View Full Version : Admiral Club
Gerbiami Forumiečiai Admiral turi tokią lojalumo programą (tiems kas dar apie tai nieko nežino patartina apsilankyti čia (http://www.forextrade.lt/?p=1115)).
Taigi jeigu kiltu kokie klausimai šiuo atžvilgiu, siūlau juos rašyti šioj temoj. Taip Justas galės daug greičiau atsakyti į pateiktus klausymus.
Justai klausimas:
AdmiralClub kortelė išduodama tik po realios sąskaitos pirmo depozito pervedimo?
Nes aš kažkaip lygtais ir užsiregistravau, bet iki galo nesupratau pabaigiau aš registraciją ar ne? Ten parašyta, kad per 24 val. turiu gauti patvirtinimą, bet kažkaip jo dar negavau!!
Ačiū
CITATA(Titan @ Oct 5 2007, 10:21 AM) 6313
Gerbiami Forumiečiai Admiral turi tokią lojalumo programą (tiems kas dar apie tai nieko nežino patartina apsilankyti čia (http://www.forextrade.lt/?p=1115)).
AdmiralClub kortelė išduodama tik po realios sąskaitos pirmo depozito pervedimo?
Nes aš kažkaip lygtais ir užsiregistravau, bet iki galo nesupratau pabaigiau aš registraciją ar ne? Ten parašyta, kad per 24 val. turiu gauti patvirtinimą, bet kažkaip jo dar negavau!!
Ačiū
Čia man sakai (pakol kas tik mudu judinanam šio forumo vežimą, Justas nesiskaito-jis etetinis :) )
Aš užsiregistravau dar praeitą savaitę, nesulaukiau atsakymo. tai dar kartą užsiregistravau. Dabar turėčiau gauti dvi korteles ir +1000 taškų :D
Dar 15000 ir delninukas mano :D
CITATA(Natali @ Oct 5 2007, 10:30 AM) 6317
Čia man sakai (pakol kas tik mudu judinanam šio forumo vežimą, Justas nesiskaito-jis etetinis :) )
Aš užsiregistravau dar praeitą savaitę, nesulaukiau atsakymo. tai dar kartą užsiregistravau. Dabar turėčiau gauti dvi korteles ir +1000 taškų :D
Dar 15000 ir delninukas mano :D
Tikiu kad ne tik Tau :).
Tikiu kad greit mes busim čia ne vieni!! B)
Tik reikėtų, kad "Admiral-LT" biški pasistengtų pareklamuot save. Čia aišku ne mums spręsti!
Bet jie pvz. galėtų paleist kokią nors "Affiilate" programa (čia kur už draugų pakvietimą kažkaip tai atsiskaitoma).
Pvz. man pavyko surast forextrade.lt tik visai netyčia naršant "rūsiškame internete" per yandex.ru paieškos sistemą. Norėjau įsitikinti kad alpari kompanija patikima ir užklydau į "KROUFR" brokerių asociaciją. Ten juos ir radau! O Lietuvoje nu niekaip apie forextrade.lt iki šiol nieko nerandu!
c.justas
05-10-2007, 13:27
Jei gavai patvirtinimą, taip greitu laiku gausi el paštą su patvirtinimu ir tolimesnėm nuorodom. Natali į tavo klausimą del Clubo atsakiau. Turėtum gauti el. paštą. Pačios kortelės bus po kelių savaičių.
CITATA(c.justas @ Oct 5 2007, 02:27 PM) 6329
Jei gavai patvirtinimą, taip greitu laiku gausi el paštą su patvirtinimu ir tolimesnėm nuorodom. Natali į tavo klausimą del Clubo atsakiau. Turėtum gauti el. paštą. Pačios kortelės bus po kelių savaičių.
Nesupratau.
O kaip tas patvirtinimas atrodo? Dar negavau patvirtinimo!
c.justas
05-10-2007, 13:34
Greitu laiku gausi kortelės numerį el. paštu, kad galėtum ja aktyvuoti. dabar tau dar nesikaupia taškai.
CITATA(c.justas @ Oct 5 2007, 02:27 PM) 6329
Iki šiol dar negavau jokio el.pašto apie patvirtinimą, gal užsiregistruoti trečią kartą :rolleyes:
Man atrodo, kad aš turbūt vienintelis likau negavęs net patvirtinimo apie AdmiraClub kortelę! :angry:
Jau nekalbant apie pačią kortelę. Jau antrą savaitę laukiu!
:unsure: ir as uzsiregistraves , bet negavau jokio patvirtinimo dar :(
c.justas
25-10-2007, 11:12
Titan, Algirdai, Jums kortelės išsiųstos el. paštu, tad jos gali vėluoti.
CITATA(c.justas @ Oct 25 2007, 12:12 PM) 6708
Titan, Algirdai, Jums kortelės išsiųstos el. paštu, tad jos gali vėluoti.
