuliuoti", yra daugelis tų pačių indikatorių kaip ir ant stacionaraus kompo. BET įdiegti tik populiariausi indikatoriai <_< ! Jei norėsi kad būtų koks nors išskirtinis (kaip pvz. aš norėčiau) teks susitaikyti - jo ten nebus! Nebent MetaQuotes per sekantį programos atnaujinimą įdės viską kas įmanoma! Be to per delninuką neįmanoma paleisti eksperto! Nebent aš nemoku (jei kas žino kaip - būčiau dėkingas jei paaiškintumėt).
Šiaip Word, Exel, Powerpoint ir t.t. - jame yra viskas ko reikia! O ko nėra gali parsisiusti iš interneto ir užinstaliuot!
Jautrus ekranas (touchscreen)! Tiktai kartais norėtųsi kad pats ekranas būtų didesnis (bet tai smulkmena).
Dėl Nokia E90 nieko negaliu pasakyti. Svarbu tik kad būtų "kompiuteriukas su telefono funkcija", o ne "telefonas su kompiuterio" funkcija! Tai yra labai svarbu! Be to jautrusis ekranas yra labai didelis privalumas (patogumas)! Nors tai truputi kelia aparato kainą, bet dėl to verta paaukot daugiau lėšų!
Oho kaip išreklamavau! :) NETYČIA :)
Sveiki,
"Non Stop" yra mokėjimo planas -pasirašius 24 mėn. sutartį mokamas 130,99Lt mėnesinis mokestis už mobilujį internetą.
Mano prekybos sistemoje nėra indikatorių , kanalų, skriptų, nereikalingi jokie ekspertai -tiktai plikas grafikas, todėl šiuo atžvilgiu manau man problemų nekils.
Man kelis kartus per dieną reikia išvažiuoti, todėl tampytis nešiojamą kompą yra nepatogu,delninukas šiuo atveju pats tas.
Palyginau duomenis HTC TyTN 65tūkst.spalvų,kaina 2399Lt.Nokia E90 16mln. spalvų(aišku šis modelis yra naujai pasirodęs), kaina 2999Lt.
Ačiū Tau už išsamią informaciją, man ji labai pravetė ir.... sutaupė laiko. :) :) :)
Sėkmės prekyboje
c.justas
04-10-2007, 18:25
Pokalbiai susije su prekybos sistemomis perkeliti i Kas kokias strategijas naudoja? (http://forums.forextrade.lt/index.php?showtopic=673)
Justai, Tuomet perkelk ir mano #8 pranešimą.
c.justas
04-10-2007, 19:24
Opa. Lyg ir perkeliau ji...bet idomiai...na nieko tuoj.