PDA

View Full Version : 100% Форекс...

canionkn
21-03-2008, 11:31
Здравейте, поздравления за книгата, прочетох я и сега искам да ви попитам няколко въпроса.
1. В книгата сте описали доста подробно видовете анализи, въпросът ми е дали е необходимо да се знаят всичките и може ли да се търгува като се използват само 1 или 2 анализа (примерно тези, които ми допадат)?
2. На кои анализи препоръчвате да се наблегне?
3. Ако може да кажете нещо повече за експертите и защо не препоръчвате използването им в реални сметки?

vbanov
24-03-2008, 09:24
Цитат(Krastev @ Mar 21 2008, 12:31 PM) 8547

Здравейте, поздравления за книгата, прочетох я и сега искам да ви попитам няколко въпроса.
1. В книгата сте описали доста подробно видовете анализи, въпросът ми е дали е необходимо да се знаят всичките и може ли да се търгува като се използват само 1 или 2 анализа (примерно тези, които ми допадат)?
2. На кои анализи препоръчвате да се наблегне?
3. Ако може да кажете нещо повече за експертите и защо не препоръчвате използването им в реални сметки?

Благодаря за поздравленията!
Въпросът кои анализи да се използват е много субективен. В книгата ние сме представили различни методи и похвати, които са се доказали с годините като успешни. Постарали сме се да да обхванем много широк спектър от анализи. Напрактика е невъзможно да използвате всички едновременно. Това което е удачно е комбинирането на няколко анализа, които Ви допадат и такива на които да имате доверие!!!
Относно експертите, най-удачното тяхно използване е като филтри, които да улесняват търговията. Но не бих Ви препоръчал да оставяте експерт да търгува вместо Вас. Пазарът се променя много и всяка следваща сделка е различна от предишната. Използвайте експертите до толкова, че да ви показват кои условия са налице в момента, но решението дали да откриете позиция е винаги ваше!