Supratau,
Ačiū
c.justas
31-10-2007, 11:38
Nagi visiem viskas tvarkoje su Admiral Club kortelėmis? Gražios argi ne? :)
CITATA(c.justas @ Oct 31 2007, 12:38 PM) 6811
Nagi visiem viskas tvarkoje su Admiral Club kortelėmis? Gražios argi ne? :)
Graži :D :D
Tik mažas klausimėlis. Kai registruoji kortelę traiderio kabinėte ten prašo įvesti kortelės numeri ir kažkokį PIN koda. Kur Jį gauti?
Ačiū
:rolleyes: va butu gerai kad kabinete butu isverstas terms_of_business_am_en.pdf i lietuviu kalba
gal kas turite issiverte , bo su anglu man sunkoka , ne viska suprantu . o noreciau paskaityti kaip ten kas parasyta :)
c.justas
05-11-2007, 08:50
Sveiki.
CITATA(Titan @ Nov 1 2007, 09:54 PM) 6847
Graži :D :D
Tik mažas klausimėlis. Kai registruoji kortelę traiderio kabinėte ten prašo įvesti kortelės numeri ir kažkokį PIN koda. Kur Jį gauti?
Ačiū
PIN kodą turėjei gauti į savo MetaTrader pašto dėžutę. Jei dėl kokių nors priežasčių pašto negavai parašyk į valerijus.ovsianikas@forextrade.lt
CITATA(Algirdas @ Nov 2 2007, 01:00 PM) 6853
:rolleyes: va butu gerai kad kabinete butu isverstas terms_of_business_am_en.pdf i lietuviu kalba
gal kas turite issiverte , bo su anglu man sunkoka , ne viska suprantu . o noreciau paskaityti kaip ten kas parasyta :)
Jis jau yra išverstas, beliko tik suredaguoti. Neužilgo Terms of bussiness lietuviškas varinatas bus prienamas viešai.
As seip irgi noreciau istoti i ta Admiral kluba :)
Senokai jau buvau uzpildes paraishka... bet iki shiol nesu gaves jokiu patvirtinimu...
'O Treiderio kabinete daugiau pildyti paraishkas nesigauna... :)
c.justas
06-11-2007, 13:17
Dzhini man privačia žinute atsiusk savo vardą ir pavardę, pažiūrėsiu kodėl tavo narystė dar neužregistruota.
Justai, lig-tai viska aktivavau sekmingai... ACIU
Tik man rodo kaz-kodel, kad pas mane yra 0 tashku...
Ar ne buvo taisyklese parashyta, kad kiekvienam naujam nariui dovanuoja ar 50 tashku, ar kiek ten? :)
CITATA(Dzhini @ Nov 9 2007, 11:47 AM) 6968
Justai, lig-tai viska aktivavau sekmingai... ACIU
Tik man rodo kaz-kodel, kad pas mane yra 0 tashku...
Ar ne buvo taisyklese parashyta, kad kiekvienam naujam nariui dovanuoja ar 50 tashku, ar kiek ten? :)
O tiksliai !! Čia geras klausimas :) Visai apie tai pamiršau.
CITATA(Titan @ Nov 9 2007, 02:49 PM) 6979
O tiksliai !! Čia geras klausimas :) Visai apie tai pamiršau.
OPA !!!
Atsiimu savo žodžius. Ką tik gavau 500 punktų
As irgi jau gavau 500 :)
Smulkmena, bet malonu :)
c.justas
12-11-2007, 08:27
:) šaunu. Dabar belieka tik prekiaut huh? :)
students
02-04-2008, 15:16
Sveiki. Saskaita nesenai atidaryta. Is kart kaip ir zadeta ikrito tie 500 tasku. Prekiaujant ju daugejo. Dabar pasitikrinu - 35 taskai. ??? Kam nors yra panasiai nutike? Ka imones atstovai pasakytu?
c.justas
03-04-2008, 09:44
Atsakiau privačia žinute.
CITATA(c.justas @ Apr 3 2008, 10:44 AM) 8698
Atsakiau privačia žinute.
Justai,
toks klausimas:
norint iškeist taškus į prizą. Pvz.: i televizorių! Tas televizorius bus Lietuvoj atiduotas, ar irgi reiks į Latviją važiuot?
Iš anksto dėkoju
c.justas
07-08-2008, 10:06
CITATA(Titan @ Aug 6 2008, 04:55 PM) 12383
Justai,
toks klausimas:
norint iškeist taškus į prizą. Pvz.: i televizorių! Tas televizorius bus Lietuvoj atiduotas, ar irgi reiks į Latviją važiuot?
Iš anksto dėkoju
Taip Lietuvoje.
CITATA(c.justas @ Aug 7 2008, 11:06 AM) 12408
Taip Lietuvoje.
Dar klausimėlis:
Kodėl man prašo vel uzregistruot savo AMclub kortele? Ir slaptažodžio kažkokio prašo!
Anksčiau rodė taškus, visks buvo normaliai!
iš anksto dėkoju