View Full Version : Literatūra
Sveiki,
Titan prašymu knyga apie psichologiją "Kaip įveikti baimę"
Pats jos neskaičiau, todėl perskaitęs parašyk atsiliepimą.
c.justas
05-10-2007, 13:32
Ačiū naudinga knyga... kai turėsiu laiko paskaitysiu.
Sveiki,
Pradėjau domėtis opcionais.
Visai neseniai išleista internetinė knyga rusų kalba Kennet R. Trester " Prekybos opcionais 101 paslaptis".
Knygą išvertė Jurij Merzlov. Vertimą patvirtino ir sankcionavo knygos autorius Kennet Trester. Autorinės teisės yra nepažeistos.
Knygą galima įsigyti už 49,95WMZ. Jei bus norinčių įsigyti šios knygos internetinį variantą , galėsiu pranešti koordinates.
c.justas
11-10-2007, 17:06
Kas pastūmėjo dometis opcionas? Įdomumas ar reikalas? :)
CITATA(c.justas @ Oct 11 2007, 06:06 PM) 6479
Kas pastūmėjo dometis opcionas? Įdomumas ar reikalas? :)
Smalsumas. Visi tik ir kalba apie opcionus, kad tai prekyba reikalaujanti žymiai mažiau rizikos. Norisi pajausti kas tai per "produktas", jei bus bjauraus skonio galima ir išspjauti :D
c.justas
11-10-2007, 17:22
:) Na tuomet bon appétit :)
:rolleyes: man atrodo kad kaip tik daugiau rizikos , nebent Natali esi " kieta " nes reiks nuspejineti kursa savaitem i prieki :)
ar sugebesi apskaiciuoti ? to dar neuztenka :)
bet koks sumautas politikelis isejes pries kamera per zinias pasisakys apie nekilnojama turta ar paskolas ir tavo tehniniai paskaiciavimai nieko verti taps :)
CITATA(Algirdas @ Oct 11 2007, 07:46 PM) 6487
:rolleyes: man atrodo kad kaip tik daugiau rizikos , nebent Natali esi " kieta " nes reiks nuspejineti kursa savaitem i prieki :)
ar sugebesi apskaiciuoti ? to dar neuztenka :)
bet koks sumautas politikelis isejes pries kamera per zinias pasisakys apie nekilnojama turta ar paskolas ir tavo tehniniai paskaiciavimai nieko verti taps :)
Mano PS pagrįsta MN, W,D grafikais (manau tai leidžia prognozuoti savaitėm ar mėnesiais į priekį)
Pagal W grafiką prekiauju KRYPTIMI( rusiškai-napravlenijem), o tai leidžia prognozuoti nuo kelių savaičių iki mėnesių į priekį. Valiutos svyravimas per 3-4 figūras mane nelabai baugina.
Dabar tik reikia atrasti laiko mokslams. :rolleyes: