View Full Version : Въпрос относно ДЕМО I
Регистрирах се за демо конкурса с номер 357428, но не виждам резултата си в топ 100. Има ли някакъв проблем с регистрацията или аз нещо не разбирам начина на класиране?
Цитат(Zdravko_LK @ Feb 12 2008, 12:22 AM) 8067
Регистрирах се за демо конкурса с номер 357428, но не виждам резултата си в топ 100. Има ли някакъв проблем с регистрацията или аз нещо не разбирам начина на класиране?
Класацията се прави по текущ резултат. Може ли да ми кажете колко Ви е резултата в момента?
Цитат(vbanov @ Feb 12 2008, 11:47 AM) 8072
Класацията се прави по текущ резултат. Може ли да ми кажете колко Ви е резултата в момента?
Сега разбирам, защото текущия ми резултат е малко над началния. Заблудих се понеже в други конкурси класирането се прави по баланса. В такъв случай на колко време се опресняват данните в класирането?
Благодаря за отговора.
Цитат(Zdravko_LK @ Feb 12 2008, 05:54 PM) 8082
Сега разбирам, защото текущия ми резултат е малко над началния. Заблудих се понеже в други конкурси класирането се прави по баланса. В такъв случай на колко време се опресняват данните в класирането?
Благодаря за отговора.
на 30 мин
Здравейте!
Имам регистрация за миналия демо конкурс.Как да си направя регисрация за сегашния?
Цитат(todi @ Apr 8 2008, 11:40 AM) 8742
Здравейте!
Имам регистрация за миналия демо конкурс.Как да си направя регисрация за сегашния?
Здравейте
Влезнете в Кабинет на Трейдъра - https://tc.fxservice.com/?lang=bg и си направете регистрация.
След това от менюто изберете "Конкурс за трейдъри" и "Регистрация за конкурс".
Там може да направите регистрация за конкурса.
Имам регистрация в кабинета на трейдъра за изминалия демо конкурс.Като вляза в него и си направя регистрация за сегашния не получавам на имейла си никаква информация за успешна регистрация.
Какво да направя?
Цитат(todi @ Apr 10 2008, 01:01 PM) 8858
Имам регистрация в кабинета на трейдъра за изминалия демо конкурс.Като вляза в него и си направя регистрация за сегашния не получавам на имейла си никаква информация за успешна регистрация.
Какво да направя?
при самата регистрация може да укажете парола за сметката. Може писмото да е било определено като спам, ако имате инсталирани някакви филтри на e-mail. Влезнете в кабинет на трейдъра и вижте номера на конкурсната сметка. Изпратете ми номера на тази сметка и ще Ви изпратя паролата
Nachenaesht
03-08-2009, 11:19
Мога ли да си отворя демо сметка в Адмирал и как, ако нямам открита реална?
Изтегляте платформата от нашия сайт http://www.forextrade.bg/trader/metatrader/
след което от File избирате Open an Account
може да се отвори сметка и от Кабинет на Трейдъра