PDA

View Full Version : Курсовете за обучение ?

Shakesbeer
01-01-2008, 20:56
Някой ако може да сподели отзиви от тези курсове, че ми звучат интересно и мисля да запиша сега от февруари ... благодаря предварително ! :)

vidata
04-02-2008, 11:45
Курса е страхотен и няма да съжаляваш. Добре е да имаш поне малко опит, защото материала е доста и ще ти е нанагорно в началото. Естествео не очаквай да станеш ПРО след този курса, но това все пак е една перфектна основа, която да ти помогне за бъдещите успехи. :)

Rumqna1
18-03-2008, 17:22
Каква е разликата в материала който се изучава при индивидуалното/професионално/ и груповото обучение? От Пловдив съм - къде се намирате?

vbanov
19-03-2008, 11:12
Цитат(Rumqna1 @ Mar 18 2008, 06:22 PM) 8520

Каква е разликата в материала който се изучава при индивидуалното/професионално/ и груповото обучение? От Пловдив съм - къде се намирате?

Няма разлика в програмата на обучението между двата курса.

Тове е адреса:
гр. Пловдив 4002 бул. “Васил Априлов” № 25, етаж 1 офис 1
Тел/факс 032240417 мобилен 0886888966

T_G
29-05-2008, 17:23
Здравейте!
От доста време се интересувам за фондова борса , технически аналзин, фундаментален, но някак си не върви.. Интересно ми е има ли смисъл от тези курсове, до колко помагат и след завършването им какви знание ще си придобил. Ще бъдеш ли готов да играеш на борсата, да правиш анализи и прогнози... Ще съм много благодарен за всеки пост. Питането ми за курсове е защото сам трудно намирам информация и все пак е друго някой да ти обясни нещата, но цената на курса не е евтина поне за мен и за това се интересувам как стоят нещата..

tsunamito
23-06-2008, 12:32
Курса е много добър. Със сигурност знанията, които ще получиш ще са ти достатъчни за да правиш анализи и прогнози. Вече за самата търговия ще е необходима и практика. На този курс ще получиш в обработен вид голяма по обем информация за различни видове анализи, стратегии , възможни грешки и др.

Парите действително не са малко, но определено си заслужават. Имай предвид, че е възможно част от парите дадени за курса да си ги спечелиш обратно. А злично успях да изкарам 180$ от учебната сметка (можеше да са повече, ама това е друг въпрос :) )

newguy
02-07-2008, 12:38
Имам няколко въпроса за курсовете във варна, на които ще Ви помоля да ми отговорите.
1. Аз и един мой приятел искаме да посетим обучението, но прочетохме в сайта, че обучението започва след 6 часа. Въпроса ми е може ли да се направи курс за по-ранен час, например за 13 или 14 часа?

2. Втория ми въпрос е свързан с материала, който се разглежда. От мои познати съм чувал, че най-важна е теорията на вълните. Искам да попитам разглежда ли се подробно тази теория на вълните?

Благодаря предварително

Admiral Markets -Varna
03-07-2008, 08:57
Цитат(newguy @ Jul 2 2008, 01:38 PM) 10158

Имам няколко въпроса за курсовете във варна, на които ще Ви помоля да ми отговорите.
1. Аз и един мой приятел искаме да посетим обучението, но прочетохме в сайта, че обучението започва след 6 часа. Въпроса ми е може ли да се направи курс за по-ранен час, например за 13 или 14 часа?

2. Втория ми въпрос е свързан с материала, който се разглежда. От мои познати съм чувал, че най-важна е теорията на вълните. Искам да попитам разглежда ли се подробно тази теория на вълните?

Благодаря предварително

Здравейте, относно въпросите Ви:
Курсовете са обявени от 18ч., но могат да се правят и по-рано, всичко зависи от вас-курсистите. Ако всички в групата са съгласни, за нас не е проблем. През последните месеци се провеждаха от 14:30ч.,преди американската сесия. Относно вълновия анализ - изучава се основно вълново броене.

Kolar
07-07-2008, 23:07
Ако може един допълнителен въпрос.

Един приятел ми разказа за опита си да се запише за курса ви на обучение в Сливен от 5 Юли 2008. Получава той email с указания да се яви на 5-ти в еди кой си хотел и час. Подготвя парите и чака деня. На 5-ти пали колата и заминава за Сливен(най-удобният за него град с курс). Отива на време. Чака час, час и половина - САМ. Без информация и без даден му GSM за връзка. В хотела му казват че предният месец не е имало курс.

Моят въпрос.
Кой е виновен за случката?
Случва ли се това в други градове?

Предварително благодаря за отговора.

Имах желание аз да започна курс Септември месец, но ще си помисля.

vbanov
08-07-2008, 12:26
Цитат(Kolar @ Jul 8 2008, 12:07 AM) 10271

Ако може един допълнителен въпрос.

Един приятел ми разказа за опита си да се запише за курса ви на обучение в Сливен от 5 Юли 2008. Получава той email с указания да се яви на 5-ти в еди кой си хотел и час. Подготвя парите и чака деня. На 5-ти пали колата и заминава за Сливен(най-удобният за него град с курс). Отива на време. Чака час, час и половина - САМ. Без информация и без даден му GSM за връзка. В хотела му казват че предният месец не е имало курс.

Моят въпрос.
Кой е виновен за случката?
Случва ли се това в други градове?
Предварително благодаря за отговора.
Имах желание аз да започна курс Септември месец, но ще си помисля.

Здравейте,

Разговарях с колегите отговарящи за обучението в Сливен. Изглежда, че не регистрацията на вашия приятел не е била получена. В София, Пловдив и Варна курсове се провеждат регулярно, а в Сливен се формира курс само когато има желаещи. Ако желаете изпратете ми като лично съобщение данните на вашия приятел и аз ще ги препредам на колегите или друг вариант е да позвъни на следните телефони
0884636210, 0886888966 - това са телефоните, на които може да получи повече информация за курса в Сливен.