View Full Version : Гола вода съм
Здравейте!
Отскоро се интересувам от фондова търговия. Чета каквото мога в интернет, но да си призная - нищо не разбирам. Аз съм съвсем-съвсем начинаещ (гола вода съм). Доколкото успях да разбера - това може да се практикува и от хора които дори нямат висше образование. Т.е. всеки който иска-може да си заработва нещо допълнително (поправете ме, ако греша). Та въпросите ми са в тази посока. Дали Обучаващия Курс, който предлагате ще може да се разбере и ще е от полза за такива като мен? Каква е разликата между трейдър и брокер? Термини като: стопове, анализи, инструменти, пипс и др. са ми абсолютно непонятни. За откриването на сметка в интернет и "как се играе тази игра". И въобще откъде трябва да се започне и каква литература ще ми е нужна??? Колко време отнема навлизането в средно дълбоки води :huh: ? Какви хора се занимават с това и на какви възрасти?
Извинете ме за объркания ми пост и дано не ми се смеете :rolleyes:
Цитат(Ghost @ Jan 28 2008, 02:33 PM) 7854
Здравейте!
Отскоро се интересувам от фондова търговия. Чета каквото мога в интернет, но да си призная - нищо не разбирам. Аз съм съвсем-съвсем начинаещ (гола вода съм). Доколкото успях да разбера - това може да се практикува и от хора които дори нямат висше образование. Т.е. всеки който иска-може да си заработва нещо допълнително (поправете ме, ако греша). Та въпросите ми са в тази посока. Дали Обучаващия Курс, който предлагате ще може да се разбере и ще е от полза за такива като мен? Каква е разликата между трейдър и брокер? Термини като: стопове, анализи, инструменти, пипс и др. са ми абсолютно непонятни. За откриването на сметка в интернет и "как се играе тази игра". И въобще откъде трябва да се започне и каква литература ще ми е нужна??? Колко време отнема навлизането в средно дълбоки води :huh: ? Какви хора се занимават с това и на какви възрасти?
Извинете ме за объркания ми пост и дано не ми се смеете :rolleyes:
Здравейте,
Можем да Ви предложим три варианта за да си осигурите дълъг престой на финасовите пазари
1. Ако сте начинаещ ще е добре да завършите курса за трейдъри, който организираме всеки месец. Тогава в синтезиран вид ще придобието едно високо ниво от където ще може да започнете вашата търговия
2. Ние периодично публикуваме най-различни лекции, с които се стремим да развиваме инвестиционната култура в България. Досега са публикувани два модула и скоро се очаква стартирането на трети. Лекциите са напълно безплатни и можете да ги намерите на адрес http://admiral.dnes.bg. Като за начало е добре да започнете с модул 2.
Там са описани основните неща свързани с този пазар
3. Препоръчваме Ви да прочетете нашата книга "100% FOREX Учим и Печелим Заедно. В тази книга всичко е описано на разбираем език и тя представлява един учебник както за начинаещи така и за напреднали в тази област.
Ако нещо не Ви е ясно, питайте!
Благодаря много!
Първо ще прочета книгата и лекциите в сайта...
и след това ще мисля да се включа в курса :D
Цитат(Ghost @ Jan 29 2008, 02:36 PM) 7881
Благодаря много!
Първо ще прочета книгата и лекциите в сайта...
и след това ще мисля да се включа в курса :D
Пропуснах да спомена, че вече има и видео уроци. Може да ги видите на следния адрес
http://www.forextrade.bg/?p=video-lessons
Идеално! Благодаря--сега ще ги прегледам.
Купих си вече книгата ;)
Забравих да попитам, дали курс има и във Варна,
понеже съм от там?
Цитат(Ghost @ Feb 2 2008, 08:33 PM) 7940
Идеално! Благодаря--сега ще ги прегледам.
Купих си вече книгата ;)
Забравих да попитам, дали курс има и във Варна,
понеже съм от там?
Да, курсове се организират и във Варна
От регистрационнат форма в сайта може да се регистрирате за
курсовете там
курсовете се провеждат на следния адрес:
г.Варна
Ул. Добри Чинтулов 14 ап.6 ет.5
tel./fax: +(35952) 63 72 54
e-mail: varna@forextrade.bg